Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak někoho najít

Od: motorka* odpovědí: 4 změna:

Dodrý den, hledám někoho kdo mi dokaže pomoct nájít člověka na kterého jsem blbostí přisel o kontakt a mám

málo info. Prý tu někdo šikovný byl. gotrekzagaey@uzivatel ,Netuším jak kontaktovat dík Eda

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom, kolik toho o hledané osobě víte. Můžete mne po registraci kontaktovat přes vnitřní poštu.

max1
hodnocení

0x
To jsou dnes samé Facebook i Instagram i a já nevím co.
Ještě za dob našich matek, před pár lety, jsi kontakt prostě zapsali do sešitu, jméno, adresa, telefon :)
Takže jestli chceš něco najít, tak si musíš přesně sepsat, co víš, a podle toho můžeš začít hledat

hodnocení

0x
Vzpomínat. Někdy úplná maličkost vede k dalšímu velkému poznání.
Ve volných chvílích sestavuji rodokmen a třeba dva tři měsíce vůbec nic a najednou malá poznámka udělá divy.
Navíc, moderní technika nás tak trochu oblbuje. V době předmobilové jsem si pamatoval čísla na celou rodinu, mnoho známých a podobně. Pak si člověk naklape čísla do mobilu a začne zapomínat.

pantatabateku*
hodnocení

0x

Pošta pro tebe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]