Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné posunout zákrok lupavého prstu asi o týden nebo jinak později, jsem objednaná na 8.9.2022, ale zjistila jsem,že mám termín pobytu mimo naše město od 21.9.do 27.9., a nevím,jestli už bych mohla ruku nějak zatížit,psala jsem proto mému ortopedovi,jestli je od 21.9.dostatečná doba pro zhojení prstu,sestra mi odpověděla,že 21.9.mi budou vyndavat stehy s následnou rehabilitací, o posunutí termínu ani slovo,tak jsem se zeptala ještě jednou a už mi neodpověděla,takže ted nevím co dělat,jít na zákrok s tím,že po vyndání stehů hned odjedu, nebo zruším týdenní pobyt mimo město už zaplacený,nebo čekat,jestli mi sestra ještě neodpoví,myslím si,že se operace asi nesmí odkládat,tato není akutní,prosím o názor,dík,d.
Dobrý den, jak dlouho jste čekala na termín operace? Má význam termín nyní zrušit a potom zase čekat? Je fakt, že to není zdravotní potíž zrovna život ohrožující a počkat by to mohlo, ale jestli zesílí covid, tak si potom možná zase počkáte na další termín dlouho. Rozhodnout se musíte sama. Zdravím!
Operace akutní být nemusí, ale existuje rozpis operací a podle toho nastupují na konkrétní zákroky konkrétní lékaři. A ten pobyt nelze posunout?
ten pobyt mohu zrušit s tím, že peníze už nedostanu, ale to se nedá nic dělat,myslela jsem,že operace jde posunout,zde je jen jeden lékař ortoped a zároven i on u sebe operuje malé zákroky,jako lupavý prst,karpály a malé névy,bradavice,to co je v lokální anestezii,to není operace v nemocnici,ale u něho v ordinaci,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.