0x
Podobnou špatnou zkušenost sem napsal před pár týdny jiný tazatel. Tehdy jsem u poradila, že by příběh mohl zaujmout nějakou redakci. Radím to teď i Vám. Vám, "jakési jedné z mnoha cestujících"(pardon, to není osobní!), nemají potřebu odpovědět. Neodbytnému redaktorovi by nějakou odpověď jistě dali a třeba pak i systém rezervací změnili.
Předchozí stížnost na Arrivu zde.
To je dobré,že nejsem sama a též někdo jiný řeší podobný problém.Když už mne někdo z místa sezení vyhazuje o kterém nevím, že je obsazené, tak by tam rozhodně neměla být žádná vulgárnost.Na otázku,jestli jiní cestující mohou někoho takto nevhodně napadat mi průvodčí neodpověděl ani nevysvětlil vůbec nic.Vzájemná komunikace chybí a podají to jen rozkazem.Doufám,že jiný lepší dopravce by mohl v konkurenčním boji obstát lépe.Nejvíce mne mrzí,že danou věc neumí vysvětlit slušným způsobem a vznikají kvůli tomu v Arrivě jenom nešváry.Vedení je hluché problému naslouchat,aby s tím něco udělali.
**#Doufám,že jiný lepší dopravce by mohl v konkurenčním boji obstát lépe.***
Víra je krásná věc, ale smlouvy s Arriva jsou poměrně čerstvou záležitostí a hned tak se jich asi nikde nezbavíme. To už je pravděpodobnější to, že zůstane stát v depu Jančura který neplatí poplatky za použití drážní sítě a narůstá mu penále takže se může stát že ho Správa drah jednou na trať nepustí.
Docela by mne zajímalo,jak by to vyhazování z místa kvůli rezervaci řešili např.u starých seniorů,ZTP,nebo těhotné ženy.Tam by ze slušnosti měla platit nějaká přednost,ale předpokládám že by to u nich bylo asi jedno a pochopení by neměli.
Kde tuto nelogickou nesrovnalost se skrytou rezervací řešit,pokuď české vedení Arrivy toto vše ignoruje a nemá vůbec ochotu komunikovat? To může si někdo udělat narychlo rezervaci zdarma on-line na každé stanici při cestě a kdo si ji neudělal tak se může přemísťovat po vagónu vícekrát za sebou.Možná by stál za úvahu nějaký časový limit do kdy je možné toto provést s předstihem,aby to nezpůsobovalo chaos v cestování.
Existuje drážní úřad tam by se pravděpodobně daly stížnosti na jednotlivé dopravce adresovat. Jinak smlouvu má Arriva s krajem který jí za obslužnost platí takže krajský koordinátor dopravy by o problémech měl taky vědět aby měl informace o "kvalitě" toho co vybral, představu a příště vybiral líp. Vzhledem k tomu že jen tady na poradně už se Arriva řešila minimálně třikrát za poslední dobu, určitě nebudete první, kdo si na zmíněné úřady stěžovat bude.
Ještě bych se chtěla zeptat,jestli se nekalými praktikami též ve službách může zabývat Česká obchodní inspekce?
Plati železniční přepravní řád a ten je závazný pro všechny dopravce.Chceš si stěžovat na to že má Arriva bordel v systému rezervací ale obchodní inspekci bys zajímala jen v případě že sis zaplatila službu a firma nesplnila k čemu se zavázala. Myslím že Arriva tě dopravila z místa A do místa B takže úkon který sis zaplatila, provedla.
Ano,v tom sice máte pravdu,že cílem je splniť svůj závazek dopravit cestujícího z bodu A do bodu B i kdyby měl stát.Tady je to ale trochu složitější případ.Bylo mi průvodčím vyhrožováno,pokuď okamžitě neuvolním sedadlo,že mne může vyloučit z přepravy.Zastavil by vlak a někde v poli mne chtěl nejspíše vyhodit.To už bych ani s platnou jízdenku do cíle nedojela.Též nesmím s tím nesohlasit a dohadovat se s ním kdo je v právu.To že cestující mne vyzvala vulgárně k uvolnění místa je pro mne ponižující.Nějakou úroveň by to mělo mít