Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demonstrace v Praze 3.9.2022

Od: cech odpovědí: 155 změna:
Zdravím, co říkáte na chystanou demonstraci v Praze na Václavském náměstí 3. září? Přijdete?

155 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlad
hodnocení

15x

Drmonstraci fandím. Je to jedna z posledních možností jak vyjádřit svůj nesouhlas s marastem, který tato vláda vytváří. Aby mi premiér a ministr financí lhal, že cca 30% vlastníků přehlasuje 67% státní účasti v ČEZu, tak to už je moc. A aby se stále mlžilo, kdo má zájem na tom, aby se plyn a elektřina nakupovaly přes německou burzu, kdo je tam za ČR, tak to už je opravdu skvělá ukázka přístupu občana k informacím. Jsem z Ostravy, ale pojedu

Vlad

ben®

vlad - to určitě budete mít dopravu zdarma, protože budou pro mimopražské demonstranty přistaveny autobusy.

No jo, jen aby to neskončilo jako vždy. Na demonstraci vyrazí pár zarytých odpůrců a zbytek vesele vyrazí do obchodů.*smich**smich* Bodejť ne, když je bus gratis.

vlad

O žádných autobusech zdarma na demonstraci nevím. Ale jste zřejmě lépe informován, tak Vás prosím, kdybyste mi sdělil, jak se tedy na tu demonstraci z Ostravy autobusem zdarma dostanu. Již předem Vám děkuji. To víte. Jsem vesničan, okna máme na hnůj, chodíme spát se slepicemi, k nám se takové skvělé informace, které máte Vy, jaksi nedostanou.

Vlad,

nevšímejte si ho. Hlavně zapomněl, jak svážely řvouny autobusama na Letnou na milion ch...

007cz
Kobza to odpískal, je to na vás Vlade, doufám že nezklamete.
Demonstrace v Praze 3.9.2022

idanova*
hodnocení

10x

Zdravím. Myslím, že už bylo na čase, ale nepodaří se mi přijet a podpořit. Mám to krapítek z ruky. Některé z řečníků bych si ráda poslechla konečně na živo. No, budu se muset spokojit se "záznamem". Ida

etana*

Tak si udělejte demonstraci u vás na náměstí/návsi. Na to, abyste vyjádřila své spravedlivé rozhořčení nad tím, že máme jako předsedu vlády po asi padesáti letech poprvé slušného, byť poněkud zmateného člověka nemusíte tajtrdlíkovat ausgerechnet o šabatu v Praze.

Předseda vlády slušnej člověk? To nemyslite važně?
To je spíš proamerickoněmeckej vkastizrádnej kolaborant kerej skáče jak oni pískaj
007cz
Ano, je slušný člověk, navíc je Českomoravskoslezkochodský patriot.
Na té demonstraci bude evidentně prča.
Fiala slušný člověk?tady někdo něco požil.
ben®

pavlos - máte pravdu. Neslušný pan Fiala tehdy navedl slušného pana Zemana k ostudnému výroku: "Ku*da sem, ku*da tam." Byla to nehezká záludnost a pan Zeman se nechal takto ovlivnit .

007cz
Nebyl p.Zeman, krom p. premiéra ovlivněn ještě nějakou návykovou látkou?
Pussy Riot - česky Kundyryk ..

michalj
hodnocení

9x

Rozhodně se zúčastním a podpořím protest proti té rusofóbní, servilně proukrajinské a v české historii nejhorší "vládě" !

liska5

Jakou změnu očekáváte? Máte tip na nové lidi?

nox®

Snažím si vzpomenout, která vláda ve své době nebyla ta nejhorší. Ale nedaří se mi. Za mě osobně vše předčí dva roky ponižování a diskriminace obyvatel té minulé, ale to už je jaksi zapomenuto. A ti, kteří chtěli tu minulou vládu defenestrovat obden, tak to samé teď chtějí s tou současnou a oslavují zpět Babiše. Zajímavé. Jestli si vybrat podporu napadenému státu nebo vrahům, nemusím osobně přemýšlet ani sekundu.

