Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dame jidlo

Od: lena12012 odpovědí: 5 změna:
Objednali jsme jídlo, čekali jsme kurýra hodinu! a on přijel na roh baráku, nezavolal a ještě zrušil objednávku! Zaplatila jsem předem, a operátory řekli ze nevrátí peníze (?)
Jak to vypadá, zaplatila předem a čekala proste na ulici, kuryr nezavolal, nepřišel ani nic! , zrušil objednávku a teď co?
Vypadá ze jsem zaplatila za cizi jídlo, ze jo
Tak dobrou chuť!

Dame jidlo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No já bych si asi nestěžoval tady, ale obrátil se hned na damejidlo, pokud bych to řešil telefonem tak bych znovu zavolal, pokud ne tak sem:
damejidlo.cz/...
Proklikejte se tam na problém s objednávkou a doručením.

hodnocení

2x

Někdo je fér, jiný dělá z lidí voly. Pokud máte doklad o tom, že jste zaplatila a o tom, že jste nedostala nic, vlítněte na ně.

Jinak chápu, že hodně lidí chodí do práce a nemá čas. Ale já bych jako důchodce za 397 Kč navařila takový luxusní obídek, že by se olizovali všichni až za ušima.

Je jasné, že rozvoz staví na tom, že lidé nemají čas a že je možno je i oblafnout. Nenechte si to líbit. 4 stovky na ulici nenajdete /mimochodem, já jednou na náměstí našla pětistovku/. Reklamujte, nikdo nemá právo si přivlastnit Vaše peníze a nic za ně nedat. Jaga.

liska5
hodnocení

0x

Máte snad doklad o zaplacení v mobilu? Tak zajeďte do firmy, kde jste si objednával, že už je 18 /nebo kolik/ hodin a furt nic! Zjistila bych si kdo v tu dobu rozvážel a počkala si na něj s posilou. Ať aspoň vrátí prachy. A napsala bych dotaz policajtům, jesti tohle není u té firmy tradice?

Jako fakt? Má se s někým vrhnout na rozvozáka a...
Není lepší znovu kontaktovat rozvoz? Ten popis situace je taky zvláštní tak kdoví co tam ještě bylo za problém.
Mimochodem, většinou jdou tyhle objednávky rovnou přes rozvozové firmy a ne přes restauraci jak si myslíš.
liska5

Rozvozák přijel, nezavolal, zrušil... Tak ho postraším, ať pizzu přiveze správně, jak mám zaplaceno, nebo ať navalí prachy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]