Ahoj, je mi dvanáct a ve škole nejsem nějak populární, jsem spíš introvert. Do naší třídy pak přišla Ukrajinka a máme toho dost společnýho. Začali jsme se bavit a poznala jsem že na ní mám crush. Jsem bisexual, a nevím co ke mě cítí. Nevím jestli je LGBTQ+ ale vím že má ráda yaoi a Yuri mangy. Trávíme spolu celé přestávky. zajímalo by mě kdy ji mám říct co k ní cítím? Jak jí to mám říct? V jakém věku? Jak poznám že to cítí tak stejně? Co když se mílím? Rady by se mi určitě hodily. Děkuji
Ano, čeština, mateřský jazyk, na propadnutí, ale do všeho neustále cpát angličtinu. To je krédo dnešního mládí.
Milovníci českého jazyka /Němcová, Rais, Jirásek, Baar, Palacký, Mácha a řada dalších/ se dnes musí v hrobě obracet, jak až jsme tu kdysi libozvučnou češtinu pohnojili. Jaga.
Spravne, babo! Dnes se cestina przni zavrzenihodnymi anglicismy, zatimco drivejsi obroďenci ceskeho jazyka obohacovali ceskou kulturu vzletnymi galicismy, germanismy nebo latinismy.
Tazatelka se bude muset poradit na nějakých LGBT stránkách..Anebo se prostě té holky zeptat, jestli na ní má taky crush.. Netuším co to je,ale tipnu si.. chuť nebo zálusk.. A ty ostatní názvy jsou podle mě kreslené asijské sci-fi motivy a obrázky apod .
Má chuť ji: rozdrtit, rozmačkat, potlačit, vecpat, roztlouci, potřít, zmačkat se, zmuchlat, zmařit, zhatit Také tlačenice, nával... Tolik Google I ve slovenčine je mnoho podobných sloves, i podstatných jmen... slovnik.aktuality.sk/... Ovšem nenašel jsem slovo, které by aspoň přibližně vystihovalo tazatelčino vyjádření: ...že na ní mám crush. Doufám, že to tazatelka vysvětlí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.