Myslíte vrahy, kteří po osm let vraždili civilisty? Pokud jde o napadání států - vadí jen tam, kde to řekne ČT?

inspa*
hodnocení

8x

Že se zas pobavím pohledem na ten odpad společnosti - flastence, chlastence a kolaboranty. Plnou hubu vlastenectví a neumí pořádně česky, zato vydatně mávají ruSSkýma vlajkama. Čím více exekucí, tím méně zubů. Lži vydávají za názor. Mezi takovou chátru by mě nikdo nedostal ani omylem. Jsou leda k smíchu nebo možná spíš k odplivnutí.

To na to říkám. Stačí to tak?

No, fetky a kolaboranty máme ve vládě. Oni tam půjdou taky?

inspa*

Myslíš v té vaší, ruSSké vládě, samozřejmě... Drogama v provozu drženej opuchlej Putler (stejně jak Hitler) a jeho suita nacistických kolaborantů.

Nikoli, míním podporovatelé banderovců a jiných pořadatelů pochodňových pochodů oslavující divize SS. Pokud jde o vládnoucí trosky - hlavní USSák je opravdu mimořádný ..

Mimochodem, na té demostraci můžete potkat řádově víc odborníků, než ve vládě. Když tam jaksi není ani jeden ..

tomaso
To bezpochyby, na takovych demonstracich je odborník každý a na všechno *smich*
007cz
Tak snad se tam sejdou úplně všichni odborníci...
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #2
liska5

Tohle patří mezi fóry. To je tak uvalený *smich* Jako abych se kvůli Putinovi 3x denně sprchovala..*alene**smich2*

Vládnoucí odborníci milostivě lůze povolili, že může v teplárnách topit místo plynem uhlím.

Asi v životě neviděli kotelnu ..

inspa*

Bude to tam samej odborník. To bude velký. *smich2*

Demonstrace v Praze 3.9.2022 #3

007cz
hodnocení

8x
Já bych tu demonstraci rudohnědých košťat shrnul asi tak, že na takové demonstrace slušný člověk nechodí.

hodnocení

7x
Tady je zase kňouralů. Pokud nekdo cítí potřebu se zúčastnit, tak ať jede. Má na to plné pravo a není treba ho nazyvat prazvlastnimi slovy vytahnutymi z nejakeho pro me nepochopitelneho slovniku dnesni doby siricim se internetem. Jeste me nenapadlo nekoho castovat takovyma slovama. To delaji deti v materske skole, ze opakuji jeden po druhem. Je mi vas lito. Ja nikam nejedu. Musim makat doma, zima se pomalu blíží :).

Svatá slova,

já taky nikam nejedu, jsem u teplé vody na Slovensku...

hodnocení

6x
Tam bylo obrovské množství lidí,je vidět že ta pětidemolice opravdu lidem leze krkem.
inspa*

Tohle patří do vlákna s vtipama. :-D

inspa*

Jinak si tady opakovaně hraješ na moderátora a vyzývaš "prosím bez urážek". Tak začni u sebe.

ben®

pavlos - jak už říkal pan ŽIžka: "Nepřátel se nelekejte a na množství nehleďte."

martivan
hodnocení

6x
Ani omylem! Je to předvolební mítink komunistů a nácků a shromáždění frustrátů, kteří by rádi vlezli Putinovi do zadku. Rusko napadlo Ukrajinu, je válka, která se nás týká! Jsem pro zastropování cen energií a pro individuální pomoc domácnostem a drobným podnikatelům, kteří ji potřebují, ale NE lezení do zadku Rusku. S agresorem se nevyjednává!

Víte, co je válka?

"Jsem pro zastropování cen energií"

Právě přemýšlím kdo tohle dělal;)*zmateny*

Ty jsi taky evidentne z neceho frustrovany. Kazdy to ma jinak. Uvidime kdo uhne driv. Jetli evropa nebo rusko . A potom si povime.

hodnocení

5x

Předpokládám, že když veřejnoprávní televize demonstraci nepořádá, ani o ní nebude vysílat zpravodajství.

Takže taky: facebook.com/...

007cz
To je zbytečné soudruh, jste tam určitě vsichni.

No, dnes je tam víc lidí, než o filcáku.

inspa*

:-D tak to určitě. Víc než v listopadu 1989 je tam leda komoušů. Ti tam tehdy nebyli, když jsme tu svoloč vycinkali klíčema.

No, já tam v listopadu byl. Tak vím, kolik nás tam bylo ..

inspa*

Já tam byl opravdu, mě soudruhu lhát nemůžeš.

