Nejste přihlášen/a.
Měla jste vznést námitku hned dokud jste byla na úřadě. Když Vám nový doklad totožnosti vydávají, dají Vám zkontrolovat všechny údaje. Tak jste snad viděla chybu a měla jste hned na místě jednat.
Babička-tchyně ovdověla, bylo jí tehdy 80 let. Hned jí dali vědět, že si musí vyměnit OP. Kvůli jedné maličkosti. Na rubu měla napsáno "VDANÁ" a nyní mělo být "VDOVA."
Táhli jsme ji autem do města, tehdy se ještě muselo fotit, takže k fotografovi, pak na úřad. Už nebyla fit tělesně ani duševně. Ale zvládli jsme to. Za 3 týdny - přijeďte si pro OP. Jeli jsme. Zkontrolujte si OP. Kontrolovala jsem. A víte, co jsem zjistila? Na rubu, kde mělo být nově napsáno VDOVA, bylo opět napsáno VDANÁ. Ačkoliv všechny doklady byly doloženy. Byla jsem tehdy hrozně naštvaná a ptala se, co tam v té kanceléři vlastně dělají, kromě toho, že z lidí dělají voly. Moc se sice omlouvali, ale nijak mě to neuklidnilo. Prostě, když dáte pitomcovi lejstro...
Takže hned kontrolovat a upozornit. Doklad s nepravdivými údaji jste vůbec neměla převzít. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.