Těsně vedle ale za dva body Národní divadlo to teda fakt není. Tohle najdeš kousek od hlaváku a k divadlu bys se ještě zatraceně prošel.
Ten plot tam možná byl v době, kdy tam z Mnichova přesunuli RFE - rádio svobodná Evropa. Po té co si udělali ostudu s těmi transportéry co se jim cestou před budovu, kterou měly chránit, rozsypaly.
inspa*
Já moc dobře vím, kde to najdu, coby rodilý Pražák. Takže můžu konstatovat, že se pleteš ty. Já o Národním divadle nic nepsal. Napsal jsem Nová budova Národního muzea, a ta to teda je.
Původně v 30. letech vystavěná Peněžní burza. V 60. letech došlo k rozšíření a stalo se z toho Federální shromáždění. V letech 1995-2009 tam působilo rádio Svobodná Evropa. Od roku 2009 to patří k Národnímu muzeu.
Zase byl mozek rychlejší než oči čtu nová budova národního a mozek si sám dodá divadla. Tak sorry. Máš pravdu. Já ani netušil co tam teď je. Naposledy jsem tam zaregistroval RFE.
Co by nepražák, ani nevím, jestli celá ta prosklená budova vedle je vůbec z Prahy. Trochu to připomíná Fridrichstadpalast. Jak si ho pamatuju z Berlína. Tam jsem byl ale taky jen asi 4x v životě ještě za komančů.
Pro filmaře není problém dát dohromady dva tři záběry a zbytek namalovat na sklo. I když v dnešní digitální době se už asi namalovaný sklo vyřeší v počítači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.