Nejste přihlášen/a.
Možná existuje nějaký takový blok vůči vážným krutým zprávám, kdy tomu člověk prostě nechce věřit, odmítá to přijmout. Kdežto nějaké cizí filmové příběhy, či dojemnou písničku si na sebe pustí a rád prožije. Možná...Taková zpráva asi nevyvolá pláč, spíš silný stres, možná paniku. Ale pořád se doufá. Zažila jsem v rodině. Pláč přišel, až když bylo po všem, když se boj prohrál...
Jsi naprosto v pořádku, takhle to má spousta lidí (já také). Takoví lidé naopak dokážou pomoci, nehroutí se v té první, pro pomoc nejdůležitější chvíli. Zařizují pohřby, starají se o pozůstalé děti či jiné osoby, smutek mají v srdci. A ano, v kině bulím jako mimino. Také mne to dřív trápilo, ale už ne. Není to známka necitelnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.