007cz
Počet odpovídá počtu voličů Volného bloku, každému nemůže být shůry dáno.

Nevím, jak Vy, ale já ano. Pochodovali jsme v průvodu přes půl Prahy. Ale tenkrát byla zima jak v psírně.

ben®

ra252 - ano, byla zima, ale Vás musela hřát ta bílá helma a služební vaťák s kožešinkou .

inspa*

@ben - ta sedla *haha* *palec*

To jsme v ČKD nefasovali. Jen vlaječky ..

ben®

ra252 - tak pardon. Jo, příslušníci LM z ČKD a jiných fabrik měli beranice. Tak snad Vám slušela.

Vy jste tam viděl LM? Já jsem je asi přehlédl.

milanf
hodnocení

5x

Plně podporuji tuto demonstraci alespoň takto na dálku. Doufám, že se konečně národ vzchopí a pochopí co se bude dít ve velmi krátké budoucnosti, jak moc schudneme a jak moc nám naši "Slavní" politici moc lžou a národ zaprodávají. Ukazovali na předcházející vlády co vše špatně dělali, ale bohužel Oni nyní dělají ještě horší věci vůči svým vlastním lidem. Přednější pro nich je EU, NATO, USA a vlastní lidi jsou až na posledním místě. Konečně se vzchopme národe! Nenechejme si štípat dříví na svých hlavách.

ben®

milanf - Vás to tedy vzalo pořádně . Pozor, ať Vám nepraskne cévka v hlavě.

Prosím bez urážek

break
hodnocení

5x
Svoloč se sešla...
idanova*

Zdravím. Ano, @break, i svoloč se tam sešla a shromáždila se v počtu cca 80 lidí na schodech muzea, pod vlajkami Ukrajiny, EU a NATO. Česká tam ale chyběla, holt svoloč... Ida

04.09.22 10:56

Idanova *palec*

break
A od neděle bude zase vše v pořádku.

guma
hodnocení

5x

Proč ty Rusáky a Putinovce nevyhostí ihned do Ruska?

inspa*
hodnocení

4x

Ukrajinská vlajka na Národním muzeu visí dál a vítr na Václavském náměstí již rozfoukal smrad z kolaborantů a flastenců. A tolik si od toho slibovali. Tak končí tahle komédie... :-D

Prosím neuražet, děkuji
007cz
A elektřinu zadarmo!
Tak se jim pořád nesmějte, někteří mají dokonce názor a vědí co chtějí, trochu toho soucitu si jistě zaslouží.
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #4

No, pan premiér říkal, že domácnostem proplatí náklady na bydlení a energie nad 30% příjmů. Takže elektřina zdarma bude.

04.09.22 00:15
hodnocení

4x

Je čas*smich*

Demonstrace v Praze 3.9.2022 #5
007cz
Konečně se někdo nebojí říci co se tam sešlo za společnost.
007cz
04.09.22 01:30
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #6
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #7

Taky demokrat, žejo;)

Demonstrace v Praze 3.9.2022 #8
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #9
inspa*

@juraja - Co mi to jenom...

Demonstrace v Praze 3.9.2022 #10
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #11

@inspa Pokud vám to připomíná tohle, no tak lituji.

Ale jinak děkuji za nahlédnutí do vašich myšlemkových pochodu.

Už to chápu;)

inspa*

@juraja - není čeho litovat - inspirace současných nácků a komoušů, co se tam slezli, je zcela jasná.

jiofa
hodnocení

3x

Když to tak občas pročítám, připadám si jako před rokem 1989. Dokonce snad opsané z Rudého práva (Právo). Jeden tady v příspěvcích opravdu vyniká ... se zas pobavím pohledem na ten odpad společnosti - flastence, chlastence a kolaboranty. Plnou hubu vlastenectví a neumí pořádně česky, ... Nevím, jestli je tak mladej, nebo tak ...

inspa*

No vida, a já si připadal jak před rokem 1989 včera. Jako v dobách, když jsi studoval Rudé právo. Mladej očividně nejsi, tak zbejvá to ...

