Nejste přihlášen/a.
8.8.2022
Poslední pokračování na téma -
Problémy na ÚP v HK a s jejich špatnou prací, kterou finančně doplácím já ...
Závěrem.
Na rozdíl od Vás všech jsem se vždy podepsala, zatímco ani jeden z Vás mě nebyl nápomocen, ani podporou v mé situaci, jak by se dalo očekávat.
1. Někdo z Vás mi napsal, že jsem špatně také napsala své jméno - to jméno je napsané v záhlaví a nikdo z Vás tam nepíše své jméno, avšak v podpisu jsem se vždy dobře podepsala, přestože bych se nemusela vůbec podepisovat a sdělovat Vám všem neznámým, své pravé jméno, ale udělala jsem to, protože si za vším stojím a vše je pravda a nikoliv můj výmysl atd.
2. Ano, na TV se občas dívám, ale nic neslyším - odpověď pro dalšího z Vás.
3. Každý na svém pracovišti má pomáhat svým klientům či zákazníkům a jinak tam nemá co dělat a to pltí rovněž na ÚP. Toto je odpověď někomu, kdo tvrdí, že ÚP není můj finanční poradce ve III. stupni invalidity.
To by však znamenalo, že nemohoucí člověk se musí za každé situace o sebe postarat sám, dle Vašeho názoru, zatímco Vy, všichni tj. zdraví, mladí, mohoucí, plné síly a duševního a fyzického zdraví atd. můžete dostávat rady od vlády a novinářů každodenně přímo z televize, kdykoliv jste jako majoritní tj. většinová společnost v problémech, např. elektřina, plyn, bydlení a milión dalších a nemusíte chodit se na ÚP ani do jiných institucí na nic ptát a pracně dolovat ze státních úředníků jakékoliv informace, na co máte nárok atd., protože Vás už předem a včas o všem vždy informují Vaši politici a novináři v médiích, takže vy už ze svých domovů víte, kam máte jít, o co požádat, co vyplnit atd. Navíc, než Vás politici takto informují, tak vše projednají a vyřídí pro Vás a za Vás, takže na ÚP či do jiných úřadů, pak jdete najisto a už předem informovaní a zrovna tak i Ukrajinci a v jejich jazyku atd.
Mě takto tu nikdo neslouží z Vašich politiků ba naopak, protože mě Vaše vlády, prezidenti a armáda po celý můj život škodí v rámci nezákonného programu MK Ultra, který před Vámi, tj. širokou veřejností, tají.
To by také znamenalo, že když mě nemůže z vlastní iniciativy radit úředník na ÚP, dle některých z Vás, pak není důvod, aby na Vás a Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše vnoučata, atd. tu nebude nikdo cizí makat tj. na vše od zdravotnictví až přes rodičovské, mateřské dovolené, výživné na děti za jejich neplatiče (povedené) vlastní rodiče, Vaše vysokoškolská a další vzdělání placené vše státem, Vaše dlouho-žijící rodiče tj.na dlouhověkost Vašich rodičů či prarodičů, kteří se tu dožívají velmi vysokého věku a nevydělali si na to, aby tu takto na náklady nás všech dlouho žili a pobírali vysoké důchody, na které si tu nikdy nevydělali z jejich daní atd., a proto žijí z daní druhých, z průmyslu, nerostných surovin a všeho, co stát ještě má, prodává státní majetek pod cenou atd. nebo vybere na vysokých daních skoro z každé věci, která se prodává v obchodech atd. a pořád to nestačí, aby Vám všem Vaši politici zdarma vše platili bez Vaší práce, bez zásluh, bez jakýchkoliv nároků a ještě k tomu také musíme všichni platit vysoké platy, bonusy, provoz a jejich přisluhovače, tj. celý státní aparát k tomu, aby tato svinstva nespravedlivá tu populističtí politici nadělali a tím rozdělili nikoliv republiku na dvě poloviny, jak se politici mylně domnívají, ale poštvali všechny skupiny obyvatelstva tohoto státu včetně jednotlivců proti všem ostatním atd.
