Dobrý den, mám takový problém. Hraju fotbal a už mě to tolik nebaví jako před par lety. Chtěl jsem přestat hrát, ale můj otec mě ukecal, abych hrál. Problém je, ze se bojím když bych přestal, tak otec bude zklamaný ze mně, jelikoz si myslí, že bych to mohl dotáhnout daleko, ale pravda je, že už jsem starý a byl jsem lepší než většina v přípravce, což je dost dlouho a dnes jsem už jen průměr. I kdybych mohl přestoupit někom do dobrých týmů, tak bych nemohl, protože mám genetickou nemoc od narození. Mám pokračovat a furt poslouchat jeho “pitomé” řeči nebo přestat hrát?
Přešaltuj na hraní fotbalu pro radost, rekreačně, k tomu malý fotbálek, nohejbal a tak. Kdoví, kolik ti je let, tak co radit? Plno kluků (i holek) v určitém věku ztrácí motivaci, rodiče to nechápou. A toho mladíka to po roce začne znova bavit. Ale nemá cenu se do něčeho nutit dlouhodobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.