Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brýle OVERSIZE?

Od: janaz® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, asi jsem trošku "mimo mísu", ale poradí mi někdo, co znamená, jestli jsou sluneční brýle OVERSIZE?.

Děkuji za odpověď :))

doplněno 30.07.22 17:03:

Brýle Oversize

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

1x

že jsou velký jako kráva

hodnocení

Tak to by mě fakt nenapadlo :)

etana*

Jano, je to jejich jediná charakteristika, tak co byste ještě chtěla vědět, proč jste vznesla ten dotaz?

hodnocení

Vznesla jsem dotaz proto, že jsem nevěděla význam slova oversize (tušila jsem, že to je něco s velikostí). Pro mě jsou to prostě sluneční brýle, různé tvary, velikosti,... Hold jsem asi stará generace!

etana*

Pardon, vaše replika zněla poněkud ironicky, to jsem se zřejmě zmýlila.

molly
hodnocení

0x
Můžu se jen zeptat - není snazší otevřít Google a zadat "oversized sluneční brýle" a vyfiltrovat obrázky? Dostanete odpověď během 5 vteřin i s obrázky, místo popisu "velké jako kráva". Nemůžu si pomoct, ale smysl některých dotazů mi uniká. Napsat otázku dá víc práce, než vygooglovat to

liska5
hodnocení

0x

Oversize znám z oděvní terminologie. Široké šaty na každou figuru, bez velikosti. Brýle bych odvodila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]