Nejste přihlášen/a.
Drmonstraci fandím. Je to jedna z posledních možností jak vyjádřit svůj nesouhlas s marastem, který tato vláda vytváří. Aby mi premiér a ministr financí lhal, že cca 30% vlastníků přehlasuje 67% státní účasti v ČEZu, tak to už je moc. A aby se stále mlžilo, kdo má zájem na tom, aby se plyn a elektřina nakupovaly přes německou burzu, kdo je tam za ČR, tak to už je opravdu skvělá ukázka přístupu občana k informacím. Jsem z Ostravy, ale pojedu
Vlad
vlad - to určitě budete mít dopravu zdarma, protože budou pro mimopražské demonstranty přistaveny autobusy.
No jo, jen aby to neskončilo jako vždy. Na demonstraci vyrazí pár zarytých odpůrců a zbytek vesele vyrazí do obchodů. Bodejť ne, když je bus gratis.
O žádných autobusech zdarma na demonstraci nevím. Ale jste zřejmě lépe informován, tak Vás prosím, kdybyste mi sdělil, jak se tedy na tu demonstraci z Ostravy autobusem zdarma dostanu. Již předem Vám děkuji. To víte. Jsem vesničan, okna máme na hnůj, chodíme spát se slepicemi, k nám se takové skvělé informace, které máte Vy, jaksi nedostanou.
Vlad,
nevšímejte si ho. Hlavně zapomněl, jak svážely řvouny autobusama na Letnou na milion ch...
Zdravím. Myslím, že už bylo na čase, ale nepodaří se mi přijet a podpořit. Mám to krapítek z ruky. Některé z řečníků bych si ráda poslechla konečně na živo. No, budu se muset spokojit se "záznamem". Ida
Tak si udělejte demonstraci u vás na náměstí/návsi. Na to, abyste vyjádřila své spravedlivé rozhořčení nad tím, že máme jako předsedu vlády po asi padesáti letech poprvé slušného, byť poněkud zmateného člověka nemusíte tajtrdlíkovat ausgerechnet o šabatu v Praze.
pavlos - máte pravdu. Neslušný pan Fiala tehdy navedl slušného pana Zemana k ostudnému výroku: "Ku*da sem, ku*da tam." Byla to nehezká záludnost a pan Zeman se nechal takto ovlivnit .
Rozhodně se zúčastním a podpořím protest proti té rusofóbní, servilně proukrajinské a v české historii nejhorší "vládě" !
Snažím si vzpomenout, která vláda ve své době nebyla ta nejhorší. Ale nedaří se mi. Za mě osobně vše předčí dva roky ponižování a diskriminace obyvatel té minulé, ale to už je jaksi zapomenuto. A ti, kteří chtěli tu minulou vládu defenestrovat obden, tak to samé teď chtějí s tou současnou a oslavují zpět Babiše. Zajímavé. Jestli si vybrat podporu napadenému státu nebo vrahům, nemusím osobně přemýšlet ani sekundu.
Že se zas pobavím pohledem na ten odpad společnosti - flastence, chlastence a kolaboranty. Plnou hubu vlastenectví a neumí pořádně česky, zato vydatně mávají ruSSkýma vlajkama. Čím více exekucí, tím méně zubů. Lži vydávají za názor. Mezi takovou chátru by mě nikdo nedostal ani omylem. Jsou leda k smíchu nebo možná spíš k odplivnutí.
To na to říkám. Stačí to tak?
Myslíš v té vaší, ruSSké vládě, samozřejmě... Drogama v provozu drženej opuchlej Putler (stejně jak Hitler) a jeho suita nacistických kolaborantů.
Nikoli, míním podporovatelé banderovců a jiných pořadatelů pochodňových pochodů oslavující divize SS. Pokud jde o vládnoucí trosky - hlavní USSák je opravdu mimořádný ..
Mimochodem, na té demostraci můžete potkat řádově víc odborníků, než ve vládě. Když tam jaksi není ani jeden ..
Předpokládám, že když veřejnoprávní televize demonstraci nepořádá, ani o ní nebude vysílat zpravodajství.
Takže taky: facebook.com/...
tak to určitě. Víc než v listopadu 1989 je tam leda komoušů. Ti tam tehdy nebyli, když jsme tu svoloč vycinkali klíčema.
