Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chápete to někdo?

Od: juraja® odpovědí: 9 změna:

Kolo za 250 tísíc a uzamčené lankem*bzum*

novinky.cz/...

Já mám kolo jen za 25 tis. ale zamknout ho lankem, no potěš koště.

Na to mám zámek podkovu*ua*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady jde spíše o to, že platí, že člověk, který vyhazuje velké peníze za sračky, nemusí být zdaleka nejostřejší tužka v penále...*smich*

tomaso
hodnocení

0x
Mám kolo za 10 a nezamykam ho. Jenom když fouká vítr,aby nespadlo na zem..

Tak proč ne, ale jsou v republice oblasti a není jich málo, kde příslušníci utiskovaného kmene takové volně položené, či postavené předměty velmi hbitě přemísťují se zvoláním ,,hej móre, železo´´ !

Tam byste s opřeným kolem neuspěl ani za bezvětří... *smich*

hodnocení

0x

To je překlep, není za 250 tisíc, vždyť to nemá motor. Jen jedno sedadlo...

berger*

Překlep nee, to bude vyšetřovací taktika PČR. Po tomto článku se stačí porozhlédnout po chirurgiích, hledají zástavárníka s rozbitou hubou, který to koupil od zloděje za pětikilčo...*smich*

inspa*

Překlep to nebude - viz např. kursport.cz/...

zaseja
hodnocení

0x

Mám kolo, favorita 50 let starýho, a taky ho u krámu zamykám, byl bych hrozně nasranej, kdybych musel z krámu ten kilometr jít pěšky.

jendad
hodnocení

0x

Já bych asi nepoznal , že jde o kolo za 250tis. *smich*

Přeci jen jsem kupoval před pár lety kolo za 16tis. a to má hlinikový rám a karbon vidlici . Tak nevím za co se dá tolik utratit.

liska5

Známý měl před 20 lety kolo za 120 tisíc v Praze na VŠ koleji na pokoji u postele zamčené k radiátoru a přesto mu zmizelo... Tehdy jezdil závodně..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]