Nejste přihlášen/a.
V tuzemsku, na mé milované Sázavě, která měla, bohužel, letos málo vody. Což není v posledních letech nic neobvyklého. A ani houby nerostly. Škoda, tam bývaly hřiby, jako deštníky...
Navštívili jsme milá místa a milé lidi. A milé psy. Prošla jsem si pěkné turistické trasy. Vykoupala se v akvaparku, shlédla pěknou ZOO, občas jsme pojedli při svých výletech v restauraci, takže jsem na čas byla nevěrná sporáku. A občas jsme to vyřešili i prostým opečením buřtíků.
Hlavní je pozitivní nálada. Nehádat se, že on nechal ponožky pod postelí a já zapomněla koupit broskve. Vyhovět si navzájem. Když ho bolely nohy, nenadávala jsem, vzala hůlky a prošla se sama. V našich letech nemá cenu něco násilím lámat přes koleno. Natož přes umělé! Jaga.
Zdravím paní Jago,prozradíte z jakého roku je ten jídelní lístek? Ty ceny mi přijdou hodně levné,není za nima dovětek: "Násobte dvěma " ?
Jídelní lístek je z 1. srpna letošního roku. Opravdu nehodlám nikoho klamat. Dali jsme si s manželem shodně hned to druhé, kuřecí řízek se salátem, velká porce a dobré. Moc. K tomu každý 0,5 l limonády ZON, v plastu, přidali ale skleničky. Jedna limča za 14 korun. Tedy: (69 x 2) + (14 x 2) = 166 Kč Byli jsme spokojeni.
Je ale fakt, že také podražují. Rozhodně ne ale tolik, jako jinde. Ale tak před 4 lety byl ten řízek se salátem kolem 50 korun. Přesto se pokaždé těším. Nejem kvůli cenám, nejem kvůli chutnému jídlu, ale hlavně kvůli té pestrosti výběru. Takhle je to pokaždé. Člověk neví, co by si vybral. Nejraději ode všeho. A je dobré, když se člověk dívá pod nohy, aby neuklouzl a neupadl. To proto, že všem zákazníkům mohutně tečou sliny. /to kapánek přeháním, ale jen trošku/. Jaga.
Škoda, že se sem dostanu jen jednou do roka.
Nefotím to každý rok, ale pro informaci přidávám nabídku téhož ze 7. srpna 2017. Vidíte, ceny opravdu rostou. Přesto je to stále prima. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.