Nevím, jak Vy, ale já ano. Pochodovali jsme v průvodu přes půl Prahy. Ale tenkrát byla zima jak v psírně.
ra252 - tak pardon. Jo, příslušníci LM z ČKD a jiných fabrik měli beranice. Tak snad Vám slušela.
Plně podporuji tuto demonstraci alespoň takto na dálku. Doufám, že se konečně národ vzchopí a pochopí co se bude dít ve velmi krátké budoucnosti, jak moc schudneme a jak moc nám naši "Slavní" politici moc lžou a národ zaprodávají. Ukazovali na předcházející vlády co vše špatně dělali, ale bohužel Oni nyní dělají ještě horší věci vůči svým vlastním lidem. Přednější pro nich je EU, NATO, USA a vlastní lidi jsou až na posledním místě. Konečně se vzchopme národe! Nenechejme si štípat dříví na svých hlavách.
Zdravím. Ano, @break, i svoloč se tam sešla a shromáždila se v počtu cca 80 lidí na schodech muzea, pod vlajkami Ukrajiny, EU a NATO. Česká tam ale chyběla, holt svoloč... Ida
Ukrajinská vlajka na Národním muzeu visí dál a vítr na Václavském náměstí již rozfoukal smrad z kolaborantů a flastenců. A tolik si od toho slibovali. Tak končí tahle komédie...
@juraja - není čeho litovat - inspirace současných nácků a komoušů, co se tam slezli, je zcela jasná.
Když to tak občas pročítám, připadám si jako před rokem 1989. Dokonce snad opsané z Rudého práva (Právo). Jeden tady v příspěvcích opravdu vyniká ... se zas pobavím pohledem na ten odpad společnosti - flastence, chlastence a kolaboranty. Plnou hubu vlastenectví a neumí pořádně česky, ... Nevím, jestli je tak mladej, nebo tak ...
Nikam nepůjdu, nemám ráda taková nekonstruktivní vyvádění. Ta se často zvrhnou vlivem manipulátorů a pak se v médiích /i světových/ zveličí a překroutí. Akorát nahrajeme Kremlu. Ten to rozhlásí na svém jediném kanále, že jde o nacistické řádění a hned má důvod k mobilizaci. Řešit se má, ale spoluprací odborníků a intenzivně.
Nevím, co asi považujete za konstruktivní. Asi sedět doma u televize, vstřebávat cenzurované informace ČT a konstruktivně uznávat jedinou správnou cestu současné vládní koalice. Zdražení elektřiny? Je to asi správné a konstruktivní. Zdražení plynu a pohonných hmot? Také konstruktivní. Ostatní státy EU už učinily opatření. A co náš premiér a předseda EU v jedné osobě? Konstuktivně nic. V sociologii mu asi nemělo co utéci, v politice rozhoduje i rychlost, rozhodnost a důraz. To vše náš premiér postrádá.
007cz - jo, pan Babiš zase ve Sněmovně perlil a to tak, že by soudruh Jakeš mohl závidět. A tohle bylo předsedou vlády a chtělo by to dělat prezidenta ČR .
Já si myslím, že tady je víc blábolů. Ti co chodí do práce a tvoří hodnoty, nemají čas na tyto stránky
...
přímých smluv s dodavateli plynu za nízké ceny, především s Ruskem.
dále vojenskou neutralitu
...počet účastníků na 50 až 100 tisíc lidí.
Demonstrace spojila komunisty, antivaxery i krajní pravici.
zdroj: internet
Ahoj všichni - tak tedy vládu naší republiky,kterou živíme všichni ze svých daní zvolit můžeme - potud je to prý v naprostém souladu se zákony a ústavou...
ALE POKUD VLÁDA DĚLÁ SVOJÍ PRÁCI BLBĚ , PRAKTICKY PROTI SVÝM VLASTNÍM OBČANBŮM , TAK JE NEODVOLATELNÁ? A MÁTE SNAD ZA TO , ŽE JE TO V POŘÁDKU? PAN FIALA TĚŽÍ JEN ZE 108 HLASŮ SNĚMOVNY !
TAK BUĎ JSOU ZDE ZÁKONY Z LET KRÁLE KLACKA , NEBO NEMÁME DOBROU ÚSTAVU , ANEBO OBOJÍ...
