Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zájezdy jsou předražené na léto

Od: sofiee odpovědí: 11 změna:
Koukám že v letní sezóně cestovky pěkně natahují ceny zájezdů k moři.Téměř nikdo jim to za drahé peníze nekupuje a oni si myslí že to prodají. Co si myslíte o tom?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Každé zboží si najde svého kupce - zatím prodávají.

jd

Ten vyrok neni moc validni. Urcite ne kazde zbozi se proda. Dost zbozi se neproda a zlikviduje.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím si, že vše s přehledem prodají - po covidu chtějí lidé svobodně cestovat a peníze mají naspořené také. Zdravím!

jd
hodnocení

1x

Zdravim. Cena reflektuje ne/dostatek zboží/služeb na trhu, tohle se snad učí v první hodině učnáku na prodavačky už od roku 1990. Kde jste byla?

logicky v dobe letnich prazdnin bude vyprodano/predrazeno, protoze zajemcu je zkratka NEJvice... tak bude NEJvyssi cena.

A v mimosezone cestovky ty zajezdy davaji POD CENOU - dumping, intak se jim to vyplati, proste maji nakoupeny nasmlouvany objem a musi utrzit celkovou castku. I prodelek je v tu chvili ve vysledku zisk, jestli rozumite.

makk
hodnocení

1x

Já si o tom myslím, že pokud je to pravda, tak se nejspíš snaží zahojit po COVIDu. A protože lidi jsou rovněž po COVIDu lační cestovat, tak se jim to asi i daří. Za pár let se to zase srovná.

jendad
hodnocení

0x

Vše zdražuje . Energie se propisují do všeho . Levnější to nebude . Při první ropné krizi (1970) stál barel ropy 3 dolary . Dnes 100 dolaru . Říká se tomu inflace.

id
hodnocení

0x
Já mám jinou zkušenost s cestovkami. Co jsem chtěla, objednala jsem si již v únoru. Kamarádská dvojice se chtěla připojit v dubnu a již bylo vyprodáno. V květnu jsme jeli jinam a to nás cestovka oslovila na poslední chvíli, vedla nás jako náhradníky. 3 měsíce dopředu máme na září objednané termály.
Takže se prodá téměř vše i za vyšší ceny.

molly
hodnocení

0x
Nikdo to nekupuje? Zkuste sehnat dobrý zájezd. Letenky nejsou

hodnocení

0x

To psali v Blesku, že se nekupují letní zájezdy?

Protože jsou všechny prodaný.

racio
hodnocení

0x

Proč by nekupovali? Neznám ve svém okolí nikoho, kdo letos nebyl, nebo se během prázdnin nechystá do Turecka (většina), Řecka nebo Egypta. Letenky jsou skoro podpultové zboží.

inspa*
hodnocení

0x

A hele - zas zvídavý Brazilec, co by rád využil služeb právě české cestovky... :-D

Máte tam v zámoří velmi špatné informace - "Letní zájezdy došly, last minute zahynul. Cestovky hlásí fantastickou sezonu"( e15.cz/...

Aneb problém bude jedině v tom, že na to nemáš peníze. Musíš se více snažit, nebo seď doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]