Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá mince,žeton

Od: kurt odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Hledám informace o darované minci nebo žetonu. Rád bych se dozvěděl kde byla ražen/a a za jakým účelem. Stříbrný kov, váha 7.25g. Děkuji

Neznámá mince,žeton
Neznámá mince,žeton #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Mince to asi nebude, když má plonkovou zadní stranu, nepasuje třeba do nákupního vozíku?

kurt
hodnocení

Bohužel, už jsem to zkoušel, velké. Taky jsem přemýšlel jestli to není polotovar přívěsku na klíče.

jd

Já jdu nákupních vozíků dávám hlavičku běžného kličku :) má stejný průměr :)

Tak ve vašem případě asi jenom popátrat po zdroji, odkud jste získal tento žetonek...? Mohl by to být i polotovar k něčemu...

kurt
hodnocení

Byl jsem s vnukem jen tak na prču na hledačce(detektorem)těsně za městem. Přiletěl chlap, beze slova mi dal tu věc a zmizel. Porovnávám, hledám, nic. Velice vzdáleně ten avers trochu připomíná znojemskou minci.

jd

Tak jestli přiletěl, tak to byl nejspíš mimozemšťan. Asi si vás vybral a teď máte značku. Kontaktoval bych Iva Aštara Bendu.

Ale podle všeho to bude nějaká bezcenná privátní ražba nebo zmetky, když to kdejakej hejhula rozdává. No ale Bitcoin i se rozdávali úplně stejně v roce 2009 2010 i 2011, taky jsem dostal :))

hodnocení

0x
Do pračky, ve veřejné prádelně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]