Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pomoci kamarádce

Od: andrea03 odpovědí: 2 změna:
Zdravím
Prvně bych uvedla situaci…kamarádka si prošla těžším zraněním kolene, kdy nemohla skoro rok dělat co jí baví, chodit do fitka + měla v plánu závodit v jedné fitness kategorii a kvůli zranění to musela zrušit…měla fakt krásnou postavu, na které tvrdě pracovala a měla ji vydřenou…bohužel vlivem zranění a nemožnosti sportovat pribrala…je to takový ten typ člověka, který se musí hodně v jídle hlídat a jelikož na tom psychicky skrze to zranění byla špatně, tak přestala držet i jídlo a pribrala…neřekla bych že přibrala nějak moc, odhadem tak 5 kg, ale ona z toho dělá hroznou tragédii…bohužel se jí nedávno stalo, že ji jeden kluk se kterým se stýkala a něco mezi nimi i bylo řekl, ze to chce ukončit a to ji vzalo hodně, přijde mi, ze to strašně dává za vinu tomu že pribrala, ale další věc je to že ho poznala už když vypadala tak jak vypadá teď a přitom já ji kolikrát říkala, ať ho hodí za hlavu, že přijde někdo lepší, ale ona na mě vždy vyjede s tim, ze se mi to říká lehce když jsem ve šťastném dlouhodobém vztahu…přijde mi, ze od doby co se zranila strašně začala hledat vztah, na sílu a nezdravě…a bohužel od doby co ji odkopl ten kluk se to zhoršilo a bojím se aby kvůli tomu se nezačala kurvit…protože říkala, ze nikoho jiného než ho nechce, a že ho chce donutit aby se k ní vrátil, bohužel jsem si s ní o tom už nemohla víc promluvit, protože hned změnila téma.
Hodně mi na ní záleží, chtěla bych jí nějak pomoci, ale kromě psychologa mě fakt nic nenapadá…proto se chci zeptat tu, zda třeba někdo neví co by jí mohlo pomoci, kromě času.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste jí nějak rozptýlit, nepíšete, jak je na to zdravotně teď, ale zkuste s ní nějaký sport (její největší koníček), pokud jí to zdraví dovolí, nebo nějakou jinou aktivitu. Travte s ní hodně času, nechte jí vypovídat, rozptylte jí, ať přijde na jiné myšlenky.

asd1
hodnocení

0x

Zabavit, rozptýlit, zaměstnat. Když je vyžraná tak jí pomož hubnout, s kolenem může plavat, jako rehabko i jezdit na kole atd. Tak jí voz k rybníku a plavte. Cvičit může taky, jen vynechá cviky který škodí kolenu.

Zamilovanost je chemie, brzy to vyšumí a najde dalšího. Jen nesmí sedět doma na prdeli a brečet a zajídat to, to neni řešení. Když se nevykope sama tak jí musíš vytáhnout, když to odmítne tak to je její život a rozhodnutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]