Teď jsem v článku o Rusce co jí rakouský hotel zrušil rezervaci potkal termín sviňomatka российская свиноматка в Австрии снимает вот такие видосики и нападает на украинцев.
Idi v žopu. Jdi do prdele. Ale nevim, k cemu to chcete, ne vsichni Rusove jsou takovi jako Putin.A bohuzel nechavaji si vymyvat mozky propagandou.
idanova*
Zdravím. Nechci se nikoho zastávat, ale jinde si nenechávají lidi vymývat mozky propagandou? A ještě s podporou cenzury a výhrůžkami perzekucí? Děvče, děvče, nekoukat jen do dálky... Ida
No ja myslim, ze v Rusku a Severní Koreji je to prehnane,stačilo mi vicet oslavy pripojeni Krymu na tom stadionu, jasajici davy mladych i starych k Putinovi. Neznam zadnou zemi v Evrope,ktera by doslova silela z nejakeho vudce. Snad jeste Anglie ke královské rodine, ale to sympatie nikoliv fanatismus.
Spíše bych to napsal "bljat" anebo "bljať". V ruštině je na konci měkké d. Použil bych to jako zvýraznění, vystupňování nadávky. Suka je fena, coura, s bljať je to děvka, zkur...á děvka... Extrémě sprostá nadávka.
Bydlela jsem za svobodna 20 m od sovětské posádky. Bylo to děsné. Noční přesuny, tůrování nákladních aut pomalu až v naší zahrádce. Ve dne, když velitel nehlídal, sovětští ušatí vojáci sedávali na zdi, nabízeli děsný sovětský benzín včetně kanystrů. Nekup to! Soused přes barák koupil do své MB 1000 a zadřel motor. Kdoví, co to bylo za PHM. Také piokřikovali na česká děvčata.
Naučila jsem se jednu větu: " PALJUBÍ /nebo snad PASLJUBÍ/ MNĚ SRÁKU, TY DURAK."
Překlad snad není třeba. Časem po této odpovědi se ti ušatí vyholení skřeti stáhli a dali pokoj. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.