Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znají se dobře lidi z poradny

Od: mysek odpovědí: 4 změna:
Jsem tu poprvé a rád bych věděl,jestli místní rádci se mezi sebou osobně znají a pořádají též nějaké přátelské letní srazy podobně jako je třeba sraz motorkářů nebo veteránů?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ten sraz veteránů je dobrý nápad . Zdravím!

hodnocení

0x
Už to tu kdysi bylo... Velká debata kdy a kde.
Osobně jsme se sešli s pár sysly a adminem. Už dávno. Bylo to fajn.
Mnohé uživatele jsem neviděl, za těch 14 let na poradně o nich už něco vím.

liska5
hodnocení

0x

Já tu jsem 7. rokem. Osobně /naživo/ znám rádkyně dvě. Loni jsme si daly rande s druhou z nich, když jsem navštívila její město. Už to poznávací znamení byla sranda! ... No a k tomu si s několika posílám maily. Bude asi zajímavé, jak si jednotlivé rádce představujeme.

hodnocení

0x

Naživo jsem poznala 6 lidí z poradny. S jednou slečnou to postupně vyšumělo, dalších 5 lidí bylo moc prima. Dva z nich už ale, bohužel, nejsou mezi námi. S jednou rádkyní se setkávám každoročně v srpnu, bydlí daleko. Bylo tomu tak i letos a bylo to pěkné setkání. A také mám ráda několik prima lidí virtuálně, které jsem sice nikdy neviděla, ale jsou určitě moc fajn.

Sraz je dobrá věc, lidé se pobaví, potěší, popovídají. Přátelský letní sraz podopruji, hlavně nesmí být 250 km od mého domova. Pojala bych jej ve svém věku současně i jako sraz veteránů a také těch motorkářů. Mám věk i motorku. Ale mějte trochu slitování s mou babettou, dojede bez utržení spojek maximálně 20 km. Takže jsem pro sraz v Pardubicích a okolí. Buňkov, Mělické písníky, Kuňka, Lázně Bohdaneč...Myslím, že Milan by mě mohl podpořit. Jaga. *slunce*

Protože za týden proběhne celková výměna oken v našem domě a pak ještě výměna plynového kotle, já sama za sebe bych to viděla spíš na setkání podzimní. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]