Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástroj na čištění otevřeného zubu

Od: mcgyver® odpovědí: 8 změna:
Kde se dá koupit ta věc se kterou se čistí otevřený zub, aby z něho vytékal hnis- vypadá to trochu jako rezistor. Nevím, jak se to jmenuje.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x
hodnocení

To je ono.Díky

liska5
hodnocení

1x

Ptejte se v lékárně. Obvykle se do zubu nacpe dren s léčivou látkou. Bývá to proužek něčeho, jako gáza. A ten roztok třeba propolisová tinktura, nebo něco z lékárny.

Pak bych se zabývata tím, který je to zub a našla bych si spojitost zubu s určitým orgánem. Ten orgán pak je potřeba nezatěžovat a "vyčistit".

hodnocení

0x

No, jestli se tím hodláte šťourat v zubu (doufám vlastním ) tak přeji krásné zážitky. Ty nejlepší pak nastanou, když se Vám to pak v díře zalomí a budou to dolovat ven. Mám zažito - ne že bych byl takový trouba a zalomil si to tam sám, ale má předchozí zubařka mi zanechala takové památky hned dvě - současný MDDr na to přišel při rentgenech a já si to pak vychutnal...

hodnocení

Tak jestli víte o jiném způsobu, jak si vyčistit díru v zubu, tak sem s ním.

No podobně jako si sám neoperuju slepák, stejně tak v případě potřeby navštívím dentistu. *smich*

to se radi dobre tomu kdo ho ma. Ja s celou rodinou ho mame tak patrime k tem stastnejsim.Az na ty cekaci doby.

No, i my jsme se ocitli v situaci, že zubařka šla do důchodu a nástupce se nekonal. Ano, dá se fňukat, dá se nadávat na pitomou dobu, ale taky se dá jezdit za zubařem 80km i s tím, že krvavě zaplatíte za každou plombu. Nepovažuji to rozhodně za ideální stav, ale rozhodně se nehodlám amatérsky se hrabat v zubech. Ono to může skončit i dost blbě, že

novinky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]