Jo, Magdon tam někde leží v příkopu, ale pokud vím, pomník mu ještě nikdo nevyřezal . Lišku v Hukvaldech před časem někdo šlohnul, ale už je tam náhradní a hlídají jí kamery .
liska5
Magdone, v bartovské harendě bys mohl být. ... večer
Koukám, že jsem byla ukradena. To mi teda není ukradené. Ještě, že mne hlídaj kamery.
Tak tak, musel jsem si odskočit na západ... U nás v mnou oblíbené části pohoří Slanské vrchy na východě Slovenska je vstup do lesa momentálně zakázaný pro véélké sucho. A otvírat si hubu na kolemjdoucí třeba ve městě, to je vo hubu... @nov by mohl upřesnit místo, co když budu mít cestu. Aj společná fotka by sedla.
Už vím, Tři Studně. Zřejmě někdo z rodiny, my pocházíme od Chotěboře. To je co by kamenem dohodil.
smode2
Ten příbuzný v Chotěboři je tedy docela děsivý. Asi záměr pana Olšiaka. Vždy když tudy projíždím, tak se leknu. Naštěstí je to vždy přes den. Pak musím mj. rychle kupovat místní pivo Projíždět v noci, vyhodím peněženku z auta a přidám plyn..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.