Demonstrace v Praze 3.9.2022 #12
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #13
Je mladej, tatínek mu to vyprávěl
inspa*

@pavlos - nelži laskavě, nejsi na schůzi s kumpánama soudruhama

liska5
hodnocení

2x

Nikam nepůjdu, nemám ráda taková nekonstruktivní vyvádění. Ta se často zvrhnou vlivem manipulátorů a pak se v médiích /i světových/ zveličí a překroutí. Akorát nahrajeme Kremlu. Ten to rozhlásí na svém jediném kanále, že jde o nacistické řádění a hned má důvod k mobilizaci. Řešit se má, ale spoluprací odborníků a intenzivně.

vlad

Nevím, co asi považujete za konstruktivní. Asi sedět doma u televize, vstřebávat cenzurované informace ČT a konstruktivně uznávat jedinou správnou cestu současné vládní koalice. Zdražení elektřiny? Je to asi správné a konstruktivní. Zdražení plynu a pohonných hmot? Také konstruktivní. Ostatní státy EU už učinily opatření. A co náš premiér a předseda EU v jedné osobě? Konstuktivně nic. V sociologii mu asi nemělo co utéci, v politice rozhoduje i rychlost, rozhodnost a důraz. To vše náš premiér postrádá.

007cz
hodnocení

2x
V Budapešti už to začalo, nevíte někdo proč? Také tam mají Fialu?
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #14
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #15
007cz
Tak ne Fialu, prej tam maj Havla, blábolil předseda.
ben®

007cz - jo, pan Babiš zase ve Sněmovně perlil a to tak, že by soudruh Jakeš mohl závidět. A tohle bylo předsedou vlády a chtělo by to dělat prezidenta ČR .

prik

Já si myslím, že tady je víc blábolů. Ti co chodí do práce a tvoří hodnoty, nemají čas na tyto stránky

prik, máte pravdu.

Já si myslím, že tady je víc blábolů. ...nemají čas na tyto stránky

ueto

Podle vlajky EU a barevných otisků rukou to je antiorbánovská demonstrace. Chtějí taky drahé energie z lipské burzy atd.?

hodnocení

2x

idnes.cz/...

...

přímých smluv s dodavateli plynu za nízké ceny, především s Ruskem.

dále vojenskou neutralitu

...počet účastníků na 50 až 100 tisíc lidí.

doplněno 03.09.22 18:57:

Demonstrace spojila komunisty, antivaxery i krajní pravici.

zdroj: internet

nox®
Mají i hezké pozvánky, nějaká ta chyba českého vlastence nemůže rozházet. manipulatori.cz/...
Jen se možná měli pojmenovat Rusko na 1. místě.

pavelpodrouzek
hodnocení

2x

Ahoj všichni - tak tedy vládu naší republiky,kterou živíme všichni ze svých daní zvolit můžeme - potud je to prý v naprostém souladu se zákony a ústavou...

ALE POKUD VLÁDA DĚLÁ SVOJÍ PRÁCI BLBĚ , PRAKTICKY PROTI SVÝM VLASTNÍM OBČANBŮM , TAK JE NEODVOLATELNÁ? A MÁTE SNAD ZA TO , ŽE JE TO V POŘÁDKU? PAN FIALA TĚŽÍ JEN ZE 108 HLASŮ SNĚMOVNY !

TAK BUĎ JSOU ZDE ZÁKONY Z LET KRÁLE KLACKA , NEBO NEMÁME DOBROU ÚSTAVU , ANEBO OBOJÍ...

KDO MÁ NÁLADU PO TĚCH NĚKOLIKA PO SOBĚ JDOUCÍCH MĚSÍCÍCH TÉTO RÁDO-BY VLADY ČR NA NEUSTÁLÉ KECY O TOM,JAK NIKDO NEPADNE ATD. A PŘÍTOM VALNÁ VĚTŠINA Z NÁS - OBČANŮ TÉTO REPUBLIKY VELMI DOBŘE VÍ , ŽE JE TO POUZE A HLAVNĚ ZE STRACHU UMĚLE UDRŽOVANÝ KLID NÁRODA , A ŽE JE VŠECHNO ALE ÚÚÚPLNĚ JINAK , ŽE?

inspa*
03.09.22 11:51
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #16
007cz
našilidi..

hodnocení

2x
inspa*

Kvalita přenosu odpovídá kvalitě těch na pódiu i pod ním... :-D Komouši, náckové, kolaboranti, flastenci a chlastenci na jedné hromadě... :-D

Ano, zodpovědní souzí pro jistotu vypnuli i webkamery ..

