Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andy si je (zase) namazal na chleba

Od: jd odpovědí: 68 změna:

a to jsem si myslel, ze neumi mluvit :) ) Sice trochu nespisovne, ale nepripraveni redaktori asi tak o 3 levely pod nim

Ale zase, je to na jeho kanál, tak si tam dal excelentní výkon, Jak jinak

Andy si je (zase) namazal na chleba

68 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

4x
Nic excelentního nebo výjimečného tam nevidím, klasická prolhaná rétorika grázlů.
jd
hodnocení

Tak to si rád poslechnu, v čem konkrétním lhal?

prik

To 007 chápu, že dovedeš posoudit chování grázlů. Jak jinak, když máte stejnou krevní skupinu.

007cz
Trestně stíhaný STBák lže vždy když hýbe ústy. Oba víme jak tohle vlákno skončí, už se tu slétají hulváti. Proto se omezím jen na to mé strohé konstatování.
liska5

Tady jsem neutrální. Mne by zajímalo to jeho STBáctví. Jestlže jako mladý byl v zahraničí, tak automaticky byl veden v evidenci, i když nic neprováděl. Koho jako STBák poškodil a čím? Znám lidi, co se našli v Cibulkových seznamech, aniž by tušili, že tam jsou vedeni. Možná někde vypovídali, ale nahráli to na ně ti praví STBáčtí fízli. Mezi tyto sotva patřil.

007cz
Byl veden jako agent, tzn. kategorie vědomého spolupracovníka STB.
liska5

Kdo žil v té době, tak ví, že tam mohlo být hnusné vyhrožování nebo vydírání, když jim nepodepíše. Týkalo se třeba nepřijetí dětí na školu. A nebo takový mladý lékař podepsal vědomě spolupráci, jinak by nemohl vyjet přednášet do Ameriky, ani vést lůžkové oddělení v prestižní nemocnici. Prizmatem této absurdity se mi nechce posuzovat lidi.. My, co jsme měli tyto případy v rodině, tohle vnucené estébáctví tak ostře neodsuzujeme.

jd
hodnocení

A koho konkreniho udal, co presne nahlasil? Ach jo! Babis nejspise nakonec zazaluje Ministerstvo vnitra SR. Je to cele fraska, stejne jako Capi hnizdo. Ja nejsem volic Babise, ale kdyby hloupost nadnasela, tak pulka naroda nepotrebuje kupovat letenky. Tim jsem si jisty.

Archivní dokumenty tvrdí, že Babiš se v roce 1980 stal takzvaným důvěrníkem StB a že ho o dva roky později ke spolupráci s tajnou policií coby agenta s krycím jménem Bureš získal nadporučík StB Július Šuman. Ten ale u okresního soudu prohlásil, že tato informace není pravdivá a že Babiš k StB naverbován nebyl.

007cz
Máte pravdu Liško, jenže člověk s páteří a svědomím tohle přizná, nelže, tohle se dá obhájit, doba taková byla... pamatuji. A potom jsou ti druzí.
liska5

Myslím, že se už dávno obhajoval a vysvětloval to. Horší asi bude ta kumulace majetku a moci. Vlastnictví medií, to je chyba státu, že to dovolí.

007cz
Jd tenhle Šuman svědčí u soudu proti kolegovi, jak myslíš že bude vypovídat?
zpravy.aktualne.cz/...
jd
hodnocení

Taky mě napadlo, že byl zaplacenej. stále jsi neodpověděl, koho babiš naprášil stbakum, koho udal, komu uškodil...

Prostě kdo chce psa být, hůl si najde. Podepsal nepodepsal, to je přeci dnes po 40 letech úplně jedno, alespoň mě. Ty by jsem si dobrovolně skončil u lopaty, hrdino :) Jen abys byl nestrannej.

Se podívej na Vaška od Evy, taky vysokoškolák a podnikatel jak se nebojí říct, že tehdy tomu režimu věřil.

007cz
Na tvé otázky si musí najít odpovědi hlavně jeho obdivovatelé a voliči. Vám nevadí že je potenciálne budoucí prezident důvodně obviněný z podvodů a spolupráce s STB? Pro mě je ten člověk absolutní morální dno, a už vůbec si nechci kazit nedělní večer nějakým Babišem. Asi máme každý jiný žebříček hodnot.

