Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nosíte v kabelce?

Od: marketa* odpovědí: 22 změna:
Ahoj...poslala jsem přítele do mé kabelky pro antikoncepci...a když se vrátil pravil proč musí ženský nosit v kabelce tolik věcí.
Nepřijde mě že tam mám zas tak tolik věcí...oproti jiným co tahají..1000 věcí na líčení a nevím co ještě. :)
Tak tedy píšu...dodám že moje kabelka má tedy hodně kapes :)
Diář...
Peněženka,pouzdro na doklady karty , peněženka na drobný , zrcátko, lékárnička malá , nákupní taška , pouzdro na sluchátka kabelová , plus bezdrátová sluchátka. Klíče od baráku.
Propiska , papírové kapesníčky. Kosmetická taštička.
Na náplast krém na ruce , voňavku a vložky.
Fakt bych řekla že mám minimum věcí oproti jiným .
Zapoměla jsem na mobil.
Ráda bych tedy chtěla vědět co milé ženy nosíte v kabelce vy?
A dáváte přednost kožené nebo takové ty sportovní?
Já mám raději sportovní přes rameno..
Pokud možno odpovídat ženy bez dětí asi se to pak liší :)
V kosmetické taštičce mívám víc věcí...ale momentálně... některé došly tak píší co mám :)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nikdo neodpovídá, tak dám dva postřehy - za prvé - pokud mě přítelkyně pošle pro "něco" z kabelky, vždy přinesu celou kabelku, proto netuším, co tam má. A za druhé - párkrát jsem byl svědkem, kdy žena při hledání "něčeho" vysypala kabelku na stůl. Na základě této zkušenosti prohlašuji - průměrná žena má v kabelce tři položky. Klíče, mobil a strašnej bordel. *smich*. U Vás mě dostala lékarnička...

marketa*
hodnocení

Já přítele instruovala...kde má hledat..v jaké kapse. :) Kabelku si obvykle dávám na věšák...v chodbě...a nerada ji pak hledam po celém bytě...:)
Díky ano znám to ..s prace kolegyně...mají taky strašně věcí..a dřív jak najdou to co potřebují o polední pauze tak ta skončila :)

hodnocení

3x

Velmi, velmi mě potěšil kolega Berger. Já už si myslel, že to má jen ta má manželka. Já její kabelce přezdívám TARDIS - podobně jako onen objekt ze seriálu Doctor Who, je z venčí poměrně malá, ale její vnitřní prostory jsou neskonale objemnější. Jinak si totiž nelze vysvětlit, jak velké množství předmětů se v ní nalézá. Jediné, co si v ní troufám nalézt, je tak akorát mobil, ten je jednak poměrně velký, ale hlavně se dá prozvonit a pak sluchem odadnout, ze kterého kvadrantu se ozývá. *smich* Jinak postupuji stejnou metodou, jako kolega - aportuji celou kabelku...

Jinak jako servisák mám určité pochopení pro tahání sebou zdánlivě nepotřebných předmětu, které ovšem pak v dané situaci nabývají zásadního významu a jejich přínos v dané chvíli na daném místě je obrovský. Ovšem s tím rozdílem, že já nemám ambice nacpat to všechno do podobně malého předmětu, jako je kabelka - já na to mám dodávku *smich*

Našel jsem dnes poměrně výstižný obrázek k tématu :

Co nosíte v kabelce?
fram

*palec**palec**palec**palec**palec*...za tu dodávku.

hodnocení

1x

Klíče, telefon, vložka, lesk na rty, sluneční brýle, slzák, diář, sluchátka, bezdrátová sluchátka, propiska, žvýkačky a jedna obrovská peněženka s nekolika zipy.
Nejraději mám koženou kabelku přes rameno. Teď mám jednu skvělou, která má prostředkem zip, který se dá ještě zajistit a z každé strany prostornou kapsu. Ty jsou spojeny drukem při zavření, takže má krásný tvar.

mnd®
hodnocení

1x

Manželka kabelku nenosí,ale napíši co má v mošničce pověšené vzadu na madlech inv.vozíku:

