Nejste přihlášen/a.
- Pro členy ODS-až budete opět vybírat své kandidáty pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky,měli byste být lépe o těchto kandidátech informováni.Na hlasovacím lístku pod č. 19 byl uveden ing. Zdeněk Žampa .Jeho otec Antonín Žampa byl dlouholetý funkcionář KSČ,dokonce za dlouholetou činnost pro tuto organizaci byl vyznamenán.Kdo by pochyboval ,nechť si přečte kroniku města Slavonic -1.díl-,kde na straně 257 je toto dokumentováno.Toto opravdu nedělá dobré jméno ODS, když rodiče jsou dlouholetí členové KSČ a syn je dokonce perspektivním členem ODS. S pozdravem Jan Kesina
Mno, Anajiseku.
Ja nevim jak Ty, ale napriklad ja sem si sve rodice nevybiral. Stejne tak pochybuji (i kdyz to samozrejme nevim jiste), ze si sve rodice vybiral zmineny Zdenek Zampa.
Takze mi nejak unika smysl toho, co jsi zde vyplodil...
můžu vás anajisku ujistit, že moji rodičové jsou také scela odlišného politického názoru, ale že by mě to nějak poznamenalo, to myslím ne. Jsem samostatná osobnost a mám právo na svůj postoj. Stejně tak to může být i u Žampů. STBáci byli zrůdy sviňský, ale tím se nikdo nerodí, tím se člověk stane. Proto není důvod se domnívat, že by snad syn měl být totéž. Nemá to v genech.
Ještě je možné, že anajsek rodinu dobře zná, a pak, jak se říká, že jablko nepadne daleko od stromu. Proto je možná vidí stejně. PT /stařenka/
Pokud si chcete postěžovat, rádi Vás vyslechneme, poradíme,.
Jen pro Vaši informaci, moji příbuzní i rodina byla (je) komunistická. Co myslíte já jsem taky takový špatný, hodný, zlý, jako oni?
Byli lidé i křesťansko-katolicky smýšlející, ale mnohdy sami vědomě či nevědomě vykonali pro komunistický systém mnoho "dobrého". Nelze všeobecně paušalizovat s tím, že kdo měl své předky ve straně je sám o sobě špatný. Všechno je jen o charakteru a postojích v dané době. Tady problém nevidím.
ten problém já tady vidím,protože charakter a postoj v dané době u mnohých byl -jak co nejdříve převléci kabát a hlavně využít vše ve svůj prospěch.
Osobně mne daleko víc zneklidňují lidé jako Marek Benda a Pavel Bém, než minulost rodičů pana Žampy. Nikdo za své rodiče nemůže, to je opravdu chabý výpad. Zajímavé, že tito komunistobijci se rekrutují hlavně z lidí, o kt. v minulém režimu nebylo slyšet nebo měli výhodná koryta, jako např. tel. moderátor Dumbrovský, který se otočil jako větrný kohout na střeše a z prorežimního loajálního hlasatele se stal pronásledovatelem a svědomím národa.
Pane Kesino, neznám vás, nejsem volič ODS, ale doufám, že se zviditelníte nějakou prospěšnější a chvályhodnější aktivitou ve prospěch lidí, než jste taky zatím předvedl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.