Nejste přihlášen/a.
TIP: Jelikož na poradte.cz/... je spousta názorů, že kdo to sundá a roztloukat apod.
Nešlo mi to tam přidat, tak to dám sem:
sundání sádry = kmitavá neboli oscilační pila - i ta z Lídlu viz příloha... I když tam tomu říkají jinak - ideálně viz označený nástroj.
(oscilační pila neřeže do měkkého, tedy ani do kùže, řeže pouze do tvrdého materiálu)
Profi zdravotnická pilka bude to samý ale ne za 6 ani 8 stovek ale za 20.000 Kč - možná bude bezpečnější? Je tu někdo kdo to rozebíral? Aby to nebylo vevnitř to same ze? Jak je to zdravotni, tak je to nejmin 25 x drazsi... viz jak dnesni investorske skupiny vlastni lekarny, uz i nemocnice provozuji a pridavaji se dalsi mali, provozovatele Nasledne Intenzivni Pece, proste zdravitnictvi SYPE...
Další nevěřící jenda?
Jak vidíš podle fotky, a cenovky, tak ji mám v regálu, a šel jsem to vyzkoušet a řezal jsem do prstu a nic )
Takže ještě jednou, tahle Oscilační pila a asi žádná jiná neřeže do měkkého* stejně jako ta lékařská! Protože kůže prostě pruží, už chápeš?!
* zkoušel jsem ten v obrázku označený půlkruhový nástroj, ostatní jsem nezkoušel, nevím zda větší rádiu z toho v obrázku nasazeného by měl nějaký jiný efekt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.