Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokladny v supermarketech

Od: sony* odpovědí: 16 změna:
Chodíte raději platit k pokladně s obsluhou nebo bez?
Já si užívám pokladny kde se obslouzim sama.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rene
hodnocení

7x

Není nad to, obsloužit se sám/a!

hodnocení

3x

Dobrý den. Jedině k pokladní.

hodnocení

2x

Jo, ty automatické pokladny jsou super. Občas potřebuji maličkost, kterou prodává pouze kaufland. Tak tam vběhnu a zjistím, že to nemaj a tím jsem v pasti. Přes jedinou živou pokladnu neodejdu, bo je tam fronta. Automatické pokladny - půlka pouze na kartu, půlka v hotovosti, takže chaos. A protože se někteří naučili s pokladnou vydrbat a projet bez placení, kauf tam dal závoru, která mě nepustí bez účtenky. Takže tam stojím jak moula, abych se na někoho přilepil a prošel anebo volám holku z infa, ať mě pustí ven. Fakt skvělé. Ještě by zákazníkům mohli dát mopy, ať za sebou vytíraj. Po pokladních by ušetřili i na uklízečkách.

raton*
hodnocení

2x

proč dělat práci prodavačky sám, zadarmo a pomaleji? :D

když mám 2 věci, tak možná.. ale štvou mě lidi, co tam jdou s plným nákupním košíkem.. měli by to supermarkety omezit třeba na 5 věcí

smode2
hodnocení

2x
Raději bych chodil k samoobslužné, jenže jsem zjistil že mi nenadělí za moji práci pokladního alespoň 15% slevu a platím to stejné. Takže zadarmo nepracuji a nechám se v klidu odbavit paní pokladní u běžné pokladny :) Ti co chodí pokaždé jen k samoobslužné se nechali pěkně nachytat..čekám samoobslužné pultíky kde si budete krájet maso sami, případně si chodit do skladu sami rovnou vybalovat palety :-D
hann

Proč nachytat? Zatímco ostatní, co přišli k pokladnám se mnou ještě stojí ve frontě, já dávno odcházím ze samoobslužné pokladny pryč. ;) Čas jsou také peníze, a nikdo se na mě nelepí :)

hodnocení

1x

Se samoobslužnou kasou jsem se zacházet naučila, pokud mám tak do 10 věcí, využiju ji. Docela to ušetří čekání ve frontách. Vadí mi, že některé kasy jsou jen na hotovost, jiné jen na karty. Pak se zákonitě tvoří fronty.

Vadí mi, když na samoobslužnou kasu přijede zákazník s vozíkem tak plným, až mu to padá. To potom blokuje kasu půl hodiny, pokud není příliš zručný, ještě déle. Mělo by to být vyčleněno jen lidem s menšími nákupy.

Co je zvláštní - sama si naskenuji, podívám se, zkontroluji - a nebyl nikdy žádný problém. Na kase mě pokladní každou chvíli ošulí. /tedy chce ošulit/. Z 5 nákupů určitě 2 x. Vždycky ve prospěch obchodu. Na to, že jsou profesionálky a živí se kasírováním, jsem proti nim na samoobslužné kase skutečný odborník. Zatím jsem neošidila sebe ani obchod. Jaga.

sony*
hodnocení

Ano,chci mít nákup pod kontrolou,to je jedna věc,další že si ukládám nákup podle mých pravidel do tašky beze spěchu.
Ale pravidlem bývá,že pokaždé zapomenu vrátit lístek za láhve a nesu si ho domů,kde ho nějak zasantrocim..

hodnocení

1x

Jak kde, v některých obchodech dávám zboží přímo do tašky, jen naskenuji do telefonu čárkový kód. Nebo skenuji do jejich zařízení. Pak dojdu k pokladně, načtu kód, zaplatím, účtenkou otevřu závoru a jdu. Minimálně namátková kontrola.

Kde toto nemají, chodím k pokladnám s obsluhou. Když mám minimum zboží, jdu k pokladně bez obsluhy. Pokud mám chleba, pečivo, vždy pokladna s obsluhou.

Skvělé! Až budu velká, tak se to naučím. Prozatím jen obdivuji. A obcházím telefon, který mě nemá rád a já nemám ráda jeho. Raději jsem ho dala zpet do krabice, a´t ho nemám na očích. Ničí mi sebevědomí a vysvětluji mladým, kteří to dělají jako vy, jak to je. Zlatý můj tlačítkový, odrbaný, pro blbečky.

fram
hodnocení

0x

Na samoobslužné pokladně: Zábavné jsou chlebíčky, hledat druhy pečiva, ..., slevy kontrolovat a tak většinou zabavím obsluhu a pokecáme si. Příjemnější než fronta u pokladny a ten dotaz "Máte naši kartičku?" (Rozuměj: "Máte (tučné) konto?" ) Akorát jednou zůstaly ve vraceči drobné peníze, neboť byl frmol a dodnes (po půl roce) mne to mrzí.

Pokladna bez fronty: Hned tam běžím.

Řetězce podobně jako výrobky z Číny zkouším eleiminovat - a věřte, že to jde zuha. Etnofestival - a hele: Na šátku štítek "vyrobeno v Číně", který by měl být z Jižní Ameriky utkaný polo-Indiány.

max1
A co se Naučit platit kartou, mobilem, hodinkami, hotovostí platí už jen…

molly
hodnocení

0x
Nesnáším samoobslužky. Většinou mám nějaký alkohol, který mi stejně musí schválit prodavač a nebo x druhů pečiva a musím to tam hledat. Nechápu, proč mám dělat práci pokladní
max1
Protože to je příprava na to vyházet nadbytečné pokladny nasněží 3 náklady, každý ví, že největší náklad = zaměstnanci, Samoobslužná casa nemarodí, nemá děti, nebere dovolenou a nezakládá odbory

hodnocení

0x

na samoobslužných mám problém s nákupem pečiva.nevím jestli to tak funguje všude,ale u nás mají tzv. běžné pečivo pod jinou ikonkou než pečivo méně běžné, např. obyčejný rohlík v pečivu nenajdu. na samoobslužné pokladně se nedá nakupovat alkohol. Párkrát jsem zkoušel na samoobslužné, ale poté co se mi na 4 poožkách 4x zablokovala ,raděj počkám na normální pokladní

max1
Zkus kliknout na tlačítko Lupi, a napsat:
rohl
Najde to všechny rohlíky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]