Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení, poznávání nových lidí

Od: pavel24 odpovědí: 23 změna:
Zdravím všechny je mi 24 let jsem dost velký intelektuál a introvert a můj problém je to že si nemůžu najít normální a rozumnou dívku v rozmezí 18-30 více méně je mi věk fuk hlavně si rozumět a být normální, no ale seznamky těžký nezdar a k ničemu holky co mají jedno nebo dvě děti což je neodsouzuju a nemyslím si že by si nemohly najít normálního partnera jenže většina si za to může sama a uznat chybu? Ne,ne,ne a ne nikdy! Byl to debil,pil, bral drogy,... Nebo jsou tam dívky které hledají především a hlavně jen sex a skončí to rozchodem (v horším případě i dítětem) a seznamkou a pořád nové partnery a to nikdy nevíte kolik kamarádů na sex má a samozřejmě že vám bude slibovat vztah maximálně do roka když budu dostatečně dobrý a nenajde si někoho s větším (na sex si bývalé přítelkyně nestěžovaly) a skoro všechny seznamky začínají být placené. Nemám problém s tím oslovit dívku na ulici nebo ve vlaku,autobusu horší je to v davu nebo párty většina lidí reaguje výsměchem což se mi naštěstí nestalo ale viděl jsem to na párty. Zajímá mě kde jít, co podniknout nebo kde se přihlásit kde najdu holky co jsou spíše introvertní a nekoukají na sledující a lajky na sítích případně na majetek nebo účet . Nebo jestli by pomohlo se přihlásit na kurz vaření, angličtiny nebo nějaký sport? V posilovně se opravdu většinou moc neseznámíte ty holky se většinou bojí nových lidí nebo se tam jdou ukazovat a jen fotit, prostě dívky které nehledám. Případně mě napadlo napsat na Facebook turistika v Beskydech a normálně se poptat jestli tam není někdo kdo hledá parťáka na hory, omlouvám se za dlouhý a vyčerpávající text ale nedokázal jsem to více zkrátit, na závěr ještě dodám že párty jsou nevhodné na seznamování a svatba,oslava tam to jde ale ne vždy se tam objeví někdo nový,kdo není zadaný.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Já si nemyslím, že byste byl až tak velký intelektuál. Za prvé to o sobě tito lidé netvrdí a za druhé, ta první věta na 5 řádků. Nevím, nevím.

Ale k věci. Myslím, že to moc hrotíte a hned vše odsuzujete. Není to černé a bílé. Je to barevné. Všechny nehledají peníze, sex atd. Možná rychle odsuzujete. Střelec od pasu. Netlačte na pilu a buďte vnímavý k okolí.