Holt chybí podpora z Tržiště, že ..

kveta1

inspa: Neradno vše zlehčovat. Lidé (i podnikatelé) mají strach, že buď plyn na zimu nebude, případně nebudou schopni uhradit jeho cenu. Podle všeho obava je oprávněná. Zásobníky patří německému RWE, plyn v nich patří obchodníkům - českého státu není nic (snad jen 227 mil. m3 plynu). Vláda z neznámých důvodů s lidmi nemluví, neinformuje. Taková nejistota může vykonat své, zvláště pokud jiní navrhují celkem jednoduchá a logická řešení.

kveta1

moc vám děkuji za jediný rozumný a pravdivý příspěvek. Jinak je to tady samá urážka, ponižování druhých a nenávist.

Ať se každý najde a nehraje si na slušňáka tím, že přidá na konci příspěvku pozdrav.

Dělá se mi z vás špatně, kam až jsme to dotáhli.

Každému se všechno vrátí, to si pište.

Ty doby, kdy museli obyčejní lidi držet hubu a nechat si všechno líbit, jsou dávno pryč.

007cz
Bohužel si v ČR určitá část populace zvykla v poslednícb 10 letech přemýšlet a žít s nastavenou rukou. A bude velmi těžké je přesvědčit o opaku a plné odpovědnosti za své životy a budoucnost...bez pozdravu.

Ahente - jiná část populace si zase zvykla žít s rukou v cizí kapse ..

ben®
ra252 - z cizího (ukradeneho) žila bolševická lůza po roce 1948.

Jojo - a ta privatizační hned po ní. A už není co ukrást a nastal problém ..

liska5

Přesně tak. To se to chlubilo, jak jsme na tom byli dobře a co jsme všechno vyráběli. Jenže na znárdněných strojích z první republiky! Ukradených!

A nebylo lepsi delat na znarodnenem nez zlikvidovat v privatizaci? Tod otazka. Hlavne se trochu zamyslete nad tim, z kolika komunistickych, nekdy i prvorepublikovych veci se tezi dodnes. Vsak vam ti zli komunisti postavili i ty kralicarny, odkud na ne ted nadavate. Hlavne nechapu, ze mate porad potrebu se hrabat v minulosti. Ale hlavne ze se porad na nekoho nadava.

liško - byla jste někdy ve fabrice?

liska5

Naši oba dělali ve fabrice a byli v únoru 1948 sváženi autobusy do Prahy, aby Gottwald měl kulisu pro ten podraz (s názvem Vítězný únor) na lidech, kteří chtěli navázat na předválečnou dobu. Ve fabrice jsem byla mockrát, táta jednu vedl. Divoká privatizace je jiná kapitola, tam taky nejásám.

liska5

A když jsme u tý privatizace, vždyť ty podniky většinou získali komouši, co je vedli. Překabátili na velkopodnikatele. Měli na to a věděli, kdy, co a kde. My jen zírali!

Tak to byl ten stastnejsi pripad.
ben®

liska5 - přesně tak. To samé JZD. Komunista statek ukradl, komunista tam "hospodařil" a komunista ho vlastní. Komunisté mohou líbat ruce všem revolucionářům z roku 1989. Ostatně, jak si žijí a jak jsou drzí je vidět i zde.

liško a Vy jste ve fabrice v osmdesátých letech viděla stroje z první republiky?

Nevím jak liska, ale já ano. Na některých jsem i pracoval.
Na jiných byly motory s logem Baťa.
A v armádě jsme měli několik sudů a kanystrů s nápisem Wermacht.

Mimochodem - fabriky po válce znárodnili demokradi. Podobně jako v mnoho evropských zemích.

prik

Bene kde máš schovanou stranickou knižku

hodnocení

2x
inspa*

Dobrý článek. Včetně toho nadpisu "Triumf vůle"- přesně to odkazuje, jaká svoloč se tam slezla. csfd.cz/...

Ale Fiala a jeho kamarádi z landsmanšaftu tam nebyli ..

liska5

Bylo tam hodně lidí zblbnutých dezinformačními maily, co netuší, jak si ten postup Putin předem promyslel, aby nás dostal do kolen. Na tu jejich naivitu dojedeme. Putin na nějaké smlouvy a memoranda kašle ve své povýšenosti a bezohlednosti.

pokračování a rozbor článku.

reflex.cz/...

