Nejste přihlášen/a.
Nikdo neodpovídá, tak dám dva postřehy - za prvé - pokud mě přítelkyně pošle pro "něco" z kabelky, vždy přinesu celou kabelku, proto netuším, co tam má. A za druhé - párkrát jsem byl svědkem, kdy žena při hledání "něčeho" vysypala kabelku na stůl. Na základě této zkušenosti prohlašuji - průměrná žena má v kabelce tři položky. Klíče, mobil a strašnej bordel. . U Vás mě dostala lékarnička...
Velmi, velmi mě potěšil kolega Berger. Já už si myslel, že to má jen ta má manželka. Já její kabelce přezdívám TARDIS - podobně jako onen objekt ze seriálu Doctor Who, je z venčí poměrně malá, ale její vnitřní prostory jsou neskonale objemnější. Jinak si totiž nelze vysvětlit, jak velké množství předmětů se v ní nalézá. Jediné, co si v ní troufám nalézt, je tak akorát mobil, ten je jednak poměrně velký, ale hlavně se dá prozvonit a pak sluchem odadnout, ze kterého kvadrantu se ozývá. Jinak postupuji stejnou metodou, jako kolega - aportuji celou kabelku...
Jinak jako servisák mám určité pochopení pro tahání sebou zdánlivě nepotřebných předmětu, které ovšem pak v dané situaci nabývají zásadního významu a jejich přínos v dané chvíli na daném místě je obrovský. Ovšem s tím rozdílem, že já nemám ambice nacpat to všechno do podobně malého předmětu, jako je kabelka - já na to mám dodávku
Klíče, telefon, vložka, lesk na rty, sluneční brýle, slzák, diář, sluchátka, bezdrátová sluchátka, propiska, žvýkačky a jedna obrovská peněženka s nekolika zipy.
Nejraději mám koženou kabelku přes rameno. Teď mám jednu skvělou, která má prostředkem zip, který se dá ještě zajistit a z každé strany prostornou kapsu. Ty jsou spojeny drukem při zavření, takže má krásný tvar.
Manželka kabelku nenosí,ale napíši co má v mošničce pověšené vzadu na madlech inv.vozíku:
Klíče,deštník,kapesníčky,hřeben,voňavku,doklady,mobil,bloček+propisku,tašku,sušenky,láhev s vodou,plenu,skládací hůlku s vestavěnou LED baterkou,nůž,kleště,šroubovák,maticový klíč,náhradní lanko na brzdu,zámek.Možná bych tam ještě našel i roušku.Pro ni normální věci co se můžou potřebovat.Ale jsem s ní 24/7.
Nemám ráda, když je uvnitř kabelky moc kapsiček, pak nevím, ve které co mám. Nejvíc se mi hodí, když je vrchní zapínací kapsa z obou stran kabelky. Do jedné dám klíče a doklady, do druhé telefon. Uvnitř mám brýle na čtení, sluneční brýle, papírové kapesníčky, tenkou tašku přes rameno, tužku, případně deštník.
Id, "co mě z ulice odvezli do nemocnice" - tohle je pádný argument. Na toto téma jsem zaperlil v úterý. Ráno jsem měl problém s páteří, tak jsem sedl do auta a jel za obvoďačkou. Ta se splašila a vyhlásila červený poplach, podezření na infarkt a podobně, okamžitě mě posadila na pojízdné křeslo a volala sanitku do špitálu na hospitalizaci. Když jsem jí řekl, že v tom případě bude ona anebo sestra muset zaběhnout na parkoviště, bo tam mám auto, které nejde zamknout a na sedadle spolujezdce po tričkem leží mobil, doklady, cigarety a rolička peněz, asi dvacet litrů, byla na resuscitaci zralá ona.... Tím ji a sestře děkuji, fakt tam zaběhly a věci mi donesly...
Celkem potřebné věci. Doklady v pouzdru, peněženku s kartami, kapesník, balení papírových kapesníčků, hřeben, brýle. A malou lahvičku s voňavkou, propisku. Někdy mobil, někdy klíče, to není prvdidelné.
Jako poslední věc, která se mi tam zatoulala, byla plastová zkumavka na odběr moče. Tu jsem tam tahala půl roku. Ale nakonec jsem ji našla.
Zdravím. A víte jistě, že máte kabelku, že to není batoh? Já v kabelce nosím: peněženku, klíče, doklady, brýle na čtení, papírové kapesníky, malý pilníček na nehty, zrcátko, lesk na rty, propisku, poskládanou igelitku, trochu WC papíru, mini samo-navíjecí metr a mobil. Někdy hřeben (jinak ho mám v autě). Mám ráda kožené kabelky s 1 či 2 uchy + pohotovostním řemínkem přes rameno, který z vnitřku kabelky vyndám, jen je-li potřeba. Ida
Ale no tak, Hejkálku. MÍSTO KABELKY MÁM KALHOTY.
Chcete tím snad říct, že my, ženy a dívky, máme zase místo kalhot kabelky? To je slovo do pranice.
Jinak, já mám oboje, kalhoty /kalhotky/ i kabelku. A myslím, že většina žen a dívek také. I Vy jeden kujóne! Jaga.
Tak kabelka je za 100Kč, krásná černá a jakoby z matně lesklé kůže, malá, na suchý zip, s dlouhým ramením a krátkým ručním uchem - možná pánská... Ve venkovní kapsičce je velký kapesníček z WC papíru a 10Kč - mince na vozík. Na krátkém uchu je pověšená skládací taška "jahůdka".
Na a co je uvnitř? NA DNĚ KRÁTKÝ HŘEBÍNEK V POUZDŘE, propiska/tužtička a lžička malá plastová. Dále přesně vpadnoucí deštník skládací modrý kostkovaný, peněženka malá a pouzdro s brýlemi, vetší složená taška nákupní na rameno nebo něco jiného. Mobil jenom někdy, plánovitě.
Jo a klíče připínané na stužku s karabinkou na kroužek. Dodatečně všitá, modrá s nápisem ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.