Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechy , zajímalo by mě jaké máte kdo zkušenosti z nemocnicemi. já konkrétně tento týden jen žasnu co se stalo z pohotovostí ve fakultní nemocnicí v HK. Ten ¨¨přístup ¨¨ ve chvíly kdy jste odkázáni jen na doktory a čekáte co se bude dít , tak nevim nevim
je možné v případě že se vám nedostane potřebné pomoci vůbec nějak bránit? nebo je dnes člověk jenom kus ,číslo,atd .?
Co takhle Lékařská komora nebo trestní oznámení na Policii ublížení na zdraví z nedbalosti § 223 tr. zákona na jehož základě se vyžádá vypracování posudku dle zdr. dokomentace.
díky ale má vůbec cenu se pouštět do sporu s nemocnicí zanedbání péče atd .?na poliklinice nám doktor řekl mezi 4-mi očima že takový "bordel ve zdravotnictví ještě snad nikdy nebyl .a známý měl případ kdy při zanedbání zdravotní péče zemřel jeho bratr a už nevím kdo z lékařu nebo jestli přímo ředitel jim řekl že se mohou soudit atd. ale ať to zváží protože doktor doktora nikdy nepotopí
Jsem po špitálech 25let a před 8 lety ještě vážný úraz. Nezměnilo se vůbec nic. Velká vizita znamená uklidit stoleček, vypnout mobil, přikrýt se po uši a hlavně se naučit větu mám se dobře, nic mi nechybí, děkuji pane primáři. O tom co to je ležet 4měsíce a čekat až vám někdo utře zadek bych mohla povídat hodiny.I přesto nedám dopustit na práci lékařů a sester.
Je pravda že všechno je v lidech ,to jak se k nám zachová třeba sestřička v nemocnici hodí celkový dojem na celou nemocnici
To máte tak, ona je ta sestra taky jenom člověk a třeba se zrovna doma pohádala s manželem, nebo řeší školní prospěch dětí a do toho jí zvoní jeden pacient za druhým a každý si myslí, že on je jediný co potřebuje pomoc.Lepší je být zdravý a doktory nepotřebovat.
Máte naprostou pravdu vše je o lidech. ale oboustranně, např pacient se objeví za rok poté co měl přijít a kontrolu. jednalo se o závažnou věc. Ten filuta se začne domáhat lékaře v čase velké vizity. A to nebývá ojedinělý případ.Ordinace v růžové zahradě je pohádka proti realitě. A taková sestřička si již delší dobu hradí vzdělání ze svého směšného platu... Přitom v tomto oboru se jedná o celoživotní vzdělávání. A v práci musí mít oči na pozoru, aby nejen sebe nezranila o jehlu atd. O administrativě by se dalo velmi polemizovat a copjuter v hlavě pokud nastane seminář, kongres s tím spojené přeobjenaní pacientů.Výběr poplatků s tím administrativa.
Fakt mají můj obdiv. pokud zvládnou vrchní a udržet celý den obličej:D.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.