Nejste přihlášen/a.
Ale to samozřejmě nemusí. Je to věc názoru, ale takhle podané projížďky městy mně přijdou dost nudné, o samotných městech toho mnoho neříkají. Přijde mi to jako neupravené záběry z palubní kamery za čelním sklem auta, původně určené jako důkaz při případné kolizi. Nejezdím do ciziny, ale podobných nezajímavých záběrů z měst českých mám desítky. A nejen z měst, ale i z lesů, hor a strání. Nikdy by mě ale nenapadlo je zveřejňovat. Záběrů zajímavých, které by stály za zveřejnění je mezi nimi jako šafránu.
Neco jako ČT Panorama, na čučení ke snidani u kafička? Aby mě tam taky neco nepřekvapilo jako u teho se zachyceným jadern/....
Bylo by bozi, kdyby to bylo LIVE...
Skoda, ze to nejsou LIVE streamy jako třeba tramvaj Mazačka nebo hlavák mall.tv/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.