Nejste přihlášen/a.
Já si nemyslím, že byste byl až tak velký intelektuál. Za prvé to o sobě tito lidé netvrdí a za druhé, ta první věta na 5 řádků. Nevím, nevím.
Ale k věci. Myslím, že to moc hrotíte a hned vše odsuzujete. Není to černé a bílé. Je to barevné. Všechny nehledají peníze, sex atd. Možná rychle odsuzujete. Střelec od pasu. Netlačte na pilu a buďte vnímavý k okolí.
To je real tohlecto? Jestli jo, tak nejsi intelektuál, ale egoistický macho a vubec ti nebudu radit, jak sbalit babu
Milánku, na seznamce jsou placeny animátoři, kteří si z tebe snaží vylákat akorát prachy. Mám pravdu? Tohle myslíš? Tak si najdi kanál Jirka vysvětluji věci, tam s nimi máš rozhovor.
A že jsou ještě větší zmrdi než ty, no tak to jako co. to má být argument k čemu?
holka co k něčemu je, ve 24 ještě studuje, ty jsi to dotáhnul kam? Edit: jo tak píšeš to v druhým příspěvku, děláš někde v Kolbence u pásu na směny? Můžeš mě specifikovat pojem: intelektuál?
jakože Vergilia v originále, latinsky, si může přečíst i dělník že Šroubárny? Víš vůbec z čeho to je?
Tak pokud jsi intelektuál, tak na to běž vědecky. Zmapuj si v okolí veškeré kurzy, oddíly, kluby, spolky, sbory, soubory, kroužky, akce, soutěže, výstupy, exkurze , vernisáže, výstavy, koncerty, tématické zájezdy ...Myslím že existuje nějaký portál sportpartner a tam sekce turistika. Jednou jsem jela na vodácký sjezd řeky a byla jsem v partě lichá, tak mi přidělili zrovna fajn fešáka. Takže spíš podle zájmu. Pamatuji si jednoho kluka, co se v divadle ochotníklm nabídl, jestli nechtějí pomoct s kulisama, že je sám a že se nudí. Teď je z něj starší chlap, hraje velké role a z toho souboru má i životní partnerku. Příbuzný začal chodit na večerní volejbaly do sousední obce a taky tam potkal jednu, s níž už je osm let. Kdysi jsem dojížděla a ve vlaku jsem se potkala s více zajímavými lidmi. Taky jsou party vedoucích, co spolu jezdí na tábory. Chce to zjišťovat.
No on chodí na dvanáctky do práce, tak to asi bude chirurg. Nebo do jaké práce na 12 hod. ještě může chodit intelektuál, možná do studijní a vědecké knihovny? To asi ne, tam nemají směny a 12 hod.
Ale obávám se, že na tak to sofistikované počínání, jako jste zde popsala, podle úvodního příspěvku, hledače nepřemluvíte.
Pokud jsi za odpovědní! zprávu musel zaplatit, tak to byl pravděpodobně animátor a princip co jsem popsal Přečti si VOP služby, shlédni doporučený materiál.
Nedává smysl, pokud se ti sama ozvala holka, že jí nemůžeš zadarmo odpovědět, to alespoň na těch serióznějšícg možné je... každopádně na to když špatně, tak jak jsi popsal dotaz, tak ...
@pavel24 - Co zkusit speed dating? Sice je to taky placené, ale jednak na první pohled vyloučíte "fleky na oblečení, špinavé nehty, křivé nebo žluté zuby" a další "dívky které nehledáte", jednak se v tom omezeném čase hned neodkopete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.