Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci spachat sebevrazdu

Od: anonnymus odpovědí: 6 změna:

ahoj , chci se jen nekam vypsat , premyslela jsem o sebevrazde protoze jsem udelala zlou vec, moc se bojim to nekomu rict z okoli nebo rodine ale proste neni to jen kvuli tomu ale proste chci uz to udelat nejakou tu dobu a tak jsem premyslela ze bych to udelala. jen proste , vim ze nejsem dcera co by si moji rodice predstavovali a chci byt lepsi ale to proste nejde , pul roku jsem nebrecela a ted bulim jak kachna , ani nevim jak to maji rodice , jestli jim vubec na mne zalezi , a vubec jak by zvladli moji smrt , tak strasne chci pomoc ale pokusim se to zvladnout sama , jinak moc se omlouvam za to ze to sem pisi ale jen chci mit lepsi pocit ze jsem to nekomu rekla , vim je to hrozny pocit kdyz by toto cetl rodic ditete ale nekdy je svet tak kruty az to fazne boli , omlouvam se vsem rodicum co toto cetli a doufam ze si treba se svim synem/dcerou popovidaji nebo se zeptaji jak se maji nebo jesti je neco netrapi , jen prosim kdyz vam dite rekne neco tajneho tak to nikdy nikomu nerikejte , pak vam o tom to nikdy nerekne jako ja mamince , maminka pro me dela vse co muze a jsem ji za to moc vdecna , kdyby jen rodice vedeli jak moc je mam rada ale nevim zda tu chci jeste byt...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Nic není horké jak se může zdát.

Poradím,

Ihned si promluvte s maminkou a když nenajdete odvahu, tak aspoň zavolejte, nebo napište na linku bezpečí. Tam jsou lepší rádcové 116 111

linkabezpeci.cz/...

dada*
hodnocení

6x

já bych ti poradila, abys tu ještě byla,dáda

max1
hodnocení

6x
A jaký je důvod té sebevraždy, zabila jsi koťátko?
Chceš se pomstít rodičům, kteří nejednají podle tvých představ?
A jak ji chceš realizovat? Většina sebevrah bývá demonstrativních, právě proto, aby si tě rodiče všimli… Oni na tebe nemají čas?

hodnocení

5x
Neblazni, vsechno preboli, v zivote nejsou jen radosti

hodnocení

0x

Můžu vědět, jak jsi stará. Léčíš se s něčím u obvoďáka nepo na psychiatrii? Bereš antidepresiava? Pracuješ nebo chodíš do školy?

hodnocení

0x
Udělala jsem zlou věc.
Neumím si vlastně představit zlejší věc, než je úmyslné zabití člověka. Jenže úmyslné zabití člověka je taky definice sebevraždy, podle mého názoru.
Děti nemusejí být dokonalé, maminky jim tu nedokonalost rády odpustí. Vědí, že dokonalý člověk neexistuje. Takže chyba dítěte mámu časem přebolí. Ale sebevražda nebo smrt dítěte asi většinou nepřebolí už nikdy. Bude si to vyčítat jako svoji chybu nebo slepotu. Mámu to velice vážně zraní.
Já sebevraždu vnímám spíše jako útěk před problémem, a útěk není dobré řešení. On právě i problém, který k takovému řešení vede, časem přebolí a zklidní se. Každé napětí se dá zklidňovat, alespoň pomalu postupně. A s pomocí i rychleji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]