Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivní podvodníci na internetu?

Od: ponydaysi® odpovědí: 7 změna:

co je to? Asi jsem na to moc mladá nebo nevím, ale nechápu to ...Už se mi to hodněkrát ukázalo a i bráchovi...to opravdu nedokážou alespon ty podvodníci udělat pořádně ty komentáře a profily? Nevím co to má být...

Vy chápete o co jim jde?

Podivní podvodníci na internetu?
Podivní podvodníci na internetu? #2
Podivní podvodníci na internetu? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pantatabateku*
hodnocení

1x

Prozradite nám url adresu teho weba? Ona zdřémě nebode czc.cz, ale inači, tak poznáte Phishing. Podivéte se navrch do adresniho řádka.

hodnocení

lookaaround.com/...

asi tohle..,?.nevim co je to url...myslíbite si že se tohle děje i jiným lidem, nebo to je jenom u mě v pc?

Děje se to těm lidem, kteří místo spávné adresy www.czc.cz otevírají nějakou podvrženou pofiderní adresu.

hodnocení

1x

Podivné je už i to, že se tě v těchto mejlech, někdo snaží do něčeho dotlačit skrzevá času. ,,Zbývá vám 1.5 minuty a dáme to jinému,, Prostě to maž a nic jiného neřeš, nešpekuluj a nepiš nikomu do jejich okének své PINy od čehokoliv.

liska5
hodnocení

0x

Tohle snad chodí každému. Já to hned mažu. Nic není zadarmo. K něčemu se upíšete.

makk
hodnocení

0x

Nevím, ale mě to přijde jako seriózní. Lákají vás, abyste se zúčastnila nějaké ankety a z těch, co se zúčastní, pak vylosují pár lidí, kterým dají onen hodnotný dar.

Takže podvod to asi není, ale i tak bych se jim na to raději...

vg
hodnocení

0x
Proste si týpek udélá kopii webu... Neřešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]