Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Až zase budete vybírat

Od: anajisek* odpovědí: 21 změna:

- Pro členy ODS-až budete opět vybírat své kandidáty pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky,měli byste být lépe o těchto kandidátech informováni.Na hlasovacím lístku pod č. 19 byl uveden ing. Zdeněk Žampa .Jeho otec Antonín Žampa byl dlouholetý funkcionář KSČ,dokonce za dlouholetou činnost pro tuto organizaci byl vyznamenán.Kdo by pochyboval ,nechť si přečte kroniku města Slavonic -1.díl-,kde na straně 257 je toto dokumentováno.Toto opravdu nedělá dobré jméno ODS, když rodiče jsou dlouholetí členové KSČ a syn je dokonce perspektivním členem ODS. S pozdravem Jan Kesina

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

0x

A proč hážete otce a syna do jednoho pytle? Nepřijde Vám to trochu krátkozraké a omezené?

anajisek*
hodnocení

Ani omezené ani krátkozraké mi to nepřipadá,čtu jen kroniky měst a dělám si úsudky . Jablko jak je všem doufám známo nikdy nepadne daleko od stromu.

knopka*

Znám plno lidí co se hooooodně daleko odkutalelo od stromu :).

hodnocení

0x

Mno, Anajiseku.

Ja nevim jak Ty, ale napriklad ja sem si sve rodice nevybiral. Stejne tak pochybuji (i kdyz to samozrejme nevim jiste), ze si sve rodice vybiral zmineny Zdenek Zampa.

Takze mi nejak unika smysl toho, co jsi zde vyplodil...

technikjirik*
hodnocení

0x

můžu vás anajisku ujistit, že moji rodičové jsou také scela odlišného politického názoru, ale že by mě to nějak poznamenalo, to myslím ne. Jsem samostatná osobnost a mám právo na svůj postoj. Stejně tak to může být i u Žampů. STBáci byli zrůdy sviňský, ale tím se nikdo nerodí, tím se člověk stane. Proto není důvod se domnívat, že by snad syn měl být totéž. Nemá to v genech.

pt®

Ještě je možné, že anajsek rodinu dobře zná, a pak, jak se říká, že jablko nepadne daleko od stromu. Proto je možná vidí stejně. PT /stařenka/

cyril*
hodnocení

0x

V čem potřebujete poradit?

claire*
08.06.10 21:21

Cyrile, *palec*

hodnocení

0x

Pokud si chcete postěžovat, rádi Vás vyslechneme, poradíme,.

Jen pro Vaši informaci, moji příbuzní i rodina byla (je) komunistická. Co myslíte já jsem taky takový špatný, hodný, zlý, jako oni?

raadek*
Premier Fischer mel take komunistickou minulost a myslim si, ze patri mezi ty nejlepsi co tady byli. Problemem je, ze nad selskym rozumem vitezi politika a je jedno jestli je levo nebo pravostranna. Je to nerealne, ale osobne by me vyhovovala urednicka vlada. R.
anajisek*
hodnocení

Ano, v tom s Vámi souhlasím, že premier Fischer patří mezi ty nejlepší.

patmat*

Byli lidé i křesťansko-katolicky smýšlející, ale mnohdy sami vědomě či nevědomě vykonali pro komunistický systém mnoho "dobrého". Nelze všeobecně paušalizovat s tím, že kdo měl své předky ve straně je sám o sobě špatný. Všechno je jen o charakteru a postojích v dané době. Tady problém nevidím.

anajisek*
hodnocení

ten problém já tady vidím,protože charakter a postoj v dané době u mnohých byl -jak co nejdříve převléci kabát a hlavně využít vše ve svůj prospěch.

technikjirik*

Přirozená lidská vlastnost... jen s ní někdo umí a chce bojovat sám u sebe a jiný ne. Ale opět není důvod se domnívat, by to mělo být dědičné.

dejavu*
hodnocení

0x

Osobně mne daleko víc zneklidňují lidé jako Marek Benda a Pavel Bém, než minulost rodičů pana Žampy. Nikdo za své rodiče nemůže, to je opravdu chabý výpad. Zajímavé, že tito komunistobijci se rekrutují hlavně z lidí, o kt. v minulém režimu nebylo slyšet nebo měli výhodná koryta, jako např. tel. moderátor Dumbrovský, který se otočil jako větrný kohout na střeše a z prorežimního loajálního hlasatele se stal pronásledovatelem a svědomím národa.

Pane Kesino, neznám vás, nejsem volič ODS, ale doufám, že se zviditelníte nějakou prospěšnější a chvályhodnější aktivitou ve prospěch lidí, než jste taky zatím předvedl.

raadek*
Ja myslim, ze tento problem je zanedbatelny o proti narustu nacionalismu. Podivejte se na Rakousko a Nizozemí. R.

Dejavu, myslím že ste trefila hřebíííček na hlavičku!.!.! *palec*

pt®

Dejavu, opravdu Vás zase ráda vidím na poradně. *hej* PT /stařenka/

dejavu*

Děkuji, to je milé. *smich*

pu®

No hurá, Dejavu, jste zpět a hned s trefnou odpovědí.. Mladá dobrá Dejavu ;) , vítejte zpět!

malvinka*

Otec pana Béma MUDr. léčil pítím sádry obtíže s páteří. A to jeden případ z mnoha. Zřejmě jej Adventisté 7 dne přivedli na tuto víru.

Amén*andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]