KDO MÁ NÁLADU PO TĚCH NĚKOLIKA PO SOBĚ JDOUCÍCH MĚSÍCÍCH TÉTO RÁDO-BY VLADY ČR NA NEUSTÁLÉ KECY O TOM,JAK NIKDO NEPADNE ATD. A PŘÍTOM VALNÁ VĚTŠINA Z NÁS - OBČANŮ TÉTO REPUBLIKY VELMI DOBŘE VÍ , ŽE JE TO POUZE A HLAVNĚ ZE STRACHU UMĚLE UDRŽOVANÝ KLID NÁRODA , A ŽE JE VŠECHNO ALE ÚÚÚPLNĚ JINAK , ŽE?
Kvalita přenosu odpovídá kvalitě těch na pódiu i pod ním... Komouši, náckové, kolaboranti, flastenci a chlastenci na jedné hromadě...
inspa: Neradno vše zlehčovat. Lidé (i podnikatelé) mají strach, že buď plyn na zimu nebude, případně nebudou schopni uhradit jeho cenu. Podle všeho obava je oprávněná. Zásobníky patří německému RWE, plyn v nich patří obchodníkům - českého státu není nic (snad jen 227 mil. m3 plynu). Vláda z neznámých důvodů s lidmi nemluví, neinformuje. Taková nejistota může vykonat své, zvláště pokud jiní navrhují celkem jednoduchá a logická řešení.
kveta1
moc vám děkuji za jediný rozumný a pravdivý příspěvek. Jinak je to tady samá urážka, ponižování druhých a nenávist.
Ať se každý najde a nehraje si na slušňáka tím, že přidá na konci příspěvku pozdrav.
Dělá se mi z vás špatně, kam až jsme to dotáhli.
Každému se všechno vrátí, to si pište.
Ty doby, kdy museli obyčejní lidi držet hubu a nechat si všechno líbit, jsou dávno pryč.
Přesně tak. To se to chlubilo, jak jsme na tom byli dobře a co jsme všechno vyráběli. Jenže na znárdněných strojích z první republiky! Ukradených!
Naši oba dělali ve fabrice a byli v únoru 1948 sváženi autobusy do Prahy, aby Gottwald měl kulisu pro ten podraz (s názvem Vítězný únor) na lidech, kteří chtěli navázat na předválečnou dobu. Ve fabrice jsem byla mockrát, táta jednu vedl. Divoká privatizace je jiná kapitola, tam taky nejásám.
A když jsme u tý privatizace, vždyť ty podniky většinou získali komouši, co je vedli. Překabátili na velkopodnikatele. Měli na to a věděli, kdy, co a kde. My jen zírali!
liska5 - přesně tak. To samé JZD. Komunista statek ukradl, komunista tam "hospodařil" a komunista ho vlastní. Komunisté mohou líbat ruce všem revolucionářům z roku 1989. Ostatně, jak si žijí a jak jsou drzí je vidět i zde.
Dobrý článek. Včetně toho nadpisu "Triumf vůle"- přesně to odkazuje, jaká svoloč se tam slezla. csfd.cz/...
Bylo tam hodně lidí zblbnutých dezinformačními maily, co netuší, jak si ten postup Putin předem promyslel, aby nás dostal do kolen. Na tu jejich naivitu dojedeme. Putin na nějaké smlouvy a memoranda kašle ve své povýšenosti a bezohlednosti.
pokračování a rozbor článku.
Každý ať si vybere, co se mu hodí...
Byli tam ale i lidé, kteří se prostě jenom bojí, co bude dál.
Nepochopitelné ale je, pokud někdo skutečně podporuje Putina, bez ohledu na to, jakou vládu máme.
atd..
ra252 - ano, pan Zeman (to je ten, co stále ještě "pracuje" jako prezident). Nebo jste taková naivka, že tu jeho až nyní deklarovanou nepodporu myslí vážně? Vždyť ta hradní partička má u pana Putina uložené peníze a má tam i odměny za činnost ve prospěch RuSSka (dříve Ruska).
A on ten hradní Zeman byl na té demonstraci proti likvidaci ČR a Evtopy v zájmu SSA?
Dobrý den, a proč se má demonstrovat? Něco ošklivého se stalo nebo snad ještě děje? Kde? Proč? Komu? Vyřeší to co? Komu tím prospějete? Očekávám odpovědi od tazatele. Zdravím!