V mém případě je to jako: "Jedna za všechny a všichni za nikoho."
Já za celý národ, ale občané tohoto státu, jen každý sám za sebe a pouze jen pro sebe...(mnohdy se občasné vykašlou i na své vlastní děti, rodiče i domácí zvířata, které nám všem opět zůstanou na krku, jako těžké a nežádoucí břímě, které nás ostatní táhne k zemi, dusí nás a musíme na ně, na cizí platit, aniž by se nás kdokoliv ptal, zda vůbec chceme, protože to také není naše věc ...).
Já trpím celoživotně za všechny obyvatele tohoto státu v rámci MK Ultra, ale nikdo z občanů nehodlá ani trpět a nebude chtít ani platit veškeré škody a újmy způsobené tímto státem ve prospěch ostatních obyvatel, zaplatit v plné výši po veřejné vojenské akci, když ani nyní mě nechcete dopřát, aby mě
Slovem byste utloukli člověka nemohoucího s tím, aby si vše sám vyřídil a zajistil, člověka, který za Vás tu navíc trpí v rámci nezákonného programu MK Ultra. Je to jako když je někdo v komatu, a když se probudí, tak mu dáte všichni za vinu, že to či ono nemá zařízené, protože to nikdo za něho neudělal a dělat ani nebude a to že byl v komatu, to je pro Vás detail nepodstatný, avšak státem zaměstnaní zaměstnanci nemusí se o člověka v komatu nijak starat, protože se dle Vás má člověk v komatu sám ptát, doptávat a nikdo mu není povinen cokoliv sdělovat, ani pomáhat, ani se postarat, přestože jsou všichni za to placení státem, ale to je práce jejich jen naoko, kterou nemusí konat, protože do práce všichni v tomto státě chodí za jiným účelem než se oficiálně uvádí atd.
Podle Vás si nemohoucí osoba má poradit sama, ptát se, přestože nemůže, a proto je nemohoucí, a proto má III. stupeň invalidity a to má tento důvod, aby ostatní věděli, že to není agresivní, nenažraný, líný, podfukář a vychytrálek, jako jsou všichni ostatní lidé v tomto státu, kteří jsou zdraví a že člověk nemohoucí potřebuje zvláštní pozornost a zřetel atd., ale tato souvislost se Vám nespojila, protože jenom sobeckým a neuznalým hyenistickým českým sviním atd. se nikdy tyto souvislosti takto nespojí, pokud se to ovšem týká cizích lidí, jako jsem já a nikoliv jich samotných. Největší drzost je, když mnozí z Vás jsou dokonce odborníci nejen na nemoci, symptony a jejich následnou léčbu, ale také máte přehled o tom, co dělají či nedělají dobrého či špatného Vaše vlády, prezidenti, armáda atd., ale ve skutečnosti víte tak velké hovno a to. Co byste však všichni měli vědět je např. o věcech týkajících se Vašich partnerů/partnerek či manželů/manželek, Vašich vlastních dětí a rodiny atd. tak mnohdy o svých vlastních životech a rodinách víte tak akorát druhý velký hovno a zodpovědnost za své činy v osobním životě mnohdy také přenecháváte druhým, jako svoje vlastní děti, na které neplatíte a nestaráte se o ně včetně domácích zvířat, kterých se rovněž zbavujete jako toxického a nežádoucího odpadu, s tím pojených nákladů, svého volného času atd., v rámci svého sobectví a osobní pohodlnosti, které Vám všem, (kterých se to z Vás týká), tiše přehlížejí Vaši politici a političky po desítky a bez vyhubování a následných náprav z Vaší strany atd.
A tak je to se vším.
