Máte prosím někdo zkušenost s vrácením vstupenky zakoupené přes Ticketmaster? Bohužel tam píší, že zakoupené vstupenky nelze vrátit. Omylem jsem dnes však zakoupil čtyři vstupenky a chtěl jsem jen tři. Nevšiml jsem si, že v tom plánku volných míst jsem měl označené právě jedno místo navíc. Jsem z toho velmi rozhozený, jedna vstupenka stojí 1300, což je na mě docela dost a úplně jsem se na to kvůli tomu přestal těšit. Už jsem tam psal e-mail ohledně tohoto problému. Myslíte, že mi vyhoví? Stalo se někomu z Vás něco podobného? Děkuji.
Zdravím,nemám vlastní zkušenost,ale pokud tam mají to upozornění,že nelze vrátit,asi vám vstříc nevyjdou. Pokuste se inzerovat prodej té vstupenky,kdyz date slevu,mate sanci., Poslední možnost ještě přímo na místě těsně před představením zkusit prodat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.