007 - jen se zeptám, protože to mě také moc vadí, druhý oficiální kandidát na prezidenta generál Petr Pavel nevadí? Ten ke komančům vlezl sám a s nadšením, byl předseda MO KSČ, působil v armádě u rozvědky, lampasák... Tam to bylo jen mladické poblouznění? Kdo byl na vojně, ví, co byli tito mladí velitelé za de...y a věřím, že mu nikdy nemůže hodit hlas. Nevěřím mu absolutně nic, co řekne. Za komančů byl prospěchář, pak rychle převlékl kabát a obrátil o 180 stupňů. A lidi mu to žerou. Ale je horší, než ten Babiš

ltz
Souhlasím s Liškou. Taková ta doba byla. Kdo chtěl nebo koho chtěli povýšit do vyšší funkce, musel vstoupit mezi ně. Jenom takového brali, že bude spolehlivý, že bude jejich komunistický. Jen málo bylo těch, kteří měli odvahu po vyzváni nevstoupit. Někdo z toho měl ale prdel a podepsal jen proto, aby mohl zit, aby měl klid. Mohl byt i označen jako spolupracovník STB, aniz by to věděl. Měli jsme kolegu v 87, ten se na WC obesil. Pořád nikde nebyl, WC pořád obsažené, až jsme ho tam našli. My všichni věděli proč. Tak ho zdeptali. Jenom vedení /2 akční soudruzi/ nic nechápali, nebo nechtěli chápat.

Zdá sa, že tie boľševické spôsoby očierňovania sú v ľuďoch hlboko zakorenené. A to i v tých, ktorí sa- tu prezentujú ako morálne čistí a demokraticky zmýšľajúci. Je ľahké na niekoho hádzať špinu a nemať na potvrdenie svojich slov dôkazový materiál. Ľahké a zbabelé, no také boľševícke.

Ahente - když jsme u té StB? Kolik kmenových pracovníků této organizace bylo nějak potrestáno. Kde byla jejich jména zveřejněna?

jd
hodnocení

Tech potrestanych?
Treba Dvouletou podmínkou potrestal prostějovský soud bývalého zástupce náčelníka StB Pavla Burešeza podíl na nuceném vystěhování rodiny Hanzlíkových z Prostějova do Rakouska. K odchodu ze země je komunistická tajná policie přinutila v rámci akce Asanace v roce 1982, domů se rodina vrátila až po pádu režimu.

...

asz.cz/...

Ano, tady šlo o zjevné porušení tehdy platného zákona. Ale kdo byl potrestán za členství, když se trestají ti, kdo se nějak dostali do jakýchsi seznamů spolupracovníků? Když se trestají spolupracovníci, proč se netrestají pracovníci? Není to podivné?

jd
hodnocení

Pokud myslíš Babiše, tak tam je na to nějaký ten lustrační zákon ne? Nebo mu jde jenom o čest, co ja vim.

Já to vůbec nesleduju, protože fakt, že polovina lidí má podprůměrný intelekt a neustále hýká to, co aktivní novinář jim podsunou, tak ten nezměním. Marná snaha. Lidi umí papouškovat, myslet ne.

007cz
Určitá skupina voličů věří Babisovim slibům o rozhazování peněz vrtulníkem, to se dá pochopit, ta samá skupina kritizuje prostřednictvím jakéhosi Kovandy nynější vládu že málo škrtá. Vy si rozumíte?

On je už zas zákaz vycházení kvůli covidu?

007cz
Policejní prezident národu oznámil, že Babiš zase lže.
Takže nic nového.

Ano, Rychetského protiústavní vláda včetne policejního prazidenta je Antibabiš. Nic nového. Nic jiného neumí. Okrádat národ a ječet Babiš.

A.Babiš

Páteční tiskovka, odpověď policejního prezidenta na otázku novinářů, zda budou policisté oddělovat na dalších mítincích dva tábory, a důvod, proč naši právníci došli k interpretaci, kterou jsem zmínil v dnešním projevu.

facebook.com/...

