Dobrý den, já osobně beru kamarádství, že se kamarádovi svěřím, pokecáme a vidíme se alespoň každý měsíc a teď mi vysvětlete proč si všichni říkají kamáradi, že se jenom pozdraví čau a nebo už se neviděli roky. Vídám to častěji a častěji.
Slovo kamarád získalo asi úplně jinou hodnotu díky sociálním sítím ála facebook, instagram, atd..., kde sfrendovat (skamarádit) odblokuje u toho druhého funkce soukromí na profilu účtu.
Ale my, kteří nejsme těmito nesmysly políbeni stále bereme kamarády za ty lidi, na které je v nouzi spoleh a né jako ty mladý jelita
Kamarádů má každý hodně, ale opravdových přátel poznáte až vy budete s něčím potřebovat pomoct, například s betonováním to najednou všichni koho znáte někam musí jet nebo jsou nemocní.
Lisko...dříve jsi snad měla rovnou snoubence a manžela? Já třeba používám slovo přítelkyně jen pro partnerku, mluvit s kamarádem a označovat ho jako přítele, to mi právě moc nesedí. A opravdu nejsem ve věku puberťáků...Tedy u chlapů se to vlastně různí
jd
@maverick To ti přijde normální, co se tady pěstuje, nezávazné nesezdané svazky?
@liska5 můžeš oslovovat děcka z nesezdaných a tedy pouze přátelských páru: parchanti neb
Levoboček (bastard, dříve též panchar]) je označení pro nemanželského potomka.
jd Čti prosím znovu a lépe. Vůbec neřeším manželství vs partnerství jak se mi snažíš vnutit, ale pozastavuji se nad tím co mohl být manžel předtím než se vzali. A vlastně ani nevím proč reaguješ když je adresováno lisce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.