Nejste přihlášen/a.
Zdravím,na 2 programu čt v poslední době vysílají staré americké westerny,sra-čky z 50.let,toto nakupují za naše příspěvky do čt,koho to zajímá,kdo se má na to dívat?takovej humus,hlavně že vyhovíme našim-Nejlepším kamarádům-
Ber to treba tak, ze zase tady si muzes zanadavat uplne zadarmo, z plnych plyc a presne dle sveho gusta...a patrne i vychovy.
A proč na to koukáte? Televize mi nesmí do baráku od roku 2007 a s pobavením léta sleduji reakce ostatních (v práci apod.) kteří jsou každou chvíli naštvaní, vyděšení, nebo uzlíček nervů...to podle toho co zrovna vyplodili zpravodajci za mozkové krmení když mi došel dopis že jako teda ať okamžitě začnu platit atp, komunikoval jsem - samozřejmě. Sdělil jsem, že si účtuji 968,- Kč s DPH za každou započatou půlhodinu sledování jejich kanálů...a televizní stroj mi jaksi musí opatřit za své - nevím proč bych za něj měl platit...ale nechtěli, no
na tabletu na archiv tv pres aplikaci z toho se platit nemusi... dnes mozna mrknu na ceskatelevize.cz/...
Také se mi nelíbí, že platíme ČT. Kdyby se to spravedlivě rozdělilo mezi všechny TV poskytovatele, tak by to bylo jiné. Ale všichni ostatní fungují z reklam a darů od sponzorů, jen ČT vymáhá peníze od nás a při tom také dává reklamy, i když v menší míře.
Ale "viktore", víte o tom, že k televizi se dodává taková divná krabička, která má na povrchu různé knoflíky? I hodně staré babičky vědí na co ta divná krabička je dokonce ji dokážou používat. Zeptejte se nějakého seniora nebo seniorky a oni vám jistě rádi poradí. Když se jich budete ptát, tak jednejte slušně, protože letitý člověk si to většinou zaslouží (= nepoužívejte vulgarity) a použijte heslo "Ovladač".
Historikove tvrdi, ze nadavani na televizi je pry bezprecedentni zalezitosti pouze posledniho ani ne stoleti.
@milancukrar: Anglicky se mohlo na televizi nadávat i o něco dříve. Ta stovka je skoro za rohem
Nekoukám se na to, ale Vinnetou je ještě zlatej proti tomu, co tam někdy smaží. Kdyby bylo na mě, tak poplatky zruším, televizi udělám komerční (ona stejně už je) a ať si tam dávají co chtějí.
Takhle to udělali s vodou, a jak teď prskáte )
ne ne, Česká televize má poměrně dobrý video archiv (myslím že je ten frontend poskytuje O2), to žádné komerční televize a zadarmo, i pro nekoncesionáře, nemá..
Zaplatit Českou televizi ze státního rozpočtu, to má zase jiná úskalí, do toho bych nešel, současný model mi celkem vyhovuje, stále je tu svoboda volby...
Jo a kdybys tu CT zprivatizoval, tak co bys udělal s fondem filmu, které teď Česká televize vlastní? Vždyť to by nikdo nezaplatil.. takhle plácat a nedomýšlet,, to je velmi ošidné
Jenže dodavatele vody si nemůžu vybírat a bez vody se neobejdu, zatímco televizi platím a stejně na ní nekoukám, protože tam, dávají ho...
A to není pravda, neboť poslední roky skokově zdražuje paušál za vodoměr, takže platíš i když neodebereš kapku vody
V obou případech (tv i voda) platí: jedině odhlásit. K čemu bys zdržel TV přijímač s tunerem, když na něj nekoukáš? Anebo demontuj tuner, pak se platit nemusí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.