007cz
Vždyť to říkám, že lže.
Andy si je (zase) namazal na chleba #2

hodnocení

3x
Jeho jeste nekdo bere vazne? V prezidentske kancelari by se toho taky dalo dost urvat, tak se snazi . Spis je zajimave ze mu tan posluhujou policajti. Snad se historie nebude opakovat

Policajti nikomu neposluhujou, ale udržují pořádek. A ty si nevidíš ani na špičku nosu, proto ani nevíš, co jsou preference a pouze blábolíš nesmysly.

prik

Někdy si říkám k čemu ti policajti jsou. Ptám se ho co dělá to auto na chodníku. No a vyslechnu si odpověď., " To nemáte dost místa, aby jste ho obešel"

Ptám se starosty, Vždyť tahle obousměrná ulice je ucpaná parkující i auty, nedá se na kole projet. Odpověď. "A kde by jinak měly parkovat".,Chápu, že párovat pod okny svého bydliště je jednodušší, než jít kus pěšky.

Feraxi, ty sis zapomel vzit prasek?
kveta1

ferax: Paraziti všeho druhu přisátí na státní rozpočet za vlády Andyho jásali, o tom žádná. Ale proč chlapci od PČR chodí zajišťovat pořádek v tričku a kraťasích, to mi jasné není.

kveta1 - zdá se, že toho moc neznáš. Policisté v civilu nejsou nic nového. A důvod je také jasný.

honzas1 - kde není argument, je aspoň hovadina, že.

Ja premyslim, jestli ma cenu vubec plytvat na takoveho vykuka svoji energii. Hele jestli babise zboznujes, me to nevadi. Nemusis ale do me hned startovat. Ja jen reagoval na to co bylo ve zpravach, ze tam chodi policajti v civilu s babisovou cepkou na hlave a pak zaklekavaji decko. Navic je tam babis ukoluje jak kdyby jim velel. Coz kritizovalo i vedeni. Takze nevim co tu do me vandrujes. A to o preferencich jsem nepobral. Mozna to chce tu vesteckou kouli at vydedukuju tvoje myslenkove pochody.
Vidím daleko větší problém v tom, že policajti v civilu slouží soukromé osobě než v tom že chytli pubertálního zloděje a složili ho na zem. To bych pokládal za jejich více méně povinnost. Zrovna tak mě rozčiluje když v Hradci Králové městská policie placená z našich daní vybírá pokuty za špatné parkování pro soukromou firmu ale nic s tím neudělám.
Asi tak nejak. Dale pak je otazka primerenost zakroku, ale to uz musi posoudit jini. Videl jsem jen fotku. Okolnosti neznam. Nekdy mi pripada, ze jim dela radost po cloveku poskakat i kdyz nekladou nejak zasadni odpor a stacilo by je vzit tzv za limec.
liska5

Já jsem z těch výpovědí pochopila, že kluk- 14 letý autista - Andymu odnesl, ukradl reproduktor. Je to tak?

Máma neohlídala puberťáka který sebral nějaký megafon a zdrhal. A teď se rozčiluje že ho za to policajti nrpochválili. Oni na rozdíl od mámy nemohli vědět že není úplně normální takže si ho tím pádem měla víc hlídat. Tím samozřejmě neobhajuju přehnanou brutalitu zákroku ale vzpomínám si na podobný případ kdy se řešil zákrok proti "chlapečkovi" který nereagoval na výzvu policajta aby si nasadil náhubek v čase první covidové histerie a dopadl stejně. Tenkrát se taky řešilo že policajti byli hrubí na dítě. A trošku se pominula skutečnost že to dítě na 90 kilo a dělá bojové sporty.
Je to takove nejake zamotane. Ona tvrdi ze jim to pri zakroku rikala. Tim padem nechapu kde pri odcizeni byla a pak se tam v zapeti zjevila. Nebo jestli od ni pro to odbehl, kdyz chytl zachvat a ona ho nestacila odchytit. Kazdopadne nekdy mi to pripada prehnane. Naprosto chapu, pokud neni mozne donutit ve stoje, tak se jde na zem, ale oni jdou na prvni dobrou na zem a zakleknout. At uz je to chlap, zena ci decko. Dva chlapi vezmou babu za pazi a pokud nevazi 150kilo tak si s ni muzou delat co chcou bez toho aby s ni flakli o zem a klekli ji na krk. Ale treba maji takove predpisy a postupy, nevim.

Za dítě odpovídá rodič. Je otázka, proč na takovou akci s postiženým synem leze a když už leze, tak jej má ohlídat. A další věc, policajti běžně na podobných akcíh hlídají pořádek. Není to o tom, že slouží Babišovi, konají tak vždy, bez ohledu kdo to pořádá.

