Nejste přihlášen/a.
Naživo jsem poznala 6 lidí z poradny. S jednou slečnou to postupně vyšumělo, dalších 5 lidí bylo moc prima. Dva z nich už ale, bohužel, nejsou mezi námi. S jednou rádkyní se setkávám každoročně v srpnu, bydlí daleko. Bylo tomu tak i letos a bylo to pěkné setkání. A také mám ráda několik prima lidí virtuálně, které jsem sice nikdy neviděla, ale jsou určitě moc fajn.
Sraz je dobrá věc, lidé se pobaví, potěší, popovídají. Přátelský letní sraz podopruji, hlavně nesmí být 250 km od mého domova. Pojala bych jej ve svém věku současně i jako sraz veteránů a také těch motorkářů. Mám věk i motorku. Ale mějte trochu slitování s mou babettou, dojede bez utržení spojek maximálně 20 km. Takže jsem pro sraz v Pardubicích a okolí. Buňkov, Mělické písníky, Kuňka, Lázně Bohdaneč...Myslím, že Milan by mě mohl podpořit. Jaga.
Protože za týden proběhne celková výměna oken v našem domě a pak ještě výměna plynového kotle, já sama za sebe bych to viděla spíš na setkání podzimní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.