Nejste přihlášen/a.
Otec mě před smrtí daroval svoji polovinu domu, druhá polovinu dostali dva bratři. Jejich děti ( pět vnoučat matky) v podstatě tajně, tak abych to nevěděl dostala celkem kolem 1,5milionu, v podstatě nejméně z poloviny naspořeného z otcova důchodu, ke kterému otec neměl přístup.)
Nyní když jsem chtěl bratry vyplatit z domu, vyjádřil se starší ve smyslu plného tržního odhadu. K tomu, že by se odečetly částky, které tajně dostali jeho děti v podstatě nechtěl vůbec vyjadřovat "on nic nedostal", čili jsem mu odpověděl, zda jeho děti tedy nejsou jeho rodina..."to že jsem něco dostal už mě vícekát nikdy neříkej, nebo konec vyplacení." Prostřední bratr vůbec nekomunikuje a zřejmě očekává, že se připlazím doprošovat a vyplatím ještě prémii za ochotu jednat o vyplacení. Prostřednímu bratrovi jsem 10 let dřel na domě, pry cituji "běžná bratrska pomoc".
Dům ve kterém bydlím a chtěl jsem vyplácet, jsou 70 let původní instalace, střecha, bez zateplení, čili v podstatě díky Fialově energetické hyperinflaci po skončení fixace nezaplatitelné vytápění.
Sám jsem samozřejmě nedostal z naspořené půlky z otcova důchodu nic, matka řekla "nemáš děti, nemáš nárok". Dlouhodobě se kvůli tak mírně řečeno "křivé" rodině trápím a špatně spím. Nejstarší bratr řekl, že dostává nabídky realitních lichvářů a šmelinářů zvaných RK na odkup 1/4 vlastnictví domu...chápete. Budu připadne pozdej vydiraný novym vlastnikem 1/4 RK lichvarem a šmelinařem...
3x
2x
Proč tam ještě jsi? Přestěhuj se jinam a tu tvojí polovinu domu prodej lichvářům ty. Pak místo tebe budou vydíraný ty tvoje zlatíčka. Podobnej starej barák se zahradou není až takový problém sehnat i levně, stačí hledat.
Zůstat tam = bude to pokračovat dokud se z toho nesesypeš.
Nebo sežeň prachy, vyplať je za tržní cenu a vyexpeduj je pryč.
Citový vztah k domu si představuji docela jinak, než teror od mládí, který nám tu líčíte. Už dříve v minulém vláknu jsem vám psala, že jednou skončíte v blázinci. Řešíte vaše rodinné nesnáze už od roku 2019, každý rozumný člověk by to dávno vzdal, prodal půl domu a odešel hodně daleko. Přece stojí za to prožít svůj další život v klidu, nebo ne? Nechápu vás. Já bych na to nervy neměla, raději oželím majetek, hlavně budu mít svatý pokoj!
matka napadnout u soudu,protoze fakticky, pravne daroval kazdy rodic me svoji pomernou cast a druhou pomernou cast bratrum napul. I kdyz prakticky otec daroval svoji me a i inicioval slovne prani darovat me pulku svoji. Je tusim lhuta nejmene 3 let k napadnuti darovani pri spatnem chovani obdarovaneho k darujicimu.
0x
Je teda vyloučeno, abych četla všechno co tady píšete, protože je to nuda a pořád jedno a to samé. Takže jsem ty nářky přelétla rychlým četním. Ale docela mne pobavilo, že Vás matka napadla kuchyňskou NEREZOVOU sekyrkou a LAKOVANÝM samorostem
. Tak to je fakt přitěžující okolnost, protože kdyby ta sekyrka byla jenom železná a samorost by nebyl lakovaný, tak by to tak vážné nebylo. Nebo obráceně? ![]()
![]()
Ale jste docela mazaný, protože ty Vaše výlevy píšete do "volné diskuze", jelikož víte, že jinde by Vám to v této poradně neprošlo. ![]()
Jo a vinná réva není keř, ale liána.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.