Jaujau Biomasa na demonstraci s děckem a následnou rvačkou s policajtem udělala kariéru.

liska5

Chlapec si snad i při svém handicapu bude pamatovat, že se nekrade. Nechápu ale matku, co ho tam vodila, když je problematickej. Taky plno lidí to chápe tak, že synek sloužil Andrejovi, jako nosič. A tudíž prý dobře mu tak.

jd
hodnocení

Většinou k těm jednotkám nechodí bůhví jaký psychologové a géniové.

a jak strčil toho feťáka, když tam viděl lidi jak si to natáčí anebo vzteky neviděl nevím, tak to moc nechápu, na něj zaklekli 4 na obrubníku a kdyby blbě fetka spadnul, tak je po něm... ty benga fakt mají v hlavě vygumováno... A to že musí mít na bengo maturitu...?

Ono je vůbec taková divná nálada ve společnosti, na všecko srát, policajti parkují na místech pro invalidi, na chodníku, zaměstnanci nedělají to co mají, každý 5. se snaží o invalidní důchod, každý 3. bere pilulky na hlavu... půlka důchodců bych chtěla furt přidávat...

Kam tohle spěje?

Na tom chodniku mi pripadalo ze ten policajt nemel sanci projit psychotestama. Ale tak hlavne ze to zametli pod koberec. Absolutne neprofesionalni ulet jak nekde na vesnicke rvacce.
007cz
Děti neřešte, postižené děti tam chodí běžně. Problém je na straně těch poldů, zločin toho mladého fašistu (jak tvrdí předseda) byl tak na pohlavek.
Andy si je (zase) namazal na chleba #3

hodnocení

3x

Na ten tweet Lukáše Kovandy ti chytrolíni zde těžko něco vymyslí, jedině nějaký bezduchý blábol, jen aby něco napsali.

hodnocení

3x

Koukám tady se sešlo fanoušků pana Babiše. To je mezi zdejšími rádci tolik důchodců? Ti jediní mají jakés takés důvody ho velebit.
Byl to Babiš společně s kamikaze Schillerovou, kteří způsobili do té doby nevídanou díru do státních financí, asi byla představa, že covid přece nemůže řádit věčně a pak to dají nějak do cajku, s válkou nikdo nepočítal, tomu lze rozumět. Nynější vláda bohužel také vykazuje značné sklony k populismu a nezdá se, že by uměli s tím průserem něco udělat, nicméně za žalostný stav financí opravdu současná vláda nemůže. To se musíte milí senioři podívat za minulou vládou. To by snad mohl pochopit i ten Kovanda, který řekne cokoliv, co mu zajistí přízeň novinářů.

doplněno 08.08.22 15:47:

Doložit to můžu... když si to tedy neumíš dohledat sám.

Andy si je (zase) namazal na chleba #4

Ty bláboly jistě můžeš doložit.

Když už máš potřebu vytrhávat věci z kontextu, tak také můžeš uvést, kolik z těch peněz jsou náklady na Covid a věci s tím související. A jak Fiala a spol neustále tlačili na vládu, aby pomohla kdekomu, aniž by řekli odkud se mají peníze brát, když na to stát neměl. Zbýval jedině dluh a dnes ti samí tupci poukazují na to, že vláda ten dluh dělala, aniž by uznali za jakých okolností k tomu došlo. To už se jim "do krámu" nehodí. A tobě taky ne. Nadávat je tak snadné a zapomněl jsi na rok 2019, to byl ještě před Covidem. To už ti také nevoní, že.

jd
hodnocení

Babis bohuzel sypal vsem. Fiala v tom modelu pokracuje. Bojim se, ze Fialova sekerka bude po 4 letech daleko vetsi nez Babisova