Mladým, zdravím, práce schopným lidem tj. Vám i Vašim dětem atd. tu mnohdy a nuceně platíme nájmy, živobytí, vzdělání, roky mateřské, předčasné důchody atd.
Nemohoucí se mají plahočit a ptát se a postarat se o sebe, když nemohou, zatímco za mladé lidi pracuje, přemýšlí a platí jejich účty a rodinné náklady jejich vlády, ale z peněz nás všech,(ze kterých já mám vždy tak velké hovno po celý život), aby Vám neodpracované, nenárokované, nezasloužené atd. peníze a výhody od státu, které patří nám všem, ale jen mladí, zdraví je dostávají na zlatém podnosu s informacemi, za voličské hlasy jednou za x let pro nějakého bezvýznamného politika, který slibuje modré z nebe komukoliv, kdo mu dá svůj hlas, ale platit to mají lidé, jako jsem já a nejen svým podílem na všem a ze všeho, ale také i mým zdravím a celým životem, zatímco politici nikdy nic nezaplati ze své výplaty, kterou si sami navyšují a určují, což se také už brzo změní atd.
4. Jiné pisatelce - neusiluji o to stát se spisovatelkou a ani být slavná v zahraničí, jako o to usiluje velmi těžce mnoho našich spoluobčanů a nikam se nedostali mezi slavné americké herce a osobnosti, protože na to nemají, aby se stali celosvětově známí atd. Vím, že si děláte legraci, ale můžete mít pravdu. Mě už mnohem více lidí zná v zahraničí než Vás všechny dohromady, kteří mě tu odepisujete a to si troufám tvrdit, i když Vás neznám a dokonce ani jménem, protože se schováváte v temnotě.
Můj život je tak neuvěřitelně zničený tímto státem a mnohými lidmi, že už i Armáda ČR tj. důstojníci na mé vědomí nelegálně napojeni mi řekli, že o mě, moji rodinu a celý můj životní a pravdivý příběh bude mít zájem Hollywood atd., což je jasné, že se někdo od nich sám přihlásí po veřejné vojenské akci až na tyto typy činností bude čas atd. Toto jsem věděla s důstojníky pracujícími v přísném utajení už dávno před asi 22 lety, kdy jsem asi v té době napsala FBI a kromě jiného také to, že FBI účtuji x USD za nepomoc od predátorů, kteří mě týrají na území USA, kde jsem byla od prvního dne legálně atd. A také jsem FBI napsala, jak jim budu účtovat a USA penále za prodlení, když mě nepomohou a také jsem jim napsala, že se Hollywood jistě bude zajímat o můj pravdivý příběh a co si budu účtovat atd. Dnes, po více než asi 22 letech jim všem budu účtovat mnohem více tj., jak VLÁDĚ USA za nečinnosti NYPD a nečinnost FBI, tak dalším, ale to už je jen mezi mnou, vládou USA a Bílým domem a českou vládou, Armádou ČR a prezidentem ČR atd. Vy občané za všechno mě a všem cíleným osobám plně a oprávněně zaplatíte.
Buďte si však také všichni jisti, že Vám všem občanům ČR, Vašim politikům, vládám, státním úředníkům, prezidentům atd. po celém světě udělám takovou reputaci, jakou si tu všichni čeští paraziti a svině zasloužíte, že si od Vás už nikdo ze Západních států nevezme ani kůrku a na Vaše děti se tam budou dívat skrz prsty, jako na prašivé hyenistické svině dle vzoru jejich rodičů a prarodičů atd. Jak se z lesa volá, tak se z lesa ozývá. Oko za oko, zub za zub.
Závěr:
Já už nebudu dále reagovat na Vaše nesmyslné poznámky atd., které stejně nemají nic společného s radou na moji situaci. Rada žádná a zlých, nepřátelských nesmyslů a keců, kterých se mi od Vás dostalo, už nehodlám nijak reagovat.
Končím s Vámi a více už nebudu odepisovat.
Iva Hedrick
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.