Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, jestli ještě v dnešní době fotí lidé na diapozitrivy, které je možno pak promítat na velké plátno? My máme dosud v provozu dobrou diapromítačku (z NDR !) s posuvným podavačem rámečků ze zásobníku. Když se o tom ale někde zmíním, všichni to berou jako archaismus. Fotil jsem hlavně na cestách a pak taky přírodu: kytky, manželčinu skalku, zahradu od jara do zimy.
Dnes už je to překonané a nepraktické, když je možné fotky z digitálu promítat pomocí přehrávače na různě velké plochy, nebo rovnou v televizi. A v lepší kvalitě než z diáku.
Ale samozřejmě, že to někomu vyhovuje. A pokud se ten film sežene, proč ne.
Mám doma diaprojektor se stočkama pohádek a k tomu i origo,kartičky s napsaným textem.Diáky na tom jdou prohlížet taky.Gramodesek by se našlo - ještě i Ultraphon.Stejně jako pásky na kotoučák nebo MC kazety.Žádný archaismus to není,Bohatej se necítím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.