pavel24
Ano za větnou skladbu se omlouvám budu muset na ní trochu zapracovat . A je pravda že všechny nehledají sex a peníze až na seznamky, a jinde kde bych je našel to netuším protože mi to začíná lézt trochu na mozek, ale venku se nechovám divně nebo hloupě. Jen prostě nevím kde potkat nové lidi, klidně i kluky, muže ale dávám přednost ženám. Připadá mi že některé jsou dnes až moc opatrné ale i spousta chlapů by chtělo jen sex. Já přemýšlím že asi budu muset přijmout nabídku na sex a snažit se co nejvíce a doufat že nenapíše něco jako " Ahojky bylo to super ale už mě moc nebavíš a Petr ho má většího" což je uvažování dnešních dívek chtějí zmrdy a my hodní jsme pro ně nudní. Kdo ví možná se jen potřebuju vypsat a dostat to ze sebe. Navíc ty hodné co takové nejsou je jich méně a méně a většinou se bojí seznamování a zásadně nedělají první krok,na takovou narazit by byl zázrak.
Neznám vás,takže se třeba mýlim, ale z toho vašeho projevu mi zrovna jako nějaký hodný člověk nepříjdete. Naopak mi přijdete dost povrchní, zakomplexovaný a celkově nenavistný vůči ženám. Hledáte chybu vašeho neúspěchu všude okolo jen ne u sebe a to je ten problém. Dokud budete přemýšlet, tak jak přemýšlíte, nikdy se nic nezmění...
pavel24
Gismo: velmi rád bych se dozvěděl názor tvůj i ostatních proč jsem povrchní mi to tak nepřipadá,další věc je to že většině holek jsem se líbil a nabídky na sex přišly na prvním nebo už třetím venku a to není žádná arogance a povrchnost že ona má potřebu sexu ale nemopůže si stejně jako já masturbací abych se ztrapňoval a nabízel sex já holkám, navíc jsem dostal i dost nabídek na rychlovky venku (v létě pole,venkov,ve městě v lese) nebo v bytě když nebydlela s rodiči . Samozřejmě mi toto věřte nebo klidně ne není to žádná namyšlenost spíš máte problém pochopit správně psaný text.
Proč sem tedy píšete, když víte všechno lépe než ostatní a ti, kteří vám řeknu názor, který se vám nelibil, jen špatně pochopili psaný text?
Napsal jsem vám jen svůj názor, jak na mě ve vašich příspěvcích působíte a vaše nasledujicí reakce jen potvrdila, co jsem psal. Je zkratka potřeba si přiznat, že chyba, proč holky o vás nejeví takový zájem, je jen ve vás a okolí, které za to obviňujete, za to nemůže. Zapracujte na sobě hlavně vnitřně a změňte zbůsob, jakým přemýšlíte a pak přijdou změny...
pavel24
Gismo nevím a netuším jestli neužíváš nějaké nelegální látky které ovlivňují tvé myšlení popř máš jen malou mozkovou kapacitu ale já nemám problém s tím že mě občas nějaká odmítne nebo hodí tzv do friend zone a nic víc ale já mám spíš problém POTKAT NOVÉ DÍVKY než si přiznat chybu, doufám že toto už pochopíš. Jinak já poznal fakt hodně holek a hodně mi napsalo, nikdy mi to neřekly do očí věci typu, nelíbíš se mi,nejsi můj typ,chci vyššího/hubenějšího, nerozumíme si poznal jsem mladší i starší ale já taky velmi často odmítal dívky občas i kvůli pár flekům na oblečení, špinavé nehty, křivé nebo žluté zuby (chování, prezentace sama sebe a komunikace mě zajímá na dívce nejvíce) ale naneštěstí takových bylo málo já se nikdy nebál a rovnou na férovku na konci venku jsem jí řekl promiň ale příště se neuvidíme protože nejsi můj typ nebo si nerozumíme.
A ještě navíc k tomu všemu jsem vybíravý a kritický, holky na jednu noc nebo vztahy na půl roku max mě naštěstí už omrzely.
Pokud vám jde o to jen najít nové holky, tak není nic lehčího než Tinder nebo Badoo. Nevím, kde bydlíte, ale ve větších městech fungují dobře, alespoň mně vždy tyhle apky fungovaly. Ale jak už jsem psal, pokud chcete narazit a udržet si nějakou rozumnou, je třeba zapracovat na své vnitřní kráse. Tam vidím u vás ten největší problém, proč máte problém najít si nějakou rozumnou holku. Ony rozumný holky opravdu nestojí o týpky vašeho projevu. Berte to jako dobrou radu. Jinak nechápu, proč máte potřebu mě urážet, když se vám jen snažím poradit.
Pavle24, teď si představte, že já jsem ženská, teda starší, než Vy. A pokud bych někoho hledala, přiblížím se a poslouchám komunikaci. A co uslyším? Dobře si přečtěte to poslední, kousek přede mnou, co jste teď napsal. Vím, že takhle myslíte běžně. Lidi nenapadá v komunikaci nic výrazně jiného najednou. Jen řeknou to, co si myslí o druhých pořád. Co si tajně myslí o všech, i o ženách. Jen to třeba pak řeknou jen jednomu člověku. Já jsem nikdy nikomu nic takového nikdy neřekla ani nenapsala. A vycházím z toho, že lidi jsou vlastně super, většinou. A že mají právo na jakýkoli názor a já nebudu mít potřebu je za odměnu srazit. Protože třeba i to, co se řekne v hádce, toho druhého nenávratně srazí třeba napořád, už to nejde zahojit. Teď alespoň víte, jaký slovník máte připravený pro vztah. Protože i na mužích se muž učí komunikaci s druhým. A to se ženou pak zafunguje i ponorková nemoc. A napětí při péči o děti. Krásné odpovědi už jste dostal, body za stejný názor už jsem rozdala, tak můj názor už nepíši. Ženy poslouchají druhé i přesto, že se pak nevyjadřují. Hodně lidí svůj nesouhlas jen odmlčí. Tím se vzdají konfliktu. U nás se lidi seznámili i v práci.

