Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda autem po městech světa

Od: babkazov® odpovědí: 7 změna:

Vpravo najdi město a chvíli počkej, než se načte :) driveandlisten.herokuapp./...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hmmm...

Protože jste nepoložila žádnou otázku, zeptám se já: "K čemu je to dobré?" *zmateny*

jd

A kcemu je dobre poslouchat radio a koukat na tv :))

hodnocení

Proč musí být všechno k něčemu? *mir*

Ale to samozřejmě nemusí. Je to věc názoru, ale takhle podané projížďky městy mně přijdou dost nudné, o samotných městech toho mnoho neříkají. Přijde mi to jako neupravené záběry z palubní kamery za čelním sklem auta, původně určené jako důkaz při případné kolizi. Nejezdím do ciziny, ale podobných nezajímavých záběrů z měst českých mám desítky. A nejen z měst, ale i z lesů, hor a strání. Nikdy by mě ale nenapadlo je zveřejňovat. Záběrů zajímavých, které by stály za zveřejnění je mezi nimi jako šafránu.

ben®
babkazov - stačilo to správně zde umístit a bylo by to OK. Ovšem, do rubriky Nejen pro ženy to opravdu nepatří (jen sys měla práci s přesunem do Volné diskuze, kam to patří).
pantatabateku*

Neco jako ČT Panorama, na čučení ke snidani u kafička? Aby mě tam taky neco nepřekvapilo jako u teho se zachyceným jadern/....

jd
hodnocení

0x

Bylo by bozi, kdyby to bylo LIVE...

Skoda, ze to nejsou LIVE streamy jako třeba tramvaj Mazačka nebo hlavák mall.tv/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]