Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pracuji v menším skladu kde je včetně mě 7 lidí a další v kancelářích. Zatím sem tam 2 měsíce a práce mě moc nebaví, né že by byla třeba fyzicky náročná ale protože ve skladu není moc systém ikdyž tak už funguje roky (zboží ve skladu nemá své pozice, najednou se u vrat objeví kamion o kterém nikdo nevěděl krom kanceláře. Nejsou jasně dané závozy co, kdy a kam jede. Většinou se to řeší ještě ten den odpoledne atd.) Neustálé stěžování si lidí ve skladu na vedení. Když sem nastupoval, tak krátce po mě nastoupil také nový "výkonný ředitel", který má právě změnit chod skladu a vlastní dopravy zboží. Změny se samozřejmě projevují postupně a zaměstnancům se moc nelíbí a při každé změně jen spousta keců a každý to umí dělat lépe než on. Spíše se nějak zacyklili v tom zažitém systému. Další změna v chodu skladu byla ta, že se měl určit člověk který bude mít vedoucí pozici skladu. Samozřejmě půlka z nich co je tam profesně nejdéle odmítla vedení skladu a tak mi byla nabídnuta možnost dělat vedoucího skladu.
Tak sem souhlasil a očekával reakce které se samozřejmě dostavili. Stejně tak když bych se před nimi zmínil, že mi bylo nabídnuto zvýšení platu (samozřejmě bylo nabídnuto jistě i jim). Tady spíš každý přijde udělat svoje a jít domů. Za ty peníze se přece nebudou dřít více. Nechtějí žádnou zodpovědnost. Jenže, když jim je tedy ta možnost nabídnuta tak jí odmítnou.
To je právě také důvod proč mě to momentálně nebaví. Já sem samozřejmě celý den ve skladu a ta negativita je tam teďka obrovská.
Máte někdo podobnou pracovní zkušenost?
Jak to třeba řešit?
Říká se, že ryba smrdí od hlavy. Pevné vedení, co by nastavilo pravidla, dlouho nebylo. Teď to bude na Vás.Je to těžké, když jste byl s nimi na jedné lodi a teď jim máte dělat nadřízeného. Asi bych si promluvila s každým z nich o samotě. Seriozně, bez povyšování. Každý je jiný a jak bude sám, tak nebude mít kolegy-diváky, před kterými by se předváděl. Kdybych stála před všema, tak s ohledem na nedávnou společnou historii mohu čekat, že mne nebudou brát vážně a budou mé připomínky bagatelizovat, nebo si ze mne udělají srandu. Teď ještě vymyslet tu logistiku a co jim sdělit, že od nich požaduji. Držím palce! Změny se těžko vybojovávají, když je zajetý chaos. Asi nejdřív jen pár zásad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.