Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sundání sádry na ruce noze svépomocí - jak na to

Od: jd odpovědí: 8 změna:

TIP: Jelikož na poradte.cz/... je spousta názorů, že kdo to sundá a roztloukat apod.

Nešlo mi to tam přidat, tak to dám sem:

sundání sádry = kmitavá neboli oscilační pila - i ta z Lídlu viz příloha... I když tam tomu říkají jinak - ideálně viz označený nástroj.

(oscilační pila neřeže do měkkého, tedy ani do kùže, řeže pouze do tvrdého materiálu)

Profi zdravotnická pilka bude to samý ale ne za 6 ani 8 stovek ale za 20.000 Kč - možná bude bezpečnější? Je tu někdo kdo to rozebíral? Aby to nebylo vevnitř to same ze? Jak je to zdravotni, tak je to nejmin 25 x drazsi... viz jak dnesni investorske skupiny vlastni lekarny, uz i nemocnice provozuji a pridavaji se dalsi mali, provozovatele Nasledne Intenzivni Pece, proste zdravitnictvi SYPE...

Sundání sádry na ruce noze svépomocí - jak na to

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x

Jen tak mimochodem, kolik lidí si nechá zhotovit "falešnou sádru"? Jeden ze sta? Normální člověk se zlomeninou a sádrou jde na příslušné oddělení v nemocnici (poliklinice). Už jen například kvůli úrazovému pojištění. Rozhodně to nebude pižlat čímkoliv doma svépomocí.

hodnocení

1x
Co to je za nápad, že tahle pila neřeže do měkkého?
To střízlivej nevymyslí.
jd
hodnocení

Další nevěřící jenda?

Jak vidíš podle fotky, a cenovky, tak ji mám v regálu, a šel jsem to vyzkoušet a řezal jsem do prstu a nic :))

Takže ještě jednou, tahle Oscilační pila a asi žádná jiná neřeže do měkkého* stejně jako ta lékařská! Protože kůže prostě pruží, už chápeš?!

* zkoušel jsem ten v obrázku označený půlkruhový nástroj, ostatní jsem nezkoušel, nevím zda větší rádiu z toho v obrázku nasazeného by měl nějaký jiný efekt

Nechápu.
Kolega má šest stehů od této pilky. Chápeš?

hodnocení

0x
Nekecej, že to tam nešlo přidat. Tvá reakce do 2 roky staré otázky tam opravdu je. Kde jsi na tak starý dotaz narazil?
jd
hodnocení

Hlásilo to, že to musí schválit moderátor tak to asi schválil, ale obrázek se tam nepřidal. No narazil, někdo už přede mnou tam ten den dopisoval, tak to bylo v aktuálních, stačí takto? :)

hodnocení

0x

Nůžky na plech a trocha opatrnosti.

hodnocení

0x
Pokud se nechce někdo živit sundáváním sáder,tak nemusí kupovat žádné brusky. Stačí zalamovací nebo starý nůž na koberce .Je to jen sádra... Takže řezavě vydrápat drážku několika "drápořezy" a ke konci opatrně, ať se neříznete;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]