Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahy, proc to je tak slozite?

Od: klau odpovědí: 5 změna:
Jsem Klaudie a mela bych tu otazku, na kterou asi ani nedostanu jasnou odpoved :( proc jsou vztahy tak tezke? S kymkoliv.. proc to vetsinou dopada tak, ze ten, co je "nedostupnejsi" tak ten druhy po tem touzi vic? Je to tak u kamaradstvi, nebo ve vztahu, proste s kazdym. Hrozne me to mrzi u meho kamarada, se kterym jsme byli kamosi 2 roky a meli jsme fakt krasny vztah :) bylo to super ale byli jsme opravdu jen kamaradi.. no a ted si nasel holku, ja mam taky sveho kluka, ale chtela jsem se s nim aspon nekdy vidat, klidne i s mym klukem i kdyby tam byla ta jeho holka.. jenze on me ignoruje. A nikdy jsem nad tim tak nepremyslela, protoze jsem byla ja spis takova nedostupnejsi. Jakoze spis se zajimal on, ale i ja samouzrejme, a vazne mi to chybi. On ted kontakt se mnou odmita, ani mi neodepisuje, kdyz uz, tak jednim slovem tak mi reknete, cim to je, ze po nem najednou tak touzim? (kamaradsky) az kdyz zacal byt nedostupny? Proste pred tim me ani nenapadlo, ze bych nad timto nejak premyslela, a vubfc to nechapu. Stalo se mi to s vice lidma.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Musíš si uvědomit, že pro něj je ta jeho dívka /píšeš "holka"/ daleko víc, než Ty jako kamarádka. Tebe bral skutečně jako kamarádku, s ní zřejmě prožívá něco víc - lásku. A k tomu nepotřebuje žádné další čumílky. Nejraději je s tou dívkou jen ve dvou, bez dalších lidí.

Také se říká: Láska je slepá, proto vyhledává tmu. *pusa*

Až jednou budeš mít chlapce, na kterém Ti opravdu bude záležet, bude to víc, než kamarádství, sama to pochopíš.

Nechápu jen jedno: píšeš, že chlapce máš. Pokud k němu opravdu něco cítíš, nechápu, proč se Ti tolik stýská po kamarádovi. Mám dojem, že bys byla spokojená, kdyby se Ti kořili všichni. A že tomu kamarádovi jeho vztah závidíš.

Jsi zřejmě ještě mladá, musíš se hodně učit ohledně vztahů mezi lidmi. Časem pochopíš. Jaga.

ltz
hodnocení

2x
Když odpovídá jen jedním slovem a nebo vůbec, tak se tam mezi vámi asi něco stalo. Třeba si i na tebe myslel. Dobrý kamarád se přece jen tak nenastve a neodmlci. Tak teď chce být jen se svojí holkou a ty mezi ně už prostě nezapadás. A možná ani tobě by se to nelíbilo, kdyby tvůj kluk se hezky kamarádil s nějakou holkou.

jd
hodnocení

1x

Nevím kolik ti je let, možná ještě pod 20, Ale kluk se s holkou kamarádit nechce, možná s tebou chtěl chodit, a ty jsi byla taková nedostupná jak říkáš no tak se naštval a našel si někoho jiného, což je pochopitelné, pokud si nedostupnou hrála moc dlouho :)

tyler
hodnocení

0x

Drahá Klaudi, tak to prostě je. Toho, co máme, co je jisté, toho si vážíme méně. To, co nemáme, nebo toho máme málo/méně, to je nám vzácné/vzácnější. Platí to pro lidi, peníze, majetek, vlastně vše. Vážit si věcí, které JIŽ máme a jsou všední a okoukané, tomu já říkám pokora, přestože slovo pokora má trochu jinou definici (žádám kohokoliv vzdělanějšího, aby prosím uvedl lepší slovo než pokora).

Mimo tohle se taky jistě dozvíte, že kamarádství mezi klukem a holkou, či mužem a ženou "neexistuje". Vycházet z tohoto názoru, nejspíš už nemá potřebu si psát/kamarádit s vámi, když má přítelkyni, která mu přináší mnohem více - intimitu apod. To se však jen domnívám jak to je, věštec nejsem.

makk
hodnocení

0x

Protože člověk chce vždy to co nemá a naopak hodnotu čehokoliv si uvědomí, až když o to přijde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]