Nejste přihlášen/a.
Pochybuji, že by někdo z přítomných chodil k zubaři s potěchou a radostným očekáváním. Ale pravda je taková, že svým vlastním zubům nikdo neuteče a odkládání ošetření zpravidla vyústí v horší zákrok.
BTW - dneska už snad většina zubařů aplikuje automaticky lokálku i na vrtání. Takže vrtačka sama o sobě není rozhodně bolestivá. Pro mě je horší to, že ten náš zubař má to sklápěcí křeslo, kde ošetřovaný prakticky leží na zádech - což v kombinaci s vodou na chlazení vrtačky je o pocitu topení se - něco jako waterboarding
No, to jsem trochu odbočil - prostě řečeno buď statečný/á a neodkládej to !
Ono je to spíše o zubařích jak kdo umí citlivě se zuby dělat a jak je umrtví. Kdysi jsem chodil k zubaři u kterého jsem téměř vždy zažil nějakou větší či menší bolest a to i když to bylo s injekci po které jsem měl asi půl dne oteklé ústa a stejně jsem i tak zažil někdy i nemalou bolest. Měl jsem pocit, že spíše ty moje zuby kazil než zpravoval a léčil. Nakonec jsem se na něho před několika léty vykašlal a našel jsem si jiného a vůbec toho nelituji. Současný zubař mi pospravoval zuby které minulý určil k vytržení a které mi slouží bez větších problému dodnes. Je to dost velký rozdil mezi těmito dvěma zubaři. Hlavně se mi líbí na něm to, že děla téměř zcela bez jakékoliv bolesti a nemusím se bát, že mne nějaký zákrok bude bolet. Když mi trhal polovinu zubu tak jsem ani nevěděl kdy to bylo vytržené, protože jsem ani příliš to trhání necítíl. Umí zuby dobře umrtvit a nemám po tom ani oteklé ústa. Chodím k němu zcela v klidu a bez obav z nějaké bolesti. Spíše mám někdy obavu z toho kolik mu budu muset zaplatit za některé zákroby a korunky. Tazatelce bych poradil pokud chodí k zubaři který neumí dělat téměř bezbolestně aby si našla někoho jiného a na toho současného se vykašlala. Vím ale, že najít si zubaře který by byl ochoten vzít člověka do evidence není snadné a je to dost velký problém. Já jsem měl štěstí, že jsem natrefil na zubaře který zrovna začínal s novou ordinaci a nabíral nové lidí a navíc je dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.