Nejste přihlášen/a.
Bohužel, už jsem to zkoušel, velké. Taky jsem přemýšlel jestli to není polotovar přívěsku na klíče.
Já jdu nákupních vozíků dávám hlavičku běžného kličku
má stejný průměr ![]()
Tak ve vašem případě asi jenom popátrat po zdroji, odkud jste získal tento žetonek...? Mohl by to být i polotovar k něčemu...
Byl jsem s vnukem jen tak na prču na hledačce(detektorem)těsně za městem. Přiletěl chlap, beze slova mi dal tu věc a zmizel. Porovnávám, hledám, nic. Velice vzdáleně ten avers trochu připomíná znojemskou minci.
Tak jestli přiletěl, tak to byl nejspíš mimozemšťan. Asi si vás vybral a teď máte značku. Kontaktoval bych Iva Aštara Bendu.
Ale podle všeho to bude nějaká bezcenná privátní ražba nebo zmetky, když to kdejakej hejhula rozdává. No ale Bitcoin i se rozdávali úplně stejně v roce 2009 2010 i 2011, taky jsem dostal
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.