Klíče,deštník,kapesníčky,hřeben,voňavku,doklady,mobil,bloček+propisku,tašku,sušenky,láhev s vodou,plenu,skládací hůlku s vestavěnou LED baterkou,nůž,kleště,šroubovák,maticový klíč,náhradní lanko na brzdu,zámek.Možná bych tam ještě našel i roušku.Pro ni normální věci co se můžou potřebovat.Ale jsem s ní 24/7.

liska5
hodnocení

0x

Klíče, mobil, peněženku, karty, doklady, hřeben, kapesníčky a vlhčené kapes., zrcátko, propisku, lžičku, poskládanou textilní tašku. Někdy deodorant, deštník, rtěnku, zapalovač. Tu nejoblíbenější kabelku mám koženou sportovní nadčasovou, přes rameno, spíš menší.

lee*
hodnocení

0x
Mám ráda kabelky Desigual, mají hodně kapes. Moc toho nenosím. Klíče dům + auto, pudr + něco na pusu, pár tamponů, papírové kapesníky, žvýkačky, nosívám u sebe jednu sušenku - tyčinku. Všude se pohybuji autem, nákupní tašky nepoužívám, většinou si vezmu krabici, deštník jsem nepoužila asi 15 let, na cestu do práce házím do tašky svačinu a hrnek s kafem. Kdybysme tu kabelku vysypali, tak určitě najdeme hromadu drobných, nějaké papírky a asi nějaký prášek...

hodnocení

0x

Nemám ráda, když je uvnitř kabelky moc kapsiček, pak nevím, ve které co mám. Nejvíc se mi hodí, když je vrchní zapínací kapsa z obou stran kabelky. Do jedné dám klíče a doklady, do druhé telefon. Uvnitř mám brýle na čtení, sluneční brýle, papírové kapesníčky, tenkou tašku přes rameno, tužku, případně deštník.

id
hodnocení

0x
Léta už nenosím kabelky, ale malé batůžky na záda se 7 kapsičkami. Kapsa na doklady je na zadní straně batohu, tudíž jí mám na zádech a šlohnout doklady nejde. Mám batůžky se třech barvách dle oblečení.
Každá kapsa má svůj obsah předmětů. Nosím s sebou: doklady, peněženku tužku, papír, kapesníčky, mini malováni, hřeben,nožík skládací i s nůžkami, léky se seznamem alergenů, plátěnou tašku, mini termosku s kafem a malou vodu.
Bergra dostala "lékarníčka" a teď ho dorazím. Nosím mini cestovni sadu na čištění zubů. To od té doby, co mě z ulice odvezli do nemocnice a nikoho nezajímalo, že si nemám jak vyčistit zuby jako ležák.

Id, "co mě z ulice odvezli do nemocnice" - tohle je pádný argument. Na toto téma jsem zaperlil v úterý. Ráno jsem měl problém s páteří, tak jsem sedl do auta a jel za obvoďačkou. Ta se splašila a vyhlásila červený poplach, podezření na infarkt a podobně, okamžitě mě posadila na pojízdné křeslo a volala sanitku do špitálu na hospitalizaci. Když jsem jí řekl, že v tom případě bude ona anebo sestra muset zaběhnout na parkoviště, bo tam mám auto, které nejde zamknout a na sedadle spolujezdce po tričkem leží mobil, doklady, cigarety a rolička peněz, asi dvacet litrů, byla na resuscitaci zralá ona...*smich*. Tím ji a sestře děkuji, fakt tam zaběhly a věci mi donesly...

id
Berger, trošku i vy se vymykáte z průměru lidstva, tak jako já
. U vás mi v autě chyběli alespoň 2 psy. To by sestru trefilo určitě. Přeji zdravíčko a žádné inv.vozítko.

hodnocení

0x

Celkem potřebné věci. Doklady v pouzdru, peněženku s kartami, kapesník, balení papírových kapesníčků, hřeben, brýle. A malou lahvičku s voňavkou, propisku. Někdy mobil, někdy klíče, to není prvdidelné.

