Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrtvé kočky ve snu

Od: kocka1 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Zdál se mi sen o 5 mrtvých černých kočkách. Jak leží mrtvé a uklízím je.
Co to může být za znamení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vubec zadne.

hodnocení

0x
Proč by měl být sen nějaké znamení?
Jako všechny ostatní sny to neznamená vůbec nic.

jd
hodnocení

0x

Sny jsou projekce v mozku.

Jestli ty projekce jsou ty mohou být ovlivněny nějakým elementem s vnějšku, říká se tomu akáša, nebo společné vědomí, nebo všehomír, no tak to nikdo zatím nepotvrdil, ani nevyvrátil, jsou to jen hypotézy a spekulace.

nov
hodnocení

0x

No, mně se předevčírem zdálo, že jsem se vdávala ...hloupost na entou. *smich*

chatnoir
hodnocení

0x

Názor skeptiků je obecně známý, takže na ten se tazatelka nejspíš neptá.

Snáře uvádějí různé výklady, proto je dobré se držet dlouhodobě osvědčených. Kubištová-Škochová podle mě patří k těm lepším. Pár relevantních významů od ní:

Kočka: Zabitá - vypátráš zloděje. Černá - stihne tě nějaké neštěstí. Koček mnoho vidět - nemilé překvapení v zaměstnání.

Vypadá to pozitivně - nositel negativního významu je eliminován.

tyler
hodnocení

0x

Vždy mne baví, jak si spousta lidí myslí, že to, co se jim zdá ve snu, musí mít přesnou shodu s tím, co bude v realitě.

Skeptik by si z vás mohl "vystřelit" a říct ,,asi budete brzy odklízet 5 černých mrtvých koček ze zahrady". Jenže takto to nefunguje. Málokdy vám sen ukáže přesně to samé, co se stane. Sny jsou spíše taková metaforická vyobrazení.

Takže: dokážu si představit (jeden z milionu překladů snu), že se např. zbavíte 5 pomlouvačných kamarádů.

ALE, taky jste mohl/a těsně před spaním přemýšlet/vidět (třeba ve videu) kočky a sen je naprosto zkreslený - nevýznamný. Vždy záleží na kontextu a překladateli samotném. A ohledně snářů..., ty nemusí být přesné a nelze s nimi univerzálně překládat vždy a vše. Doporučuji je používat jako poslední, až budete tápat a sen opravdu nepůjde přeložit v kontextu s tím, co zrovna zažíváte. Chce to cvik. A některé sny přeložíte až třeba za x let. Zůstanou v paměti a pak vás trknou, v ten nejlepší čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]