jd
hodnocení

4x

To je real tohlecto? Jestli jo, tak nejsi intelektuál, ale egoistický macho a vubec ti nebudu radit, jak sbalit babu :)

pavel24
Nevím kdo jsi ale jsou mnohem větší zmrdi a namyšlenci než já a naštěstí jim nesahám ani po kotníky, kdyby ano střídám ženy jako ponožky a asi jsi dlouho nebyl na seznamce a nevíš jak to tam opravdu je. Doporučuji navštívit.
výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 02. 08. 2022 09:46:40
Prosím mírněte se ve výrazech!
pavel24
Nechápu absolutně o co ti jde, napíšu normální, slušný v pohodě dotaz a místo rad dostanu urážky a ponižování opravdu jsou mnohem horší chlapi než já a pokud vám vadí mé názory, tak se zastavte k nám na 12h do práce kde každou směnu si děláme srandu ze všeho i všech a jsou i velmi nemístné vtipy na ženy. Neříkám že z mé strany.
jd

Milánku, na seznamce jsou placeny animátoři, kteří si z tebe snaží vylákat akorát prachy. Mám pravdu? Tohle myslíš? Tak si najdi kanál Jirka vysvětluji věci, tam s nimi máš rozhovor.

A že jsou ještě větší zmrdi než ty, no tak to jako co. to má být argument k čemu?

holka co k něčemu je, ve 24 ještě studuje, ty jsi to dotáhnul kam? Edit: jo tak píšeš to v druhým příspěvku, děláš někde v Kolbence u pásu na směny? Můžeš mě specifikovat pojem: intelektuál?

jakože Vergilia v originále, latinsky, si může přečíst i dělník že Šroubárny? Víš vůbec z čeho to je?

pavel24
Tak OK znovu se mi potvrdilo že jsi úplně mimo realitu... Ách jo takoví lidé jako ty by měli mít zákaz internetu a mobilních dat , škoda že jsem se seznamoval na kdysi lidé, teď Badoo a Tinder ty animátore *smich* na víc to aby někdo si platil za chat když je na nějaké fake seznamce založí si účet a do 10 minut mu tam napíše 10 " žen " a je to pořád jeden a ten samý Milan tak jen ty musíš mít tak omezenou mozkovou kapacitu aby jsi si platil tuto službu a nepoznal toto. Více asi nemá smysl jinak by ti praskla žilka a ne nedělám u pásu dělám na CNC celkem pohoda práce a jó promiň, ty nevíš co je to makat rukama to je jiná
jd

Intelektuál makající rukama? Tak to jsi se minul o 60 let s dobou?

