Hanere fak to tak zatím nevypadá , ale bode to nejspíš tím , že jsme ze stejného kraje:D. Podkrkonoší zatím sluníčko i když mráčky jsou ,ale hrozné dusno. No nic jdu brát bazén. (práce není zajíc ta neuteče)
Jizerské hory také bez deště, občas nějaký mráček, ale jinak svítí sluníčko - v chládku 23,8°C (podle našeho místního meteorologa). Sprchnout by mohlo v noci, ať si děti ještě užijí koupání. Ale jinak pěkně dusno - hlavně když jsem dopoledne zapnula troubu. Přeji všem krásný víkend!
Ve zlíně je na sluníčku momentálně 41°C a na obloze ani mráček
marenka*
Už je to tady
malvinka*
Máš kanoi?
marenka*
Kanoi ne, ale tradičně umytá okna
ar*
Já hlásím New Paka City stále bez deště a momentálně zase leze 28 stupňů. V pergole u bazénu je báječně a gril nestíhá. Pivo 13ka 7,5stupně. Báááááááááááááááááááječná sobota.
malvinka*
Maří, každou půlhoďku viď.
doplněno 12.06.10 21:13:
umyto
ar*
Tak Maruš už to je u nás teplota spadla na 23 a začalo pršet .
marenka*
Jo, já teď vyběhla s pejskama ven, tříčtvrťáky, tílko a je tam pěkná kosa. Fuj
ar*
Tak Mařenko pršelo asi půl hodinky a teď jsem přišel z pergoli kde jsme seděli a a jen tak v tičku teplota teď 20st. pod mrakem
Osravsko- přívalový déšť a krupobití,od východu hotová pohroma.
marenka*
Tak to si schovejte auta.
lidka*
Tak kolegyně - ať to na té Moravě dobře přečkáte. Právě jsem tam psala mejlík a zároveň koukala na mapu a jsou tam blesky a srážky od Vídně přes celou Moravu až do Polska. Přeji všem klidný večer!
doplněno 12.06.10 22:48:
U nás přišel rychlý a pořádný slejvák a teploměr spadnul na 13,3°C.
Tak jel dnes táta shodou okolností z Ostravy sem do Prahy a říkal, že celou dobu dešti ujížděli, chytl je až těsně před Prahou (kolem 16). U nás ale pořád nic. Vlhko a horko, ale větřík nic moc a déšť vůbec nikde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.