Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nike air max 720 Be True

Od: tomas* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu, otázka asi spíše na ženy, nebo možná i na některé pány, už před delší dobou jsem si koupil tyto boty, protože se mi líbili, ale skoro vůbec je nenosím, protože nevím jak je barevně sladit aby se to k sobě hodilo. Jakou barvu třeba trička/mikiny a šortek/kalhot byste si k těmto teniskám vzali? Jsou takové hodně barevné tak nevím co si k nim obléct. :D
Děkuji za rady.
Tom

Nike air max 720 Be True

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

1x
Prague pride jsi už prosvihl,tak za rok...
tomas*
hodnocení

Hloupé kecy si můžete nechat pro sebe, já tady šel pro radu… To, že jsou v barvách duhy, neznamená, že je nemůžu nosit normálně na běžné nošení.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - k bílé nebo černé se potom hodí už každá barva. Takže, na sebe něco černého nebo bílého. Zdravím!

tomas*
hodnocení

Děkuji. Asi ano, nejlepší bude bílá nebo černá, když už ty boty jsou tak hodně barevné. :D

hodnocení

0x

No, takové bych si nikdy nekopil ale budíž vaše věc.

Já bych vzal nejkřiklavější bermudy co najdu doma + nějaké triko co najdu ve skříni, obuji botky a jdu

tomas*
hodnocení

Chápu, nemusí se líbit každému, ale mě se právě líbilo, že jsou takové originální a výrazné.

sony*
hodnocení

0x
Barvy jsou úžasné,klidně bych si je koupila a vy si je také klidně kupte.
Když k nim obléknete bílé džíny a tričko bez nápisu v jedné z těch barev duhy,budete perfektně sladeny. Anebo celý v černém nebo v tmavomodrem.
Boty hýří barvami,další oblečení už by mělo zůstat velmi strizlivé. Sám to vychytate,podle toho jak se v tom budete cítit. Vlastní pocit je to čím se musíte nechat vést.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]