Jako poslední věc, která se mi tam zatoulala, byla plastová zkumavka na odběr moče. Tu jsem tam tahala půl roku. Ale nakonec jsem ji našla.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. A víte jistě, že máte kabelku, že to není batoh? :-D Já v kabelce nosím: peněženku, klíče, doklady, brýle na čtení, papírové kapesníky, malý pilníček na nehty, zrcátko, lesk na rty, propisku, poskládanou igelitku, trochu WC papíru, mini samo-navíjecí metr a mobil. Někdy hřeben (jinak ho mám v autě). Mám ráda kožené kabelky s 1 či 2 uchy + pohotovostním řemínkem přes rameno, který z vnitřku kabelky vyndám, jen je-li potřeba. Ida

smode2
hodnocení

0x

Abych přispěl alespoň částečně (neb dívce se v počítači, telefonu či kabelce zásadně nehrabu), tak jeden předmět tam má ode mě povinně: a tím je slzák na xicht, který jsem ji instruoval v případě potřeby neodkladně použít :) jinak kabelky většinou latexové *pozdrav*

hodnocení

0x
Aby to bylo trochu vyvážené... Místo kabelky mám kalhoty.
.
V zadní kapse v pouzdru: OP, řidičák, karta zdrav. pojišťovny, platební karta banky, 2-3 drobné bankovky. Případně čerstvé bločky o zaplacení, které je pak třeba doma uschovat.
V pravé přední kapse čistý kapesník, a mobil.
V levé kapse pár mincí, a klíče od baráku a auta.
Toť vše.
.
Zrcátko nepotřebuji, nemaluji se. Ani hřeben, těch pár vlasů nakrátko prohrábnu rukou. Brýle stále na nose, samozatmavovací, dioptrické.
Tlf. seznam, kalendář, blbenku, pero či tužku, baterku, fotoaparáty, kalkulačku, hodinky, věrnostní karty různých obchodů, to vše mám v mobilu.
.
Naše děvčata to mají těžké. I ta moje furt něco hledá, šmátrá...

Ale no tak, Hejkálku. MÍSTO KABELKY MÁM KALHOTY.

Chcete tím snad říct, že my, ženy a dívky, máme zase místo kalhot kabelky? To je slovo do pranice. *bzum*

Jinak, já mám oboje, kalhoty /kalhotky/ i kabelku. A myslím, že většina žen a dívek také. I Vy jeden kujóne! Jaga.

hodnocení

0x

V kabelce nosím všechno o potřebuju - a ano, pořád to je dámská kabelka :) Jen občas okolí padá čelist, když vytáhnu skládací nůžky či šroubováčky, švýcarák, šitíčko... co kdo zrovna potřebuje *smich* Není nad firemní pozornosti :-D

hodnocení

0x
Chodim s vbatohem.

fram
hodnocení

0x

Tak kabelka je za 100Kč, krásná černá a jakoby z matně lesklé kůže, malá, na suchý zip, s dlouhým ramením a krátkým ručním uchem - možná pánská... Ve venkovní kapsičce je velký kapesníček z WC papíru a 10Kč - mince na vozík. Na krátkém uchu je pověšená skládací taška "jahůdka".

Na a co je uvnitř? NA DNĚ KRÁTKÝ HŘEBÍNEK V POUZDŘE, propiska/tužtička a lžička malá plastová. Dále přesně vpadnoucí deštník skládací modrý kostkovaný, peněženka malá a pouzdro s brýlemi, vetší složená taška nákupní na rameno nebo něco jiného. Mobil jenom někdy, plánovitě.

Jo a klíče připínané na stužku s karabinkou na kroužek. Dodatečně všitá, modrá s nápisem ...

sony*
hodnocení

0x
Oblíbila jsem si bodycross kabelky a jiné už nenosím,potřebuji mít volné ruce.
Vevnitř mám vždy pytlíky na psí exkrementy, tenisak nebo jiný míček,papírové ubrousky,pytlík s ňamkami pro pejsky.
Na obranu nosím sebou pepřak.
Pak jsou tam klíče a pár drobných mincí.
Když jsou venku tropy,nosím láhev s vodou a malou misku,aby se pejsek mohl napít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]