Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechutné reklamy

Od: makk odpovědí: 10 změna:

Taky se vám neustále zobrazují nechutné reklamy s fotografiemi znetvořených nehtů na přípravky proti plísním? Pokud je reklama cílená, tak blbě. Nikdy jsem nic podobného nesháněl tak netuším, dle čeho usuzují, že je to pro mě to pravé. Je mi z toho na blití když to vidím.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Svého času se žádný reklamní blok neobešel bez záběrů na krvavé flusance v umyvadle. Moc rád bych věděl jak se firmě, která to platila, investice do takového hnusu projevila na tržbách.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, zaregistrujte se zde a přihlaste - žádnou reklamu už neuvidíte. Zdravím!
mnd®
05.08.22 22:58

*palec*

hodnocení

0x

Nee. Letadla, knihy, elektronika a občas Babiš. U toho posledního taky netuším, čím jsem si to zasloužil *plac*.

makk
hodnocení

Teď tam mám reklamy na cestovky, taku jsem nic takovýho nehledal, ale pořád lepší koukat na pláže naž na znetvořený nehty :).

pantatabateku*
hodnocení

0x

Používám AdBlock takže (téměř) nic se nezobrazuje :)

V prohlížeči mám doplněk na blokování reklamy - AdBlock ( chrome.google.com/...)

Na mobilu (Android) prohlížeč, který blokuje reklamy ( play.google.com/...)

makk
hodnocení

Adblock mám, ale když ho mám zapnutý, tak mi to nedovolí vkládat nové příspěvky.

jd

Myslíš tady na poradně či jinde?

jd
hodnocení

0x

Mě teda připadá ne "nechutná" ale nevkusná ta kompletní reklama Lidlu, s tím "tlustým" raperem, to ale asi důchodcům nepouštěj, nebo to běží celé i v televizi? ;) ) Asi neee. Ale me se libi ;)

hodnocení

0x

Žádné reklamy se mi nezobrazují, mám to "ošetřené".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]