Nejste přihlášen/a.
ahoj , chci se jen nekam vypsat , premyslela jsem o sebevrazde protoze jsem udelala zlou vec, moc se bojim to nekomu rict z okoli nebo rodine ale proste neni to jen kvuli tomu ale proste chci uz to udelat nejakou tu dobu a tak jsem premyslela ze bych to udelala. jen proste , vim ze nejsem dcera co by si moji rodice predstavovali a chci byt lepsi ale to proste nejde , pul roku jsem nebrecela a ted bulim jak kachna , ani nevim jak to maji rodice , jestli jim vubec na mne zalezi , a vubec jak by zvladli moji smrt , tak strasne chci pomoc ale pokusim se to zvladnout sama , jinak moc se omlouvam za to ze to sem pisi ale jen chci mit lepsi pocit ze jsem to nekomu rekla , vim je to hrozny pocit kdyz by toto cetl rodic ditete ale nekdy je svet tak kruty az to fazne boli , omlouvam se vsem rodicum co toto cetli a doufam ze si treba se svim synem/dcerou popovidaji nebo se zeptaji jak se maji nebo jesti je neco netrapi , jen prosim kdyz vam dite rekne neco tajneho tak to nikdy nikomu nerikejte , pak vam o tom to nikdy nerekne jako ja mamince , maminka pro me dela vse co muze a jsem ji za to moc vdecna , kdyby jen rodice vedeli jak moc je mam rada ale nevim zda tu chci jeste byt...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.