ferax:
Tak nejdřív po mně chceš, abych "bláboly" doložil, když doložím, že Babiš udělal obrovskou sekeru, tak je to zase špatně. S tebou je to těžké.
Já přece nikde nepíšu, že Babiš měl hospodařit s vyrovnaným rozpočtem, jeho vláda to neměla lehké, však to ve svém příspěvku zmiňuju, velký schodek se dal očekávat, zda musel být až tak obrovitý je otázka pro ekonomy, nicméně i méně obdaření jedinci z toho všeho už snad tuší, že fialova vláda převzala zemi po Babišovi ve špatném stavu, a teď jim do toho ještě vlítla válka, takže jsou na tom jestě hůř než Babiš s covidem. Očekávat nyní od vlády nějaké zázraky může jen naprostý naivka. Budou rádi, když ten první rok nějak zflikujou, abychom jakž takž fungovali. Samozřejmě Babiš bude na všem hledat hnidy, když sekeru stáhnou, bude řvát jak lidi bere u huby, když bude štědrý, bude řvát jak rozhazuje peníze, prostě kdo chce Fialu bít, hůl si vždy najde a prosťáčci to Babišovi budou jako obvykle baštit i s navijákem.

Válku ovšem vede banderovský poskok Fiala, ne ČR.

Jasně voloďo, všichni jsme banderovci, jenom ty seš letadlo ;)

Ten je té propagandy tak že už vidí banderu i doma v pavučinách za zrcadlem.

Nikoli v pavučinách, ale na hlavní ulici každého většího ukrajinského města. A na uniformách ukronacistů. A v pozdravu toho vzteklého feťáka v zeleném svetru ..

Já vidím na Ukrajině hodně nacistů v ruských uniformách.
nox®

ra252: Chudáci ukrajinci. Žijí si ve svých chatrčích někde v dědinách a najednou jsou všichni nacisti a ani neví, proč. Ještě že tu máme ty vaše mírotvůrce: idnes.cz/...

idnes.cz/...

Něco, jako tlustej Pavka z Řeporyj, že?

Mimochodem - když už padla zmínka o banderovcích - právě nám zastavili ropovod Družba ..

jiofa
hodnocení

2x

Před pár dny jsem se byl podívat na Babiše a jeho setkání s občany. Nikoliv ze sympatie, ale pouze ze zvědavosti na atmosféru "setkání". Na náměstí přišlo jen pár desítek lidí z 12 tis. města. Tajní nenápadní, jak se říká "jako hov.. v zatáčce". Před jeho příjezdem přijelo pár aut "nenápadně" do prostoru kde je běžně parkování zakázáno a samozřejmě cestou se zákazem vjezdu. Už to bylo jako pěst na oko. Od té doby jsem si je fotil a sledoval jejich počínání. Na každé fotce co jsem vyfotil koukají do objektivu. Oni si zřejmě mysleli, že když vypadali někteří jak bezdomovci, že splynou s "davem". Opak. A to si říkají "profesionálové" Opravdu nenápadní. Ještě si Babiš přivezl několi puberťáků, kteří při jeho známých blábolech tleskali a hrnuli se k jeho spisům jak utržení od vagónů. No trapná komedie. Odešel jsem s tím, že až přijede někdo z vládnoucí strany, bude to bohužel stejné.

hodnocení

1x

Na prezidenta je ho škoda.

U nás nemá prezident žádné pravomoce.

kveta1

Imunita je imunita, ta má někdy cenu zlata.

Jeho zajímá jen pravomoc udělit si amnestii za čapí hnízdo a zastavit vyšetřování v archivech STB. O prachy a titul exprezidenta se starat nemusí. To by musel spadnout pod úroveň takyprezidenta co krade zlatá pera. Ten se musí zviditelňovat pokaždé když má dojem, že se na něj zapomíná.

hodnocení

0x
Budoucí prezident.
jd
hodnocení

On už ohlásil kandidaturu?

jinak třeba u Karla Janečka je dobře vidět, že vůbec nechápe, jak dělat politickou kampaň. on to zadal intelektuálům a mimo prahu prakticky nikdo neví, kdo janeček je :)) vydělej kampaní pouze pro geniální lidi asi. Vyhozený prachy... muj nazor.

to babiš, ten má na to markeťáka Máru, ten se pohybuje na internetu už od devadesátek a má to dobře zmáknutý.

Nakonec, prezidentem vždycky byl je a bude ten, koho zná nejvíc voličů si myslím.

nox®
Zřejmě si to zasloužíme...
Musíme se utěšovat skutečností, že horšího prezidenta než máme teď mít nebudeme ať už to vyhraje kdo chce.
liska5

Hlavně ta klika kolem něj, jak se naučila využívat jeho indispozice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]