Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hejkal v Jeseníkách

Od: magdon® odpovědí: 11 změna:

Tak jsem na procházce po zamlžených Jeseníkách potkal zdejšího kolegu *smich*

Hejkal v Jeseníkách

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x

U nás byste potkal zdejšího hejkala.

doplněno 19.08.22 09:56:

A ještě si s ním dát pivečko

Hejkal v Jeseníkách #2
Hejkal v Jeseníkách #3
idanova*

Tak ten vyřezávaný Hejkal je parádní *palec2*. Ida

liska5
hodnocení

0x

Možná by se našel i starý Magdon cestou z Ostravy domů. Třeba u Maryčky ve Starých Hamrech. Bo kajsik u Frydku.

To já, Liška, jsem zase na Hukvaldech, kousek od domu Leoše Janáčka. Teda aspoň tomu tak bylo před desítkami let.

hodnocení

Jo, Magdon tam někde leží v příkopu, ale pokud vím, pomník mu ještě nikdo nevyřezal :(. Lišku v Hukvaldech před časem někdo šlohnul, ale už je tam náhradní a hlídají jí kamery ;).

liska5

Magdone, v bartovské harendě bys mohl být. *pivo* ... večer

*sok*Koukám, že jsem byla ukradena. To mi teda není ukradené. Ještě, že mne hlídaj kamery.*hledam*

hodnocení

0x
Tak tak, musel jsem si odskočit na západ...
U nás v mnou oblíbené části pohoří Slanské vrchy na východě Slovenska je vstup do lesa momentálně zakázaný pro véélké sucho.
A otvírat si hubu na kolemjdoucí třeba ve městě, to je vo hubu...
@nov by mohl upřesnit místo, co když budu mít cestu. Aj společná fotka by sedla.
Už vím, Tři Studně. Zřejmě někdo z rodiny, my pocházíme od Chotěboře. To je co by kamenem dohodil.
smode2

Ten příbuzný v Chotěboři je tedy docela děsivý. Asi záměr pana Olšiaka. Vždy když tudy projíždím, tak se leknu. Naštěstí je to vždy přes den. Pak musím mj. rychle kupovat místní pivo :) Projíždět v noci, vyhodím peněženku z auta a přidám plyn..

hodnocení

0x
Čert ví, kolikrát jsme se vzájemně potkali a ani o tom nevíme... ;)
hodnocení

No jo, to já akorát vím, že jsem někdy před >5 lety potkal "Suzymon" ;)

Nikdy jsem ale na nikom neviděl zdejší triko :(

id
hodnocení

0x
Zelenej i dřevěnej Hejkal je krásný, ale je to prd. Já při toulání se v Beskydech narazila na vesnici, no spíš osadu s mojím příjmením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]