Hrabal / Menzel / Skřivánci na niti - to jistě jako intelektuál znáš ;-D tady máš jejich výčet asi tak v první minutě

liska5
hodnocení

2x

Tak pokud jsi intelektuál, tak na to běž vědecky. Zmapuj si v okolí veškeré kurzy, oddíly, kluby, spolky, sbory, soubory, kroužky, akce, soutěže, výstupy, exkurze , vernisáže, výstavy, koncerty, tématické zájezdy ...Myslím že existuje nějaký portál sportpartner a tam sekce turistika. Jednou jsem jela na vodácký sjezd řeky a byla jsem v partě lichá, tak mi přidělili zrovna fajn fešáka. Takže spíš podle zájmu. Pamatuji si jednoho kluka, co se v divadle ochotníklm nabídl, jestli nechtějí pomoct s kulisama, že je sám a že se nudí. Teď je z něj starší chlap, hraje velké role a z toho souboru má i životní partnerku. Příbuzný začal chodit na večerní volejbaly do sousední obce a taky tam potkal jednu, s níž už je osm let. Kdysi jsem dojížděla a ve vlaku jsem se potkala s více zajímavými lidmi. Taky jsou party vedoucích, co spolu jezdí na tábory. Chce to zjišťovat.

jd

No on chodí na dvanáctky do práce, tak to asi bude chirurg. Nebo do jaké práce na 12 hod. ještě může chodit intelektuál, možná do studijní a vědecké knihovny? To asi ne, tam nemají směny a 12 hod.

Ale obávám se, že na tak to sofistikované počínání, jako jste zde popsala, podle úvodního příspěvku, hledače nepřemluvíte.

pavel24
Jd: táhni do p... já dělám velmi náročnou práci a naštěstí dobře placenou a času mám více než dost mám 2 ranní 2 noční a 4 volno takže v klidu
Liska5: konečně někdo normální a rozumný moc děkuji za radu jinak co se týká sport partner měl jsem tam inzerát zhruba den kdy se ozvalo zhruba 5 dívek a říkal jsem si že toto snad není možné a musí to být fake že to bude nějaký operátor chatu jelikož za první zprávu jsem musel platit tak jsem to odinstaloval ale pokud by mi zde někdo potvrdil že to není fake a po zaplacení opravdu si píšu s lidmi tak to mohu vyzkoušet a určitě se podívám na kurzy, oddíly,kluby,.. jak radíte to je skvělá rada děkuji
jd

Pokud jsi za odpovědní! zprávu musel zaplatit, tak to byl pravděpodobně animátor a princip co jsem popsal :) Přečti si VOP služby, shlédni doporučený materiál.

Nedává smysl, pokud se ti sama ozvala holka, že jí nemůžeš zadarmo odpovědět, to alespoň na těch serióznějšícg možné je... každopádně na to když špatně, tak jak jsi popsal dotaz, tak ...

hodnocení

1x
Hledej jako doposud.. Píšeš, že už si holky měl, tak v čem je problém..Na seznamkách je logicky spousta fejkových profilů,spousta úchylů a podvodnic..Jestli chodíš ven mezi lidi,jako že asi určitě..Tak nelez na seznamky.. Nemáš asi problém oslovit lidi osobně..Tak to dělej a určitě najdeš někoho dle svých představ.. Hodně štěstí a neřeš kraviny a nešpekuluj..Špekulování je cesta do pekel..Vybrat holku nejde jako vybrat elektroniku na e-shopu podle údajů a parametrů..

hodnocení

1x

@pavel24 - Co zkusit speed dating? Sice je to taky placené, ale jednak na první pohled vyloučíte "fleky na oblečení, špinavé nehty, křivé nebo žluté zuby" a další "dívky které nehledáte", jednak se v tom omezeném čase hned neodkopete.

hodnocení

0x
Po přečtení celého vlákna, resp. tvých příspěvků se nedivím, že máš takové problémy.
Musíš na sobě opravdu popracovat. Hluboko a co nejdříve.
V první řadě si přečti pravidla poradny.
Měl jsem sto chutí celé vlákno stopnout. Myslím ale, že by ti mohly pomoci reakce a příspěvky dalších uživatelů poradny.
Tak počkám.
tenspatny*
Prosim, stopněte to. *alene*

Nu ono by to chtělo trochu přibrzdit rádce JD... ten má potřebu radit skoro všude, ale velice často se nejedná o radu, ale spíš názor na věc a porušuje pravidlo Z1.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]