Tak jsem si počkal na tazatele, ale ten už je asi na cestě do Prahy a nic dalšího zde již nenapíše. Takže, těm, kteří jdou pěšky (nebo jedou přistaveným autobusem) dovádět na pouť/demonstraci přeji hezké počasí a zdravé hlasivky. Hlavně se bavte slušně a vychovaně. Myslím si, že pro ostatní je důležitější, že vláda má čerstvě potvrzenou důvěru Sněmovny.
Jestli jste si nevšiml, že se opravdu "něco" ošklivého stalo a že se se stále něco ošklivého děje, že probíhá a eskaluje opravdu velká krize, a vláda nic nečiní, tak ani nediskutujte, protože opravdu není nic, o čem byste mohl diskutovat. Zdražuje elektřina, a vláda, která ovládá ČEZ není ochotna odejít z burzy, místo toho dává zase dodavatelům energie dotace, ve formě tzv. podpory spotřebitelů.Proč tedy nedá konkrétním lidem peníze v té výši, jak uvádí, podle spotřeby? Protože by bylo jasně vidět, jak energetické firmy odírají společnost (fyzické osoby, společnosti i státní a obecní orgány a organizace), bylo by zcela jasné, jaké jsou jejich skutečné ceny energií. A jak jsou nemravné. Takto se budou energetické firmy tvářit jako dobrodinci, kteří slevnili, ale ve skutečnosti si vydělají naprosto stejně, jen to bude vypadat opticky jinak. A takových příkladů plýtvání, špatného hospodaření a nerozhodnosti je plno ve všech rezortech. Proč ostatní státy mají koncové ceny energií nižší? Protože jejich vlády se starají o svoje občany, jak slíbily, a nezabývají se filosofováním, jak bychom uškodili němcům nebo nedejbože bychom nakrkli úředníky z EU. Takže i proto se má demonstrovat. Jen je třeba to udělat i jinde v republice.
1) Nic se nezmění, i kdyby tam bylo 500tis lidí. To by museli mít lidé v ruce ostré nářadí a neřvat na Václava s poníkem, ale řvát před domovy politiků (možná i vytrhnout nějaký ten kousek plotu).
2) Rozděluje to lidi na rusofilní estébáky bez mozku s mírně rudým nádechem - a pak modrožluté zatahovače evropských států do války s Ruskem a s tím související příchozí bídou a hladem pro Evropu.
3) Nevím, ale gratuluji k vygumovanému mozku všem zmíněným chytroprdům.
Přesně tak, před tímhle si můžu jen odplivnout. Co je to za pakáž ukazuje například i anonymní držitel zmíněné domény. nic.cz/...
Vědí, že se mají za co stydět.
Tak já nevím jak koho hodnotit. Povídám policistovi. "Co to auto na chodníku" Odpověď. To nemáte dost místa, aby jste prošel. Totéž jindy. Radši se otočil, aby mne neslyšel. Povídám starostovi. "Vždyť tou ulicí nejde projet ani na kole" Odpověď "Oni nemají kde parkovat". Je mi to jasné. Podnikatelé parkují na chodníku pod okny svého bydliště. Starosta nemůže nikoho zlobit. To by neměl sponzory a lidí by mu nedali hlas. Teď je otázka kdo je větší hajzl. Kdo svobodně vyjadřuje svůj názor, nebo ten který má jisté povinnosti a s.. na ně. To jen Pekarová má plnou hubu právního státu.
Pokud to bylo na mne tak proč myslíš, že já bych měl posraný život. Mně jen přijde k smichu to žvaněni o právním státu. Vsadím se, že porušuješ co se dá pokud ti to vyhovuje. Dopravními předpisy počínaje, odpady konče. Prostě na mne nikdo nemá. Žvanit umím dokonale. Stačí si přečíst pár příspěvků. Bohužel s těmito lemply tady nikdy žádný právní stát nebude. Vše je nastaveno nejchudší odrbat, viz H-system a kamarádičci bohatnout, viz Janoušek. Tady není žádný Baťa, Heyrovský, Witrchle, profesor Holý atd. Pouze žvanilové typu 007.
Kreml se raduje z vlny stávek v Evropě, jak se mu daří nás drtit. Holt spějeme k tomu být opět ruskou kolonií... Pak už nebudou diskuse...
Mně poslal kámoš texty z ruských periodik. Až mi je z toho špatně. To raděj budu chodit v deseti svetrech a u paneláku pěstovat brambory... Jak je to s tou historií, co si ji musíme prožít znova?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.