Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vdechnutí barvy

Od: papousek odpovědí: 8 změna:

CHtěl byc hse zeptat.

Včera kolega lakoval barvou ve spreji od primalexu kousek železa. Ale byl vítr a toho prachu z barvy jsem se nadechl pusou.Muže mi to nějak ublížit? mám jet do nemocnice?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neplašte se. Nic hrozného se nestalo.

hodnocení

2x

Ublížit Vám to může tím, že o tom budete neustále přemýšlet a vsugerujete si příznaky, které nemáte. Jedno staré úsloví praví, že "nejhorší smrt je smrt z vyděšení".

papousek
hodnocení

0x
Toto píšou na barvě.
Vdechnutí barvy

hodnocení

0x

Když jsem poprvé stříkala impregnací boty, sklonila jsem se nad vanou abych lépe viděla a stříkala silně a pečlivě. Jasně, že jsem všechno vdechla a plíce si kvalitně naimpregnovala. Pár dní jsem věděl, že jsem neudělala dobře, ale nakonec jsem přežila i ty boty. *smich2*Neboj, přežiješ i ty.

jiofa
hodnocení

0x

Pokud to bylo jen mírné vdechnutí prachu barvy nic se neděje ale příště doporučte kamarádovi aby nestříkal venku ve větru. Nikoliv kvůli vám ale proto, že polovinu stříkané barvy má ve větru a stříkaná součást nemusí být dokonale rovnoměrně nastříkána. Pokud nic z toho mu nevadí, tak samozřejmě je to jeho věc.

liska5
hodnocení

0x

Na sliznicích dýchacích cest je tenoučká vlhká vrstva hlenu a v ní rejdí makrofágy. A co mikroskopického na sliznici ulpí, tak uklízejí, baktere zneškodňují... Vtáhnou ty mikronečistoty a jedy do krevního řečiště a to je odplaví a v játrech rozebere a přepraví do žluči a s ní do stolice.. Jinak bychom měli plíce dávno ucpané. Jen toho nesmí být příliš, dlouhodobě a nebo látka, co plíce poleptá.

Vyženou to především řasinky.

jd
hodnocení

0x

Hlavně no stress, apetor, zaměstnanec norske fabriky na výrobu barev a laku, na YouTube v každém video pije vodku (i českou), a občas ve videích jí barvu (profesionalni deformace - ochutnava ji jako chipsy, odloupnutou)...

jeho jedno video ma pres 100 milionu...d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]