Nejste přihlášen/a.
4x
Vaše nastavení chápu asi v úplných začátcích. Na druhou stranu pokud oba platíme stejně, čekám i stejný podíl na chodu domácnosti
0x
10000 na domácnost se mi zdá hodně málo. Počítej s tím, že chlapi většinou sní o hodně víc, hlavně masa. Pro mě stačí na porci 50 - 100 gramů masa, pro muže počítám 300 - 350. Vychlemtá litr mlíka, nedá si jeden jogurt ale třeba 4, když upečeš pekáč buchet tak je druhý den pryč, kafe a cukr taky mizí neuvěřitelnou rychlostí.
Hlavní je dohodnout se kdo bude nakupovat, kdo bude vařit a ujistit se, že ti ten chlap nebude vyčítat, že špatně hospodaříš, aby nečekal že za 5000 měsíčně bude jíst stejky a lososa.
0x
Vydělávat víc tak toho obecně platím víc,ale bereme to vsechno jako spolecne peníze, jen nepotřebujeme nějaké extra účty.
Ale chápu že na začátku vztahu to bývá jinak,záleží na konkrétní situaci. Těžko sem mohl po přítelkyni která studovala chtít platit půlku nájmu, když já už pracoval. Ale něco samozřejmě přispívala..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.