Každý ať si vybere, co se mu hodí...

Byli tam ale i lidé, kteří se prostě jenom bojí, co bude dál.

Nepochopitelné ale je, pokud někdo skutečně podporuje Putina, bez ohledu na to, jakou vládu máme.

atd..

On někdo podporuje Putina? Teda krom naší vlády?

ben®

ra252 - ano, pan Zeman (to je ten, co stále ještě "pracuje" jako prezident). Nebo jste taková naivka, že tu jeho až nyní deklarovanou nepodporu myslí vážně? Vždyť ta hradní partička má u pana Putina uložené peníze a má tam i odměny za činnost ve prospěch RuSSka (dříve Ruska).

A on ten hradní Zeman byl na té demonstraci proti likvidaci ČR a Evtopy v zájmu SSA?

výtka
Upozornění od sys milancukrar 05. 09. 2022 12:37:26
nedělajte schválně překlepy.
ben®

ra252 - určitě.

A měl projev nebo se nijak neprojevoval?

Mimochodem - víte, co řekla Ségolène Royal o lhaní ukrofašistů?

Bene, všímáte si toho množství položených otázek?

To víte, my staromilci propagujeme sókratovskou metodu ..

ben®
milancukrar - ano, to je zde jeho styl. Pokládat zbytečně další a další otázky a tím prodlužovat debatu (chce si jen popovídat a prudit). Ono to odpovídat mu chvilku baví, ale časem to omrzi a nudí to.

nox®
hodnocení

1x

No, my manipulátory známe. Ty nám představovat nemusíte.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, a proč se má demonstrovat? Něco ošklivého se stalo nebo snad ještě děje? Kde? Proč? Komu? Vyřeší to co? Komu tím prospějete? Očekávám odpovědi od tazatele. Zdravím!

doplněno 03.09.22 10:36:

Tak jsem si počkal na tazatele, ale ten už je asi na cestě do Prahy a nic dalšího zde již nenapíše. Takže, těm, kteří jdou pěšky (nebo jedou přistaveným autobusem) dovádět na pouť/demonstraci přeji hezké počasí a zdravé hlasivky. Hlavně se bavte slušně a vychovaně. Myslím si, že pro ostatní je důležitější, že vláda má čerstvě potvrzenou důvěru Sněmovny.

No, nejsem tazatel, ale já počítám, že chtějí vyslat "Signál".

Tak jak je poslední dobou zvykem;)

nox®
Nejspíš zdraží Braníka.

Čert vem Bráník, ale zdražují svetry:-D

vlad

Jestli jste si nevšiml, že se opravdu "něco" ošklivého stalo a že se se stále něco ošklivého děje, že probíhá a eskaluje opravdu velká krize, a vláda nic nečiní, tak ani nediskutujte, protože opravdu není nic, o čem byste mohl diskutovat. Zdražuje elektřina, a vláda, která ovládá ČEZ není ochotna odejít z burzy, místo toho dává zase dodavatelům energie dotace, ve formě tzv. podpory spotřebitelů.Proč tedy nedá konkrétním lidem peníze v té výši, jak uvádí, podle spotřeby? Protože by bylo jasně vidět, jak energetické firmy odírají společnost (fyzické osoby, společnosti i státní a obecní orgány a organizace), bylo by zcela jasné, jaké jsou jejich skutečné ceny energií. A jak jsou nemravné. Takto se budou energetické firmy tvářit jako dobrodinci, kteří slevnili, ale ve skutečnosti si vydělají naprosto stejně, jen to bude vypadat opticky jinak. A takových příkladů plýtvání, špatného hospodaření a nerozhodnosti je plno ve všech rezortech. Proč ostatní státy mají koncové ceny energií nižší? Protože jejich vlády se starají o svoje občany, jak slíbily, a nezabývají se filosofováním, jak bychom uškodili němcům nebo nedejbože bychom nakrkli úředníky z EU. Takže i proto se má demonstrovat. Jen je třeba to udělat i jinde v republice.

ben®

vlad - dík za výklad a rozumím. Nebude to demonstrace protivládní, ale protienergetická.

Protivládní.

007cz
Jj Bene, už jsou na cestě...
Demonstrace v Praze 3.9.2022 #17

pantatabateku*
hodnocení

1x

Ne, teho dne pudu K pramenu Moravy.

