Dobrý den, ať koupím boty za 2000,- ač sportovní nebo jen tak na běhání po města za prací boty za 1000,- nikdy mě nevydrží dýl jak rok... obyčejný boty s Teska do 500,- mám tak na dva měsíce a jsou na odpis. Všechny boty zničim..mím stylem chůze s kterým nic neudělám šmajadam . Teď jsem si koupila kožený za 1400 teda byly v akci..na CCC. Značka Lasocki . Mají pevnou podrážku. Je to useň. Za tu cenu bych je vlastnit dýl aby fakt vydrželi. Můžete poradit jak se o ně starat? Díky.
Když máme jedny max dvoje boty, jasně že odejdou brzy. Když jich máme více a střídáme, nezničíme žádné z nich příliš brzy. Nové boty impregnuji sprejem už mnoho let. I plátěné. Udržují se lépe, nepromoknou a vypadají dlouho jako nové. Mám ráda sprej s nanotechnologií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.