Nejste přihlášen/a.
Osobně nemám rád jednotvárnou práci. Děsí mne třeba představa, že bych měl den za dnem, týden za týdnem, měsíc za měsícem stále jen provádět třeba omítky. Takto třeba před cca měsícem na opravě ve školce zdili atiku a betonovali věnec, pak pro změnu opravu zámkové dlažby, pak bylo na další školce a škole zednické zapravení prostupů po vodácích, pak stavba lešení .
nevýhoda, tedy to co mim vadí asi nejvíce -většinou práce bez ohledu na počasí výhoda-v drtivé většině práce na čerstvém vzduchu.Ale za těch cca40 let + 5 roků školy si jeden zvykne,
Ja tu asi všetkých prekvapím, ale najviac ma baví na práci to, že nejakú mám a môžem pracovať :D Naopak neznášam víkendy, voľná a dovolenky, nakoľko to doma neznášam a necítim sa tam dobre, čiže najradšej celé dni pracujem. A skúsenosti z doma mi pomáhajú aj pri práci, nakoľko si tam bežné talafatky už neprípúšťam tak k srdcu a nenervujem sa zbytočne, a to pracujem aj s ľuďmi, čo býva to najhoršie.
Ale čo mám najradšej - milujem vyrábanie rôznych tabuliek, reportov, prehľadov, rešerší, vyhľadávanie informácií, riadenie a organizovanie, inventúry a tak podobne - som proste človek organizácie a prehľadu :D Najviac je komplikovaná tá práca s ľuďmi - z desiatich sú jeden dvaja, ako to slušne povedať, no divní...drzí, alebo arogantní, alebo egoista, alebo inteligenčne dosť nevyzretý, a tak podobne, poprípade všetko naraz Ja pracujem so stovkou ľudí cca, takže je veselo. Ale sa aspoň nenudím.
Nemám rád práci v práci. Mám rád, když moje peníze pracují za mě, a vydělávají další a další peníze, bez mého přičinění. Tomu říkám práce Taky obdivuji lidi, kteří manuálně, svýma rukama, vytvoří něco hodnotného, což většina neumí a jen tupě dělají co se jim řekne a to není práce, nýbrž otročina, učím se také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.