Demonstrace v Praze 3.9.2022 #18

hodnocení

1x

1) Nic se nezmění, i kdyby tam bylo 500tis lidí. To by museli mít lidé v ruce ostré nářadí a neřvat na Václava s poníkem, ale řvát před domovy politiků (možná i vytrhnout nějaký ten kousek plotu).

2) Rozděluje to lidi na rusofilní estébáky bez mozku s mírně rudým nádechem - a pak modrožluté zatahovače evropských států do války s Ruskem a s tím související příchozí bídou a hladem pro Evropu.

3) Nevím, ale gratuluji k vygumovanému mozku všem zmíněným chytroprdům.

tomaso
hodnocení

0x
Podle komentářů na internetech tam budou všichni...
Realita je taky jasná *smich*

Domníváte se, že Fialova vláda má všeobecnou podporu a oblibu lidu tého země?

tomaso
Samozrejme

Všeobecnou podporu 28% ..

To procento tak nějak připomíná kterýmsi odborníkem kvantifikované procento hlupců, že ..

tomaso
To číslo jsi vycucal odkud?

Vládě věří jen 28 procent Čechů.;)

cvvm.soc.cas.cz/...

tomaso
Tyhle průzkumy určitě falsuji banderovci z EU,já bych jim nevěřil...
racio

juraja@ Babišovi věřilo méně ... to je jen takový český folklór.

Kdy měl Babiš důvěru pod 28%?

hodnocení

0x

Jo jo "Samej flastenec, chlastenec a kolaborant"Hlavní je si odplivnout, že jo;)

naprvnimmiste.cz/...

inspa*

Přesně tak, před tímhle si můžu jen odplivnout. Co je to za pakáž ukazuje například i anonymní držitel zmíněné domény. nic.cz/...

Vědí, že se mají za co stydět.

Vždyť to říkám "Hlavní je si odplivnout, že jo"

Tak co už je líp?:-D

prik

Tak já nevím jak koho hodnotit. Povídám policistovi. "Co to auto na chodníku" Odpověď. To nemáte dost místa, aby jste prošel. Totéž jindy. Radši se otočil, aby mne neslyšel. Povídám starostovi. "Vždyť tou ulicí nejde projet ani na kole" Odpověď "Oni nemají kde parkovat". Je mi to jasné. Podnikatelé parkují na chodníku pod okny svého bydliště. Starosta nemůže nikoho zlobit. To by neměl sponzory a lidí by mu nedali hlas. Teď je otázka kdo je větší hajzl. Kdo svobodně vyjadřuje svůj názor, nebo ten který má jisté povinnosti a s.. na ně. To jen Pekarová má plnou hubu právního státu.

007cz
Starosta, podnikatelé, Pekarová, můžu se zeptat, kdo ještě může za tvůj posraný život?
prik

Pokud to bylo na mne tak proč myslíš, že já bych měl posraný život. Mně jen přijde k smichu to žvaněni o právním státu. Vsadím se, že porušuješ co se dá pokud ti to vyhovuje. Dopravními předpisy počínaje, odpady konče. Prostě na mne nikdo nemá. Žvanit umím dokonale. Stačí si přečíst pár příspěvků. Bohužel s těmito lemply tady nikdy žádný právní stát nebude. Vše je nastaveno nejchudší odrbat, viz H-system a kamarádičci bohatnout, viz Janoušek. Tady není žádný Baťa, Heyrovský, Witrchle, profesor Holý atd. Pouze žvanilové typu 007.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 03. 09. 2022 14:50:30
prosím, bez urážek. Děkuji
liska5

Kreml se raduje z vlny stávek v Evropě, jak se mu daří nás drtit. Holt spějeme k tomu být opět ruskou kolonií... Pak už nebudou diskuse...

liska5

Mně poslal kámoš texty z ruských periodik. Až mi je z toho špatně. To raděj budu chodit v deseti svetrech a u paneláku pěstovat brambory... Jak je to s tou historií, co si ji musíme prožít znova?

prik

To je jak ministr který říká, že by se měli odškodnit účastníci H-systemu. Až bude mít těch 10 svetrů a před barákem okopávat brambory, tak se budem bavit. Jinak je to jenom žvaněni. Co od těhlech lidí čekat. Pořád stejné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]