Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s Motúčkem

Od: pets® odpovědí: 7 změna:

Má někdo zkušenost s Motúčkem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Motúčko máme 4 roky. Než jsem ho mohla objednat, tak bylo veliké přesvědčování, proč vyhazovat tolik peněz. Nebyl nikdo, kdo by dokázal Motúčko sestavit, tak jsem objednala Motúčko sestavené. Přijelo auto, otevřelo zadní prostor a vyjelo ven kolečko. Stálo 23.000,- Kč. To jsou ty nejlépe investované peníze, za našeho života. Od té doby, nikdy jsme nepoužili, jiné kolečko. Na Motúčko, můžete naložit vše, co chcete, je jedno kolik to váží. Můžete jít se projít, jede přesně tak rychle, jak chcete. I když máte problém s chůzi, Motučko vás bezpečně dovede zpět domů. Manžel, který reptal, na co takovou blbost, budem potřebavat, nyní nedá na kolečko dopustit. Na kolečko naložíte hromadu tvrdého dřeva, v klidu použijete elektriku a těžký náklad, přemístíte, kam potřebujete. Přitom nehnete ani prstem. Kolečko používáme každý den, né na převoz věcí, ale třeba na procházku po zahradě. Když je v zimě náledí, nebo bláto, sníh, kolečko bezpečně vás vytáhne ze všeho. To jsou dobře uložené peníze, pro zdraví člověka. Jediné co Motúčko potřebuje je jednou za týden dobít baterii. Udělám foto a dodám. Vlastní zkušenost. Viky

doplněno 24.08.22 16:27:

Tady je slíbené Motúčko. Ještě jsem Vám nenapsala, když je něco na Motúčku a je potřeba pověsit prádlo, hodí se na kolečko čistý ubrus, / k tomu určený/, nahoru se dá umyvadlo s mokrým prádlem a jde se věšet prádlo. To samé se udělá, když se doveze nákup v autě a je ho potřeba odvézt domů. Příklad dnešní foto, kde je na Motúčku nákup. Odpadní pytel je na elektrice Motučka, když stojí venku. Řidítka Motučka jsou 5 cm nad víkem popelnice, tak je dost vysoké, pro každého. Syn má 187 cm a nedělá mu problém, jet s Motúčkem. Vše Viky

Zkušenost s Motúčkem
Zkušenost s Motúčkem #2

pb®
hodnocení

0x
Ano. Na těžké náklady či do kopce dobré.

hodnocení

0x

Dal jsem jej dceři, je s ním fakt spokojená. Akorát má k tomu dokoupená přídavná kolečka.

id
hodnocení

0x
Bezva pomocník s přídavnými kolečky. Nevhodné pro vyšší lidi, má krátké ručky.
hodnocení

Díky za odpověď, nejsem vyšší postavy a ruky též nemám až tak dlouhé. Navíc si chystám popruhy.

hodnocení

Ani nevíte, jak moc jste mně ulehčila rozhodnutí si Motúčko pořídit!

Díky paní Viky,

posílám Vám cukrbliky.

To bude Vaše nejlepší investice, vrátí se 100 x. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]