Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

My body my choice

Od: bby odpovědí: 2 změna:
Moje tělo, moje volba. Chytlavá fráze se kterou se setkávám. Je ale správná? Co se týče interrupce nemělo by to být spíše our bodies my choice? Vakcinace nechrání jen mě, ale i ostatní. Přesto je na mě rozhodnutí jestli se nechám očkovat. Když někdo bude chtít spáchat sebevraždu, má argument.. my body my choice, jestli teda nějaký argument vůbec potřebuje. Jsem z toho zmatená

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V prvé řadě byste si měla sednout, začít pomalu dýchat a pak přemýšlet o tom, proč vás znepokojuje kdejaká zpráva nebo blbost, co se někde objeví. Dneska se jen o něčem furt žvaní, ale skutek utek a mladí jsou z toho na palicu.

smode2
hodnocení

0x

Zejména by to chtělo kompletní překlad, neb zde jsou četné ročníky co se neučili AJ, ale ještě ruštinu :) Nicméně asi takto: až k Vám přijde v budoucnosti politická strana s novinkou v programu: všem od 15 let výše povinnou amputaci tří z pěti prstů na rukou - protože není třeba v dnešní době mít 5 prstů - jako prevenci kriminality, tak Vám to, snad, bude jasné ;) co se týká vakcinace - tam je to přesně naopak, než jak píšete *pozdrav*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]