Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krokomer na lanovce?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Je treba dat pauzu? Nevim zda nepocita nahodou kroky pri jizde.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x
Krokoměry v mobilu jsou tak nepřesné, že je úplně jedno, zda jej vypnete nebo ne. Stejně údaj za den bude nesmysl.

hodnocení

0x

Počítat by mohl pokud by sedačka lanovky poskakovala třeba přes kladky na stožáru..

Ale ony ty krokoměry rozhodně neoplývají přesností, jejich chybovost je velká, takže podle mě je to fuk, jestli to pauznete, nebo ne.

hodnocení

0x

Nevím co máte za krokoměr (hodinky) ale můj pozná že stojím, nejedu na kole, neběžím, atd..., a přestane počítat,měřit.

hodnocení

Mam ho v mobilu
jd

Tak to si budes muset vyzkouset.

iphone ma vestaveny krokomer, meri to transparentne na pozadi primo operacni system a snad to ani nejde vypnout, a nikdy jsem to neresil.

hodnocení

0x

Krokoměr mých hodinek mi počítá i řízení auta .. ale mně je to jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]